שאלה: למה שאני לוחץ על הLauncher של CA וכל מה שאני רואה רק את העכבר מסומן,
למה זה קורה?
תשובה: תהיה בטוח שחומת האש שלך ותוכנת האנטיוירוס הם מאשרים את הCA.
------------------------------------------------------------------------------------
שאלה: שאני לוחץ על הLauncher של CA המסך שלי מהבהב,
ואני נשלח בחזרה לשולחן העבודה. למה ?
תשובה: זה נראה כאילו בגלל הכרטיס מסך שלך שלא תומך בכל התמונות, ולא יוכל להפעיל את CA.
הדרך היחידה היא לשפר את המחשב לפי הצרכים הבאים:
------------------------------------------------------------------------------------
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -20.
תשובה: הSystem נפגם והמחשב לא יוכל לקרוא אותו. תוריד ותתקין את CA מחדש.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -14.
תשובה: הטעות הזאת יכולה לקרות בגלל אי יציבות רשת או זמנית מתחפרת בתנועת משתמש שיוצאת בכישלון להוריד את התוכנית. ניסיון מאתחל את המערכת לתקן את הטעות הזאת. אם זאת לא מתקן את הבעיה, המשחק יכול להיות נחסם על ידי אנטיוירוס מתכנת או פאיירוואל, כל כך מתקשר לספק הרשת שלך לסלק את המיכשול וניסיון שוב. אופציה נוספת שזאת להוריד CS ולהתקינו מחדש.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -13.
תשובה: הטעות הזאת יכולה לקרות בגלל אי יציבות רשת או זמנית מתחפרת בתנועה שיוצאת בכישלון להוריד את התוכנית.
ניסיון מאתחל את המערכת לתקן את הטעות הזאת. אם זאת לא מתקן את הבעיה,
מבטל את האינטרנט הזמני מתייק מהמערכת למשתמשים של אנטרנט אקספלורר : הקש בכלים, אופציות של אינטרנט נבחרות והקש על אינטרנט זמני מתייק ( או " דאלאטא…" ) מהטאב הכללי. נבחר " מבטל קבצים ". זה יכול לקחת כמה דקות.
פעם זה נעשה, הורדה והתקנת CA שוב.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -12.
תשובה: הטעות הזאת קורה כאשר הקובץ הניתן לביצוע לא יכול להיות נמצא.
לאתחל את המערכת צריך לפתור את העניין הזה. אם זאת לא עובד, נא להוריד CA ולהתקין מחדש.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -11.
תשובה: המערכת מריצה גירסה ישנה של DirectX. הורד והתקן את הגירסה הכי מעודכנת של DirectX.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -10.
תשובה: זה טעות זמנית. תאתחל את המחשב, צריך לפתור את העניין הזה.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -50.
תשובה: הטעות הזאת מתכונת שהמשחק לא נוכל לעדכן כמו שצריך. הנתונים המוורדים אולי יושחתו.
אתחל את המחשב שלך וניסיון שוב. האינטרנט הזמני שלך מתייק אולי יצטרך שינוקה מהטאב הכללי. נבחר " מבטל קבצים ".
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -30/31.
תשובה: הטעויות האלה רעות הCA הזאת מוזקות ולא יהיו מסוגלות לרוץ.המערכת שלך אולי תהיה לא יציבה.
אתחל את המחשב שלך וניסיון שוב. 21 א.ר.ט. כונטאמפוראנאה. הורד CA מההוסף \ מחק אופצית תוכניות מהורדת הלוח בקרה
CA. והתקן מחדש את CA.
שאלה: יש לי את הבעיה הבאה : Error= -60/10060.
תשובה: הטעות הזאת יכולה לצאת מתנועה זמנית מתחפרת. השרתים אולי יידחסו. חכה לקצת ונסה שוב.
השרתים אולי ילכו מתחת לתחזוקה. לחץ כאן למצוא . הפאיירוואל שלך או תוכנת אנטיוירוס אולי יחסום ידיי קרב.
ודא שהם מאשרים את CA.

ציטוט ההודעה