שלום רב
מנסה אני להתקין win7.
יש לי שגיאה איתחול
הדיסק תקין נוסה על מחשב אחק והוא עולה כבוט
http://www.siz.co.il/my.php?i=jdjmykmxmxn2.jpg
תודה
שלום רב
מנסה אני להתקין win7.
יש לי שגיאה איתחול
הדיסק תקין נוסה על מחשב אחק והוא עולה כבוט
http://www.siz.co.il/my.php?i=jdjmykmxmxn2.jpg
תודה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה לחבר למחשב CDROM אחר או להחליף את הכבל של הCDROM שיש לך
נערך לאחרונה על ידי therider1; 08-05-2010 בשעה 03:42.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
הוחלף כבל ide+צורב
עדיין אותה בעיה
תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נסה לבצע בוט דרך דיסק אחר כמו של XP למשל ותגיד אם יש לך את אותה בעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אין בעעיה לבצע בוט עם xp
תודה
מ א ו ש ר
אתה בטוח שאתה מנסה לעשות בוט עם DVD?! למה לי זה לא נראה כך כי אם אתה מצליח להרים את ה XP לא אמורה להיות שום בעיה עם הדיסק של ה WIN7 בתנאי שאתה מחזיק DVD בכלל ושהוא כמובן גם תקין.
כאן לדעתי טמונה כל הבעיה.
עכשיו במידה והכל תקין כלומר הצורב הוא DVD והדיסק כמובן מסוגל לעלות אני צריך לדעת את המפרט שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני בטוח שאני מבצע בוט מ-DVD
DVD-האם הוא תקין זה אנני יודע .הוא צורב .מנגן לי סרטי DVD
מפרט -p42.8
כרטיס מסך redeon9200
זיכרון 768mb 400mhz
lg-gsa-h22n
תודה
מ א ו ש ר
שנייה אבל אין לך מערכת הפעלה עובדת כרגע איך בדקת?
בכל מקרה שאלה חשובה לא פחות ה DVD מחובר ל IDE 0 או ל IDE 1? זה כתוב ליד החיבורים שלו בלוח אם.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ישנ לי מותקן
אני רוצה להוסיף עוד מערכת
על הלוח יש שני חיבורים ל-IDE אחת כחול שמחובר לגיסק הקשיח
שני לבן שמחובר לצורב
תודה
מ א ו ש ר
הבנתי טוב אני רוצה עכשיו שתהפוך בינהם שהלבן יהיה של הדיסק הקשיח והכחול של הכונן האופטי ותגיד לי אם מערכת ההפעלה שלך עולה אל תנסה להתקין אני פשוט צריך לראות מאיפה נובעת הבעיה של הבוט.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הפכתי בינהם מערכת ההפעלה עולה
להתקין את 7לא מצליח להתקין
תודה
מ א ו ש ר
טוב תראה כל העניין מאוד תמוה אתה אומר שאתה מסוגל לבצע בוט מדיסק התקנה של XP אתה אומר שאתה בדקת את הדיסק שלך במקום אחר והוא כן מבצע בוט והבעיה היא בעצם שהמחשב שלך לא מוכן לבצע בוט מהדיסק הזה.
יש מצב אתה מכין דיסק בוט חדש מסוג דיסק אחר? יש לי תחושה שפשוט המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסק WIN7 שלך מסיבה לא ברורה.
תנסה לצרוב חדש ותנסה איתו כי הבעיה שלך ממש ממש תמוהה ואם אפשר להגיד זאת לא בעיה במחשב זאת בעיה ספציפית של הדיסק עצמו עם המחשב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
האמת שמעתי על זה פעם..
והרבה נסיונות כשרים לפתרון הובילו למבוי סתום הדבר היחד שעבד היה למעשה שידרוג של הביוס
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
החלפתי לדיסק אחר
אני אנסה להחליף לחברה אחרת .יכול להיות שיש בעיה עם הסילוור (תמוהה)
תודה
מ א ו ש ר
לשידרוג ביוס אני מגיע רק בסוף נראה לי שיש כאן בעיה של בוט מ DVD ויש מצב שהביוס מעורב אך אני מעדיף להתעסק איתו בסוף כי טעות אחת של הבחור כאן ואפשר להגיד קדיש על המחשב אלא אם כן יש לו את האפשרות שיחזור של הביוס הישן.
בכל מקרה אני מחכה לתשובה ומצטער כמובן שאני לא כאן בצורה רציפה על מנת לתת מענה מהיר.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!