שלום
ברצוני לשדרג את המחשב ולא בסכום רציני. שדרוג על מנת לשחק במשחקים המתקדמים שיש כיום כמו battlefield bad company2 וכו' . ושהמחשב יריץ לי את המשחקים ברמה הגבוהה ביותר או לפחות ברמה שתשפיע על איכות המשחק. יש לי מחשב שנקנה עבורי לפני כ 4 שנים פחות או יותר.
מכיוון שתקציבי לא גדול ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך את המעבד את הספק כוח אם צריך וזיכרון , הסכום שברשותי כרגע הוא 1000 ש"ח.
עכשיו מכיוון שהמחשב ישן אז הרכיבים החדשים שארצה לקנות יכולים לא להתאים ללוח אם וכו'. ברצוני לדעת עם כרטיס מסך : Radeon HD 4850 יעבוד על לוח אמ : Intel DG965RY ועל ספק כוח : P-4 500W ATX 12V . חפשתי בגוגל לראות אם הכרטיס מסך תואם ללוח אמ ומצאתי מישהו שפירסם את המפרט שלו עם אותו הלוח אמ שלי ואותו הכרטיס מסך , אך בכל זאת ארצה לבדה סופית שאני לא עושה טעות. בנוסף יש לי מעבד: Core 2 due 1.86Ghz 6300 , זה יחסית מעבד ישן , האם הוא יריץ לי משחקים ברמה גבוה? . קראתי שאותו לוח אם תומך במעבדים עד core2 due , האם אותו לוח אם יתאים למעבדים מתקדמים כמו i5-i7 או quad ? . מצטער על החפירה הכל כך ענקית זה חד פעמי אני רוצה לקנות ולסגור את העיניין הזה לתמיד.
תודה!

ציטוט ההודעה

ואם לוח אם חדש אני כבר יכול לקנות Q8200 + מה אתפ מציעים לי לקנות? לוח אם שיחזיק לטווח ארוך? אני מחפש משהו בזול לא חדש מהחברה גם