שלום,
אני מדבר בשם גים בוטן. זה מה שהוא אמר לי להגיד
כל אתר באינטרנט עובד לי אבל אטרף לא .
כל התוכנות גם שעובדות דרך האינטרנט גם עובדות
רק את אטרף האינטרנט לא מזהה.
אם למישהו יש איזה פיתרון אשמח לקבל
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שיוריד פיירפוקס ויבדוק אם שמה האתר עובד לו
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שימחק קוקיז ויתחבר מחדש לאינטרנט
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
להתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט ניסית?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כנס לתיקיה C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
תפתח את הקובץ HOST דרך הכתבן ותבדוק שאטרף לא מופיע ברשימה.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
למחוק את השורה הזאת ולשמור. ואז לנסות להכנס לאטרף שוב.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אם אתה רואה שם שורה עם מספרים...
לדוגמא:
1.0.00.0 iatraf.co.il אתה פשוט מסמן את השורה [כי אתה אמור לפתוח את זה ע"י הכתבן, ומוחק עם המקש במקלדת].
אחרי זה אתה יוצא מהקובץ, זה יבקש לשמור את השינויים ותעשה OK.
ותנסה להכנס שוב לאטרף.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 17-02-2010 בשעה 19:39.
מ א ו ש ר
תשמור את הקובץ על השולחן עבודה ואז תחליף את הקובץ שבתיקייה בקובץ שהרגע שמרת על השולחן עבודה
מ א ו ש ר
יש לו אינטרנט רימון או משהו בסגנון?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il