יש אפשרות לבטל את זה שלא יודיע?
תודה מראש לעוזרים
![]()
יש אפשרות לבטל את זה שלא יודיע?
תודה מראש לעוזרים
![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ולמה אתה צריך לבטל תעדכן את הוינדוס וזהו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תתקין עדכוני אבטחה דרך התחל>Windows Updates
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
פשוט מאוד לא רוצה לעדכן את הווינדוס ולא רוצה שהנוד יודיע לי שצריך לעדכן את הווינדוס
מישהו משתמש בתוכנה הזו שיכול לעזור לי איך לבטל את האופציה שהנוד לא תתריע על ווינדוס לא מעודכן?
או שככה הגירסה הזו וזהו?
פשוט מאוד מעדיף את הנוד היא קלה מאוד על המחשב
היה לי פעם AVG אבל היא מאוד כבדה על המערכת רואים את זה במנהל המשימות תהליכים system היה עומד על איזה 18000
עם הנוד סה'כ 240 והיום יש לי נוד v2.7
יש איזה אנטי וירוס אחר מומלץ שלא כבד כמו AVG ?
וכמובן פרוץ או חופשי
נערך לאחרונה על ידי rander1; 15-01-2010 בשעה 17:11.
מ א ו ש ר
מאיזה סיבה אתה לא רוצה לעדכן את הווינדוס?
בכל מקרה אני משתמש בנוד ובאמת שלא ידוע לי על אופציה לביטול (למרות שמאוד סביר שקיימת אפשרות כזאת רק צריך לחפש)
מהסיבה שלא יכול לפרסם אם הבנת אותי![]()
מ א ו ש ר
הבנתי אותך כבר מההתחלה מה שאני עדיין לא מבין זה למה זה מונע ממך לעדכן?
מ א ו ש ר
תעביר את הNOD32 ל-Advanced Mode ואז תחפש בהגדרות יש לך את האופציה לבטל את ההתראה הזאת..
נערך לאחרונה על ידי therider1; 16-01-2010 בשעה 00:20.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אני אחזור על השאלה למה לא לעדכן זה לא שפתאום המחשב שלך יודיע על תוכנה פרוצה.
בכל מקרה אם אתה מתעקש אז אתה נכנס לSETUP ושם ל ENTER ENTIRE ADVANCED SETUP TREE ושם אתה נכנס למטה ב TOOLS ושם ל SYSTEM UPDATE ואז בוחר ב NO UPDATES מאשר וזהו אתה משוחרר מעידכונים.
אדיוטי אבל איך שאתה רוצה אני לא אתווכח כי חוץ מלעזור לך לשמור על המערכת מעודכנת ומוגנת יותר זה לא מזיק.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 17-01-2010 בשעה 00:54.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
lemongrass תודה רבה הסתדר
יש איזה מדריך להגדרות נכונות ?
או להתקין וזהו להשאיר ברירת מחדל?
מ א ו ש ר
להתקין וזהו להשאיר בברירת מחדל רק מה שכן אני ממליץ זה להיכנס להגדרות המתקדמות ולשנות את ה REALTIME לניקוי ולא לשאול אותך האם לנקות או לא כל הזמן זה בחלק העליון של החלון למעלה אתה לוחץ בצד ימין על SETUP ושם אתה תראה כבר כמו מד כזה שזז ימינה ושמאלה אתה מזיז ימינה את המד עד הסוף. בברירת המחדל הוא נמצא באמצע.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!