אני בן 17 עוד חודש ויש לי 12 סנטימטר וכול החברים שלי אומרים לי שיש להם הרבה יותר מה אני יכול לעשות אני משתגע כבר !
תודה לעוזרים ..
אני בן 17 עוד חודש ויש לי 12 סנטימטר וכול החברים שלי אומרים לי שיש להם הרבה יותר מה אני יכול לעשות אני משתגע כבר !
תודה לעוזרים ..
|
|
אז מה אם לחבר שלך יש יותר גדול מישלך?
לאיבר המין של האישה לא ניכנס יותר מ 8 ס"מ או משהו כזה.
אם יש לו גדול לא אומר שהוא יכניס את כולו.
מה אתה שם זין עליו זה שיש גדול לא אומר כלום אתה פשוט צריך לדעת איך לעבוד איתו.
!מישתמש שפיץ!
אתה יכול לעשות דבר מאד פשוט,
--- לא להאמין לכל מה שאומרים לך...---
שוב תבין הגודל לא קובע... גודל יכול להכנס לשם והרבה..
קובע זה העובי קודם כל.. ומי אתה.
2 דברים חשובים-
1. בחורה לא מחפשת זין, היא מחפשת את מה שמחובר אליו זה ההבדל בין נשים לגברים, אם היא הייתה מחפשת זין היא הייתה קונה אחד ומפלסטיק רוטט תאמין לי הוא יותר טוב מכל אחד אחר שתביא לה.
2. בחורה שמבינה דבר או 2 ועשתה סקס בחיים שלה בחיים לא תגיד לך שהיא אוהבת זין גדול, להפך, היא תגיד לך על שיהיה קצת עבה ובגודל ממוצע... הן לא צריכות יותר מזה
אז אתה יכול להיות רגוע. לסיכום...
שלום לך
א. הגודל לא קובע!! אם יש לך 12 ס''מ, זה לא דבר רע, אלא להפך, אתה תקבל יותר הנאה בזמן הסקס!
ב. אם אני לא טועה, יש דברים שמגדילים את הזין, עד לגודל מסוים....(אבל זה לא משאיר אותו ככה.)
ג. זאת לא הכמות! זאת האיכות!, אם תתייחס לבחורה טוב! ותגרום לה להנאה בזמן הסקס, תאמין לי, אחרי שתשאל אותה כמה יש לך, היא תגיד 30 מינימום.
ד. הנה בדיחה לגבי כול מה שאחד יכול להגיד :
מגיע זקן לרופא ואומר לו : ''רופא..תראה אני בן 70, אשתי כבר מתה, אין לי את מי לזיין, לעומת זאת, אני מדבר עם חברים שלי, הם אומרים שיש להם חברות צעירות והם תמיד עושים את זה''
אז הרופא אומר לו : ''מה הבעיה? תגיד גם אתה את זה''
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
ענו לך,אפשר לנעול?!
כן תודה רבה
נעול!
על כל דבר שאתה לא מבין\רוצה לשאול אתה מוזמן לכתוב כאן ונענה לך.
שבת שלום.