הכול התחיל לפני שנה... התחלתי לדבר עם אחת וממש נדלקתי עליה אבל היא הייתה שבורה כי החבר שלה בדיוק זרק אותה... עזרתי לה להתגבר על זה והכול אבל היא עדיין הייתה דלוקה עליו ולא רצתה קשר עם אפחד אחר..
אני דיי התאהבתי בה... בעצם הרבה יותר מ"דיי" אלה ממש מעל הראש...
אחרי שעזרתי לה להתגבר עליו לגמרי היא פשוט עברה.. אשכרה ישבנו בדייט ואז היא סיפרה לי שהיא לא סגורה על עצמה ולמרות שהיא התגברה עליו היא לבא בנויה לקשר- אני הבנתי מזה את הרמיזה ולא ניסיתי כלום בגלל שהיא ממש רצינית בקטעים האלה(כאילו ניסיתי לא זרם...)
4 ימים אחרי זה הפכתי לידיד הכי טוב החדש שלה בגלל שהקודם נהיה חבר שלה.. העניין הוא שהם חברים כבר 3 חודשים עוד מעט והיא סיפרה לי שהיא לא מעוניינת להתחתן איתו או לחיות איתו למשך זמן ארוך..
זה ה-ו-ר-ג אותי האשליה שאני אהיה איתה מתישהו... ואני לא רוצה לחכות שהיא תיפרד ממנו כי סיכוי נמוך למרות מה שהיא אמרה לי.. היא יודעת מה הרגשתי כלפיה אני פשוט לא בטוח שהיא יודעת שאני עדין מרגיש כך..
ניסיתי הרבה פעמים פשוט להתרחק ממנה וזה לא הלך.. ניסיתי בכול הכוח אפילו באחת הפעמים ביקשתי ממנה והיא מתעקשת שאני אשאר ידיד שלה...
אני מתחרפן ופשוט עכשיו ראיתי אותם אשכרה מתלעסים לי מול הפרצוף(לא בכוונה כנראה)...
בכול הזמן הזה נדלקתי על אחרות והיו סטוצים אבל כול פעם היא עולה לי בראש מחדש.. מה אני צריך לעשות? היא איתי בשכבה אני לא יכול שפשוט להעלם לה =|

ציטוט ההודעה