הכונן פשוט לא קורא את הדיסקים שאני מכניס.
תודה
הכונן פשוט לא קורא את הדיסקים שאני מכניס.
תודה
נערך לאחרונה על ידי *Vlašić*; 15-04-2010 בשעה 00:46.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ממתי התחילה הבעיה? וכמה זמן אתה עם הכונן הזה?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הבעייה בערך חודש ככה אבל בזמן האחרון לא קורא כמעט כלום, הכונן שנתיים ככה מאז שקניתי תמחשב.
נערך לאחרונה על ידי *Vlašić*; 16-04-2010 בשעה 00:20.
מישהו?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים>תלחץ על ה'+' של "כונני DVD/תקליטורים" תזהה את הכונן שלך.
תלחץ עליו קליק ימני והסר התקנה.
בצע הפעלה מחדש למחשב, הכונן שלך יותקן מחדש אוטמטית.
נסה עכשיו להכניס דיסקים
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
עשיתי אבל חלק מהדיסקים עובדים וחלק לא(בעיקר dvd)
נדפק הכונן 98 אחוז
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
הלכה העין של הכונן תשמע גיל 5 זה גיל מכובד לצורב DVD הגיע הזמן למצוא לו מחליף צעיר יותר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הוא אמר שנתיים אורי אבל לא חשוב בכל מקרה זאת בעיה פיזית בכונן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!