יש לי בלוח אם יציאת hdmi (יש לי כרטיס מסך hd 4200 עם זה קשור)
השאלה שלי עם אני יכול לחבר בין היציאה שיש לי בלוח אם לטלויזיה? כי בכרטיס מסך החיצוני אין לי יציאה כזאת.
יש לי בלוח אם יציאת hdmi (יש לי כרטיס מסך hd 4200 עם זה קשור)
השאלה שלי עם אני יכול לחבר בין היציאה שיש לי בלוח אם לטלויזיה? כי בכרטיס מסך החיצוני אין לי יציאה כזאת.
|
|
איזה לוח אם יש לך תביר דגם.
תביא דגם גם של הכרטיס מסך.
לוח אם MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI
כרטיס מסך GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן אתה יכול לחבר בין הלוח לטלויזיה. אתה רק צריך לדאוג שהכרטיס הפעיל יהיה הכרטיס המובנה על הלוח.
מה שכן מוזר לי.. זה למה קנית מחשב עם כרטיס מובנה ועם כרטיס חיצוני? :\
איך מפעלים את הכרטיס המובנה כשיש לי כרטיס חיצוני? בלי להוציא אותו.
ו בקשר לשאלה על הכרטיס המובנה זה חיפשתי לוח אם טוב והיה שם את הכרטיס .
אבל ה gts 250 יותר טוב לא?
נראה לי ה250 יותר טוב כי יש לו 256 bit ול4200 יש 128
ומה בקשר לשאלה. איך מפעלים את הכרטיס המובנה כשיש לי כרטיס חיצוני? בלי להוציא אותו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה פשוט צריך לנתק את הכבל של המסך שלך מהכרטיס החיצוני ולחבר את ה- HDMI.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
צריך להוריד דריברים בשביל ה 4200 או שהwindows מזהה אותו לבד?.
מ א ו ש ר
בטוח מותקן אצלך אבל מומלץ לעדכן.
www.ati.com
הכרטיס מסך לא יהרס עם אני ינתק אותו כל כמה זמן ?
תודה על העזרה.
מ א ו ש ר
לא..
בסדר הבנתי.יש לי רק שאלה אחרונה הכרטיס gts 250 אם אני יחבר לו כבל של dvi-hdmi לטלויזיה זה יראה לי באיכות hd?.
מ א ו ש ר
כן.
אבל הHD4200 שלך תומך DXVA, כלומר קידוד HD על גבי הכרטיס במקום על גבי המעבד. דבר שיוריד משמעותית את העומס על המחשב.
כדי להישתמש בDVXA אתה בסך הכל צריך להוריד Media Player Classic Home Cinema ולהגדיר לפי ההגדרות באתר הבית.
לכן עדיף לך להישתמש בכרטיס המובנה. שלא נדבר שבכרטיסים של ATI יש תמיכה בהוצאת סאונד בעוד שבשימוש ב DVI-HDMI על גבי כרטיס של NVIDIA אין.
אז לפי מה שהבנתי עם אני יחבר לפי dvi-hdmi אני ישמע מהמחשב ויראה מהטלויזיה ואם אני יחבר רגיל מהכרטיס מובנה אני ישמע ויראה בטלויזיה?.
נערך לאחרונה על ידי kosta190; 06-03-2010 בשעה 16:28.