תראו העברתי את התיקיה של ה-flippyimage לדיסקט
שמתי את הדיסק התקנה של הוינדוס XP לחצתי F6 הכנסתי את הדיסקט
ועדיין רשום שלא מצא את הדיסק קשיח שלי
מה עושים?
עשיתי משהו לא טוב?
תראו העברתי את התיקיה של ה-flippyimage לדיסקט
שמתי את הדיסק התקנה של הוינדוס XP לחצתי F6 הכנסתי את הדיסקט
ועדיין רשום שלא מצא את הדיסק קשיח שלי
מה עושים?
עשיתי משהו לא טוב?
קרדיט ל-zipped התותח על החתימה הסוסה שלמעלה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה הכנסת אותו כשהמערכת ביקשה נכון? ואז אתה ראית שם טעינה מהדיסקט ושאלה איזה דרייבר להתקין? אם לא אז אתה לא טענת בכלל את הדרייברים.
אתה צריך לחכות שהמערכת תבקש ואז ללחוץ על S ואז היא טטען את הדיסקט ותשאל איזה דרייבר לטעון אתה תאשר לה את אחד מהם ולאחר מכן תלחץ על ENTER ותן לה להמשיך בהתקנה ורק לאחר הריסטארט תוציא את הדיסקט.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
סבבה אחי
הגעתי לקטע הזה הוא אומר לי להכניס את הדיסקט ואז רושם
שזה לא מצא את הקובץ txtsetup.oem משהו כזה וזה לא נותן להמשיך
מאיפה אני מביא את הקובץ הזה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נראה לי שלא עשית משהו נכון.
אתה העתקת את שתי התיקיות האלה 180_964 ו 964PLUS180 ככה כמו שהן נכון? לא העתקת את התוכן שלהן לתוך הדיסקט.
אני רוצה שתמחק את הדיסקט ותעתיק את התוכן של 180_964 בלבד ולא את התקייה כלומר שכשאתה תפתח את הדיסקט אתה ישר תראה שלושה קבצים TXTSETUP.OEM ; SISRAID ; ותיקייה בשם RAID סבבה?
לאחר מכן תכניס את זה כשה SETUP של מערכת ההפעלה יבקש והכל ירוץ אני מקווה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אהה אני העתקתי את התיקיות ולא את התוכן
טוב אני יעשה את זה שאני יחזור מהבית ספר תודה גבר
מ א ו ש ר
תבדוק אם בכלל יש לך בתיקיות את הקבצים שלמוןגראס ציין.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
יש יש אני בדקתי ב VPC לפני שהדרכתי אותו![]()
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יש יש אבל עכשיו יש בעיה אחרת חח
התקמדתי יפה הכל היה טוב בחרתי איפה לשים את הוינדוס כאילו על איזה כונן
ואז זה טען משהו ואחרי זה זה אמר שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ SISRAID נראה לי אם אני לא טועה
לחצתי אנטר זה היה rety (לנסות שוב) זה לא נתן אז עשיתי skip וזה דילג לי על זה עשה אחוזים טעינה וכל זה
ואז עשה ריסט למחשב הוצאתי את הדיסקט בא החלון של הטעינה של ה-XP ואז בא לי מסך כחול עם מלא כתוביות ומספרים
מייד הוצאתי את הדיסק והכנס וינדוס 7 והתקנתי שוב
אז למה זה לא נתן לי להעתיק את הקובץ של ה-sis הזה?
מ א ו ש ר
כי כנראה הקובץ פגום זה דבר מאוד נפוץ בדיסקטים אז פשוט תעשה דיסקט חדש מהניילון ותנסה שוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!