אז ככה אני בן 18 יש לי חברה חודש וזה כל הזמן שאנחנו מכירים
קיצור אני משתגע ממנה היא כבר כמה פעמים (פעמיים שלוש) שאומרת לי שהיא לא יכולה לצאת לא מרגישה טוב לא בא לה כל מיני תירוצים כאלה ואז אני מתקשר לדבר איתה ואז אני מגלה שהיא יצאה לחברה או להיפגש עם ידידים
וזה משגע אותי ניראה לי כאילו היא לא רוצה לשבת איתי וגם אז שכן אז עם מביאה את חברה שלה הכונפה הזאת סעמקואני לא יודע מה לעשות ... :\ ומה שהכי הדליק אותי זה אתמול היא הייתה חולה סבבה איך שהיא אמרה לי אמרתי ואי אני עושה לה משהו קונה לה איזה משהו שיהיה לה נחמד קיצור אני בא בערה להפתיע אותה יעני מתקשר אליה כדי שתבוא לפתוח לי את הדלת של הבית שלה ואז היא אומרת לי לא אני אצל חברה ובכלל ברקע אני בדיוק שומע קול של בחור בקיצור דיברתי איתה על זה ואמרתי לה שלפי ההרגשה שלי היא נותנת לי עדיפות ד' ולא יודע עם נישאר ביחד או לא ותאמת זה לא משנה לי ובקיצור סתם חפרתי לכם פה ובטח זה לא כזה מובן כי אני ניזכר בקטעים האלה וזה מעצבו אותי ...

ואני לא יודע מה לעשות ... :\ ומה שהכי הדליק אותי זה אתמול היא הייתה חולה סבבה איך שהיא אמרה לי אמרתי ואי אני עושה לה משהו קונה לה איזה משהו שיהיה לה נחמד קיצור אני בא בערה להפתיע אותה יעני מתקשר אליה כדי שתבוא לפתוח לי את הדלת של הבית שלה ואז היא אומרת לי לא אני אצל חברה ובכלל ברקע אני בדיוק שומע קול של בחור בקיצור דיברתי איתה על זה ואמרתי לה שלפי ההרגשה שלי היא נותנת לי עדיפות ד' ולא יודע עם נישאר ביחד או לא ותאמת זה לא משנה לי ובקיצור סתם חפרתי לכם פה ובטח זה לא כזה מובן כי אני ניזכר בקטעים האלה וזה מעצבו אותי ...
ציטוט ההודעה