טוב אני רוצה לספר לכם על מקרה קטן שהיה לי, שאני חושב שלהימנע מסקס שם היה בלתי אפשרי.
אני לעומת זאת, הצלחתי לעשות את זה![]()
(כמה שאני כועס על עצמי)
הייתי בקיבוץ בצפון עם חבר נורא טוב שלי, חתיכת פלייר שבאותו ערב היה ממש עייף וכמעט נרדם על הספה.
בקיצור ביקשתי מבן דוד שלי (הבן אדם בן דוד שלי וגדול ממני בעשרים ושלוש שנה), שיראה לי את הפאב של הקיבוץ.
הפאב הוא חתיכת פאב בן זונה, חבל לכם על הזמן. זה לא למטרות רווח (כמו פאב צדקה, כן כן), אלכוהול במחיר זנות (שבע שקל לבקבוק, עשר לשוט).
היו שם גם פסנתר, ותופים, והבאתי גיטרה כי זה יותר זולה עם אלכוהול מפאב, וזה פעל לטובתי באותו ערב.
בקיצור, שמתי לב שהיה די יבש, לא היו הרבה בחורות, ופתאום הגיעה איזו אחת.. 10? ממש לא. גירדה את ה5.5. אבל איך שהיא שרה (אופרה), וואו. חבל שהיא נראתה כמו שהיא שרה.
בקיצור, הכרתי שם עוד איזה אמן מתחיל וישבנו לדבר, והיא התיישבה לידי כשאני ניגנתי. הוא הכיר בינינו. כדי לשבור את הקרח ניגנתי אחד מהשירים ושרתי, בהתחלה אמרתי לה "הנה לך. השיר הכי מקורי בעולם", וניגנתי את סטרווי. שבר את הקרח מעולה, היא בכתה מצחוק.
ואז ניגנתי לה שיר שלי, והיא כבר הייתה בקטע.
בקיצור, לא הייתי בטוח. עד ש.
היא: "אתה רואה את הבחור הזה?"
אני: כן
היא: הוא בן 32. איזה מפחיד, הוא כל הזמן מנסה להתחיל איתי (כן בטח), חבל לך על הזמן איזה מוזר
אני: יש לך חתיכת סיפורים. שלישייה כבר עשית?
היא: כן.
בשלב הזה היא פשוט המציאה לי סיפורים כל כך מופלצים מהתחת, אתם פשוט לא תאמינו. לא היו מביישים גם את תסרטיאי הפורנו הטובים בעולם.
2.בקיצור לא שמתי עליה ממש, כל הזמן אמרתי לה "אני שנייה חוזר", ואז היא הלכה חיפשה אותי אחרי שלא חזרתי. עוד שתי בנות נכנסו.
דיברנו קצת, שתיהן תפוסות. זה לא היה שיטסט כי החברים שלהם היו איתם ובאו אחרי עשר דקות..
3. נכנסה איזו ג'ינג'ית ממש חמודה, 7.5. אבל מה, לא היה לי ביצים אליה, למרות שהיה איתה איזה חמור שנדבק אליה. אני מצטער על זה.
לא שתיתי עד הנקודה הזאת.
בקיצור חבר שלי כבר עף לדירה השכורה, ואני ישבתי לידה והמשכתי להקשיב לבת זונה. והיא פשוט לא נראתה מספיק טוב. אני רציני לגמרי, אבל היא הייתה הבחורה היחידה הפנויה בכל הפאב (חוץ מהג'ינג'ית הזאת, שלא אחפור עלייה יותר כי אין מה).
הברמן ראה שהיא איתי, ואמר לי כשהזמנתי בירות "אחי, היא דפוקה בשכל. יש לה שריטה עמוקה".
אז הזמנתי לי בערך שתי בקבוקים ושתי שוטים, עד שהיא נראתה 'בסדר'.
היא כל הזמן ניסתה לשתות ממני, אבל לא היה לי כוח לבחורה שיכורה. איכסה.
בקיצור, דחפתי לה את הראש אליי לצוואר, כי לא רציתי לנשק אותה.
והתחלנו להתחרמן על הספה.
אני:בואי לשירותים
היא: ממ, כן בטח
היא תפסה אותי בחולצה וגררה אותי לאיזו סמטה בחוץ
קיצור, אני כבר הייתי בעניין, והיא המשיכה רק להתחרמן. רציתי להתקדם, אמרתי לעצמי שעם בחורה כזאת אני מגיע לזיון בלי בעיות.
בקיצור, אני מתחיל לאונן לה דרך המכנס - "אני במחזור" (איכסה)
בשלב הזה, ממש לא היה איכפת לי ממה שיקרה איתה. אבל חבל שהחמצתי זיון.
אני - שם את היד שלה על הזין שלי.
היא: הו, לא. היית מת.
אני: למה, מה יש (טעות איזו טעעעעות אדירה)
היא: ככה, אני לא בחורה כזאת. (ווווואאאאלללללללה. סתם עשית שלישיות ורביעיות ושישיות)
אני: טוב, מה עם מציצה טובה?
היא: מה? (בחיוך חרמן)
אני: מה עם מציצה טובה?
היא ממשיכה להתנשק איתי, ומזיזה את היד שלה מהמכנס שלי.
אני: טוב אני עף לבר, אין לי זין לזה.
קמתי והלכתי, והיא אחריי כמו חבל נגרר. אחרי כמה מטרים עצרתי, התקרבתי אלייה.
אני: את מפסיקה עם השטויות בכיתה ד' האלה, או שאני חוזר לבר (עם חיוך)
היא: אתה חוצפן, אתה יודע? (גם כן עם חיוך). לא מצא חן בעיניי איך שאתה מדבר. (אז למה את עומדת כל כך קרוב אליי ושולחת ידיים לאיפה שצריך)
בקיצור, ראיתי שזה לא יזרום איתה, אז חזרתי לבר באכזבה מרירה.
קיצור, אני למדתי מה שהייתי צריך. מקווה שזה יהיה לקח לאנשים היותר חכמים שהולכים לזולת-פאב בקיבוץ ביום שישי בערב![]()

. עוד שתי בנות נכנסו.
.
ציטוט ההודעה