בלימודים אני תלמיד טוב אבל אני חייב להשקיע.. מה שאני לא עושה ובגלל זה בחלק מהמקצועות אני נכשל וצריך מועד ב' וכו'..
והיה מבחן לפני איזה 3 חודשים בהיסטוריה שלא התכוננתי כמו טמבל ונכשלתי כמובן.. לפני חודש היה עוד מבחן בהיסטוריה שאליו באמת למדתי ידעתי הכל פיקס, המבחן היה חלק חוץ משאלה אחת קטנה שלא ידעתי את התשובה אלייה אז אמרתי טוב נו אני יגיש לא משנה.. פתאום חבר שלי אומר לי "טל יש לי שליף לשאלה הזאת".. אמרתי בסדר למרות שידעתי שאני אתחרט על כך.. לקחתי ממנו ותפסו אותי =\ המבחן פסול, 0.. אני מיואש אם לא יהיה לי ציון מגן אני לא יודע מה לעשות =\
וגם לפני שבוע הייתי עם חברים בכיתה.. סתם היה לי משעמם אז זרקתי איזה 2 כיסאות מהחלון (זה כיתת קרקע לא מקומה) לא פגע באף אחד חס וחלילה גם זאת לא הייתה הכוונה.. ואז אמרתי לחבר שלי עם המזל הנאחס שלי מורה יתפוס אותי.. ונחשו מה? באמת תפסו אותי, לקחו אותי לחדר מנהלת וזה דיברתי איתה אמרתי לה שזה לא אני ושזה היו ילדים גדולים שזרקו וכו'.. קיצר היא האמינה לי ואמרה בסדר וזה.. והיום היא באה אליי ואומרת לי שהיא יודעת שזה אני ושאותו מורה ראה אותי בבירור וכו'.. אמרתי לה שאני מצטער ושהייתי בלחץ לא ידעתי מה להגיד.. ואז היא אמרה לי לבוא אלייה ביום רביעי לחדר ושנראה מה נעשה כבר =\
מה גם שאתמול יצא לי לצעוק על אמא שלי בטלפון והיא עכשיו אמרה לי שבנושא הלימודים אין לי למה לפנות אלייה היא לא רוצה לשמוע לא לעזור לא אכפת לה יותר מהלימודים שלי.. =[
אנשים באמת שאני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות עם עצמי מה כבר יכול להיות יותר גרוע? :\

ציטוט ההודעה