קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום]דדוש "itayz" ראיון עם: איתי
    על ידי Ofer. בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 22:38
  2. [פרסום] נמלטים וגמרנו: ראיון עם כוכבי הסדרה.
    על ידי ירדן בפורום נמלטים (Prison Break)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-04-2009, 19:32
  3. [פרסום] ראיון עם mTw|Sunde
    על ידי sikoN- בפורום Counter Strike
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-09-2008, 20:37
  4. [פרסום] ראיון עם בטיסטה .
    על ידי America Yoss בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-08-2008, 17:35
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-04-2008, 13:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[פרסום]וילקיס Qum ראיון עם דני.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ברירת מחדל [פרסום]וילקיס Qum ראיון עם דני.

intake, קבוצת CS, הכריזה על צירוף קבוצות חדשות ממשחקים נוספים אל הארגון. ביקשנו מדני, מנהל הארגון, לענות על כמה שאלות בנושא זה ועל מספר דברים נוספים שעל הפרק. תהנו!

שלום, ותודה שמצאת זמן לשבת איתנו לראיון. אתה יכול לתת לנו פרטים על עצמך לפני שנתחיל?

אהלן, שמי דני וילקיס הידוע בכינוי qum בקהילת הגיימינג. אני בן 29, עובד בחברת בזק ולומד אבטחת מידע. הינני שחקן בקהילת ה-CSS משנת 2005 וכיום אני משחק ומנהל את ארגון הגיימינג intake.

בימים האחרונים פורסמה הודעה רשמית שהקבוצה intake בעצם הפכה לארגון, ספר לנו קצת אילו קבוצות נכנסו לארגון ואך הן משתלבות ?

אכן ארגון intake gaming נהפך לארגון מולטי בימים האחרונים. צירפנו אלינו קבוצות של Cs, TF2, MW2 וכמובן קבוצת הסורס שקיימת משנת 2005.
    כרגע qumvent מספקת שרתים וכל מה שצריך לנוחיות הקלאנים, לאחר מכן ניתן לצאת לדרך. המולטי נוצר על מנת לתת קצת פלפל לשחקנים, זה יותר כיף, יש למה לשאוף וזה יוצר מעין משפחה קטנה.
    כרגע אני גם עובד על אתר ל- intake gaming.

מהו הרכב קבוצת הסורס של inatke ?

qum
    jekka
    Mike
    S@D
    CD Racer
    nervez

מה אתה חושב על פתיחת ESL בארץ באופן אישי ומה קבוצתך חושבת על כך? כמו כן, מה אתה מצפה לראות בליגות של ESL שלא היה עד כה?

כמובן שאנחנו שמחים על פתיחת ה-ESL בארץ. הגיע הזמן שמשהו יזוז בארץ שלנו. להגיד לך את האמת, נכון לרגע זה אינני רואה התקדמות כלשהי.
    הכל נשאר אותו הדבר, אין התלהבות סביב ה-ESL, קלאנים לא נפתחים ואנחנו רואים רק הבטחות שווא. השחקנים הם האשמים, אין אפס, אתם מספקים לנו הכל ומשתדלים, הקהילה לא מחזירה
    אני כבר אומר לך, אם וכאשר יתחיל ה-ESL, לא נראה יותר קלאנים נפתחים ומשחקים - זה מאוד יוריד מהמוטיבציה שלי להישאר בסצנת הגיימינג.
    מה שאני אישית מצפה יות מהכל לראות בליגות של ESL, זה נוכחות מוגברת של שחקנים, משחקים ביום יום, פעם בחודש איזה טורניר גדול וכמובן כמובן לאן גדול.
    השחקנים הצעירים יותר כמובן מצפים לפרסים כספיים יוצר, אותי אישית זה מעניין פחות.

מהן הציפיות שלך מ-intake בטורנירים השונים ב-ESL ?

