יש לי windows 7, עכשיו אני רוצה להוריד דרך אימיול ויש לי נתב אלחוטי בבית (אידמקס) ואין לי מושג מה עושים אם יש מישהו שיוכל לעוזר לי אשמח בווינדואז אקספי השתמשתי בתוכנה שקוראים לה "סימפל סטאטיק איפי". אם יש משהו דומה אז אמרו לי בבקשה.
תודה מראש!
יש לי windows 7, עכשיו אני רוצה להוריד דרך אימיול ויש לי נתב אלחוטי בבית (אידמקס) ואין לי מושג מה עושים אם יש מישהו שיוכל לעוזר לי אשמח בווינדואז אקספי השתמשתי בתוכנה שקוראים לה "סימפל סטאטיק איפי". אם יש משהו דומה אז אמרו לי בבקשה.
תודה מראש!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פותחים פורטים
http://www.portforward.com/
נערך לאחרונה על ידי Ori; 05-01-2010 בשעה 22:37.
הועבר בגלל שלא קשור לתוכונת שיתוף
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ת'אמת זה קצת קשור אבל לא משנה מה שהוא בעצם מבקש זאת תוכנה שיודעת ליצור תיעדוף מיוחד בשבילו למספר אי פי מסויים מול הספק כל פעם שהוא יבקש להתחבר.
אני לא מכיר תוכנות כאלו אבל שמעתי על זה פעם
הייתי כבר באתר הזה, הם מראים איך לפתוח בנתב, אין שם הסבר על קביעת אייפי קבוע במחשב. או שיש שם ואני פשוט לא מתמצא. מקווה שתתקנו אותי אם טעיתי.
יום טוב לכולם!
נערך לאחרונה על ידי shaycke; 06-01-2010 בשעה 10:32.
מ א ו ש ר
אחי כעיקרון אי פי קבוע הוא לא משהו שאפשר להשיג בחינם עד כמה שידוע לי הפתרון של פתיחת פורטים פשוט מאפשר תנועה חופשית של נתונים לתוך ומחוץ לראוטר שלך בחופשיות דרך פורט (=תרגום חופשי ערוץ) בלא מפריע מה שמביא למצב שההורדות שלך יורידו על המקסימום האפשרי מהשרת
נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-01-2010 בשעה 19:51.
מ א ו ש ר
תתקשר לספקית אינטרנט שלך,בד"כ זו חבילה שעולה כמה שקלים כל חודש.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il