איך ממירים מ- jpeg ל- jpg?
איך ממירים מ- jpeg ל- jpg?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה אותו פורמט י'מלעון
בכל מקרה אם אתה רוצה להמיר פורמט של תמונה אתה פשוט פותח אותו בעורך תמונות (צייר, Photoshop וכ"ו) ושומר אותה באיזה פורמט שבא לך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
א. זה לאאאאא!!!! =-O אני מנסה לעלות תמונה לאיזה אתר זה וכתב לי שאפשרי לעלות רק תמונות עם סיומת JPG!
והתמונה שלי זה jpeg וזה לא נותן.
ב. ניסיתי בצייר שאני שומר יש אפשרות או לקורא לקובץ בשם: "שם התמונה.jpg" או שפשוט יש שורה מתחת לשם " שמור כסוג: " ובאפשרות הזאת יש לי בסוג JPEG (jpg,X,X,X)d
בקיצור זה עדיין שומר לי אותו על סוג Jpeg
אין איזה אתר שאפשרי לשנות דרכו?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תן לי את התמונה אני אמיר לך אותה..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אולי הקובץ מוגדר כ "לקריאה בלבד" ובגלל זה, זה לא נותן לך להמיר אותו , תלחץ לחצן ימני על הקובץ >מאפיינים>כללי ותוריד את הסימון ליד איפה שכתוב "לקריאה בלבד"
ואז תנסה שוב פעם להמיר אותו דבר הצייר
נערך לאחרונה על ידי Moron; 27-04-2010 בשעה 15:02.
מ א ו ש ר
אני חושב שאין הבדל, והאתר שלך סתם בודק את הסיומת.
תראה מה תעשה:
1.במחשב שלי תלחץ על כלים>אפשרויות תיקיה>תצוגה>בחלון הלבן תחפש "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים.." תוריד V מזה.
2. תשנה את הסיומת של התמונה ידנית(!) לJPG
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il