אגיד לך שאנחנו שואפים ל-TOP3 וכמובן הכוונה היא אם וכאשר יהיו הרבה קלאנים. כרגע אנחנו בין הקבוצות הטובות בארץ וזה ידוע לקהילה. כאשר אין תחרות, אין הרבה קלאנים, לא בעיה להיות בין הטובים.
    אין כל כך הרבה שחקנים וקלאנים בארץ שלנו וכולם מכירים את כולם. יש לנו רוסטר מעולה, שבנוי משחקנים וותיקים ומנוסים. כל אחד מאיתנו חי את המשחק הזה ולכן אנחנו ב-TOP.

איך אתם נערכים לקראת פתיחת הליגות? הכנות מיוחדות?

כן ולא. מוטיבציה, זה הדבר החשוב ביותר שיש לנו. אימונים גם לא פחות חשובים, אך כרגע כמעט ואין. יש עוד מספיק זמן עד תחילת הליגות, מה שמשאיר לקוות לטוב. בנתיים לא כל כך יוצא להתאמן, זה יותר משחקי PCW, וכל אחד משחק בפיקאפ או מיקס. אך יש לנו ישיבת צוות בסופ"ש ושם ייסגרו כל הפינות.

לקבוצות שיתמידו העונה יש אפשרות לזכות בעשרות אלפי שקלים. מה תעשו עם הכסף במידה ותזכו?

הכסף יילך לשחקנים שלי, ההשקעה שלהם צריכה להשתוות. אשמח לחלוק את הכסף בין השחקנים. כסף ברוך השם לא חסר, לתרום גם כן.

כמנהל קבוצה שרצה כבר זמן מה, איזה טיפים תוכל לתת לקבוצות מתחילות?

התמדה, זהו הדבר החשוב ביותר. כמה אנחנו רואים קלאנים שנפתחים ורק בגלל כמה הפסדים מתפרקים למחרת. זה לא נכון ולא יעיל. כולם מפסידים, קלאן חדש לא יכול מיד לנצח קלאנים שכבר משחקים תקופה מה.
    משמעת, דבר לא פחות חשוב. אם אין משמעת, מיד רואים תוצאות שליליות במשחקים. חייב להיות מנהל קבוצה ואינגיים לידר. בעיקרון זהו, הנצחונות יבואו.

מי לדעתך הקבוצה הטובה ביותר עם הסיכויים הטובים ביותר לקחת את כל הקופה?

כרגע הקלאנים שנמצאים ב-TOP הם: eSr, qTp, intake. ישנם עוד קלאנים אבל אינני חושב שכרגע הם מהווים איום כלשהו ל-TOP3. אני מדגיש כרגע.

איפה אתה רואה את עצמך בעוד מספר שנים? עדיין תהיה שחקן?

קשה לי לענות על השאלה הזו. אינני יודע מה יהיה בעוד חצי שנה. ברגע זה אני מלא מוטיבציה ואני פה.

כמה מילים לסיכום ?

אני פונה לשחקנים בעיקר: נותנים לכם, תיקחו. מספיק עם הזילזול הזה. באים לקראתכם עם כל כך הרבה ואתם לא משקיעים. יותר מעשים, פחות דיבורים. אתם כל הזמן מבטיחים שאתם תירשמו,
    אתם תיפתחו קלאנים וכ"ו. איפה כל זה? תבינו, ה-ESL זו ההזדמנות האחרונה שלכם למשהו שווה בקהילה. אשמח אם תבואו לתמוך בערוצים intake# ו qumvent#.

דני, אנו מאחלים לך ולקבוצתך בהצלחה, מקווה לראות אותכם משחקים ב-ESL ואף מגיעים ל-TOP3 בדיוק כמו שאתה מצפה.

אתם מוזמנים לתמוך בערוץ הקבוצה במירק - #intake

נ.ב איפה שיש זה סורס פשוט יש באג
    #VGAMES
    נערך לאחרונה על ידי Ofer.; 04-02-2010 בשעה 15:09.

2. קישורים ממומנים

SteelSeries
    שם פרטי
    r0i coheN
    לייקים
    5
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    willson. #1

toda
    nira li ze oleh liyot gadol

משתמש משקיע האוואטר של שועל סגול
    שם פרטי
    מתן ツ
    לייקים
    32
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    עדיף להיות טיפש במזגן מאשר חכם בשמש..

תודה על המידע

אוג' 11 , גבעתי , רתם .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect