איך אני שם כתוביות בסרט HD?
איך אני שם כתוביות בסרט HD?
|
|
מועבר לפורום תמיכה בסרטים..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אתה צריך שיהיה לקובץ של הסרט ולקובץ התרגום אותו שם(אך עם סיומת שונה כמובן) ושיהיו באותה תיקייה.
לדוגמא:
American.Pie.Presents.The.Book.of.Love.UNRATED.2009.720p.BluRay.x264.DTS-WiKi.mkv
American.Pie.Presents.The.Book.of.Love.UNRATED.2009.720p.BluRay.x264.DTS-WiKi.srt
תנסה ותבדוק אם עובד לך.
אם לא סימן שצריך לסדר הגדרות נגן/VobSub/ffdshow.
אחי יש עוד דרך..!
תוריד תכתוביות שים באותה תיקייה תשנה את השם שיהיה אותו שם בשני הקבצים והכתוביות יופיעו לך בסרט..!
למה לשבור את הראש פשוט מורידים נגן שיודע לנגן כתוביות (ולא חסר כאלו)
אני אוהב את mv2player
יש גם את movie player classic
bsplayer
אתה פשוט מנגן את הסרט וגורר את הכתוביות עליו וזה ינגן לך אותם יחד (לפחות ככה זה עם mv2player)
וכן אני יודע שזאת הקפצונת אז סליחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-01-2010 בשעה 23:51.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה יכול גם כמובן לקודד את הסרט מחדש(בתוכנה הזאת-mkvmerge GUI) אם אתה מעדיף תרגום מובנה אבל זה יפגע באיכות הסרט
וואלה ואתה בטוח בזה?
עד היום נמנעתי משימוש בתוכנה מחשש לפגיעת איכות הסרט
למה לשבור את הראש מדובר בסרט שנניח אורכו הוא שעתיים הטמעת כתוביות בסרט כזה שסביר להניח שוקל קצת יותר מ1 GB (במקרה הטוב במקרה הרע 8+) יקח משהו כמו 3 שעות לא יותר פשוט לבזבז 20 שניות ולהוריד תוכנה שיודעת לנגן כתוביות?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update