|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתרים אחרים עובדים לך?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תעבור על ההוראות ותבדוק אחרי זה שוב
http://www.google.com/support/youtub...n&answer=56115
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוריד java וflash מהחתימה שלי
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
לא עבד כי לא מחקת את הג'אווה ואת הפלאש קודם
מחקתי אחי נשבע לך ניסיתי לא יודע מה הבעיה נשבר לי כבר ...
מ א ו ש ר
זה קורה בכל האיכויות?
מותקן לך מנהל הורדות על המחשב? (לי אישית עם IDM לפעמים זה היה קורה מתי שרציתי לצפות בHD).
תסיר את כל התוספים ונסה שוב, אז תפעיל אותם חזרה אחד אחד וכל פעם תבדוק אם הבעיה צצה.
ככה תאתר את התוסף שעושה בעיות.
הסרתי את כולם וזה לא פועל על כולם תקשיב אני רק נכנס לסירטון לא משנה מה האיכות לפני שזה בכלל מתחיל לטעון זה ישר נתקע ורשום לי an error occured plrase try again later לפעמים שאני לוחץ עם הכפתור הימני ועושה stop download ומתחיל מחדש זה עובד לי ושכחתי זה עובד בchannels תמיד
נערך לאחרונה על ידי dunno; 25-04-2010 בשעה 07:28.
שים לב שיש לך גם תוספים וגם הרחבות - הסרת את הכל? גם וגם?
תסיר את ה-כל ואז תתקין מחדש Flash ו-Java.
טוב לא יודע אחי אני ינסה אחר כך כבר אין לי כח לנסות אני בינתיים בEXPLORER ותודה לכולם עזרתם מאוד תודה על העזרה אולי יעבוד
אפשר לנעול=)