כפי שהיה צפוי, היום (שני) החליטו סופית בהפועל ת"א כי הקשר זוראב מנטשאשווילי סיים את דרכו במועדון וחוזהו לא יוארך, כך בישר המאמן אלי גוטמן לגיאורגי בשיחה שנערכה בין השניים
בחוזהו של מנטש, שהוחתם במחנה האימונים בקיץ באוסטריה, היה סעיף ובו הפועל יכולה לשגת מחוזהו עוד בינואר. בסופו של דבר האדומים החליטו להשאירו בגלל פציעתו הבלתי צפויה של נמניה ווצ'יצ'ביץ'. גוטמן הודה לגיאורגי על העונה שעשה ובישר לו כי הפועל לא תממש את האופציה להאריך את חוזהו.
גם בויאן וורוצ'ינה לא ימשיך במועדון וזאת למרות שהוא תחת חוזה ל-3 שנים נוספות. כבר במהלך העונה היה ברור שזוהי המגמה מאחר ובהפועל לא היה מרוצים מהקרואטי, שגם לא קיבל דקות משחק רבות. במועדון ינסו להשאילו או למכור אותו, אם יקבלו הצעה טובה עבורו.
גם דניאל דה רידר לא צפוי להמשיך וזאת למרות שבמספר שיחות אמר גוטמן להולנדי, כי הוא מעוניין שימשיך. בהפועל לא ישלמו לדה רידר את הסכומים אותם הוא דורש וגם הוא מצידו יהיה מעוניין לממש את האופציה האירופית. על פי חוזהו הקשר חוזר לוויגאן, ממנה הושאל להפועל, כאשר יש מספר קבוצות באירופה שמעוניינות בשירותיו.
קרדיט לONE
http://www.one.co.il/Article/158493.html






ציטוט ההודעה

