שלום
לאחר שנפתרה בעית 72 דקות ישנה בעיה שהסרט נתקע ונאלץ לעשות buffeing
לעיתים זה לא עובד ולא ניתן לראות את הסרט
האם הבעיה במחשב שלי או באיכות הסרט ומה ניתן לעשות למנוע את תקיעת הסרט .
תודה
שלום
לאחר שנפתרה בעית 72 דקות ישנה בעיה שהסרט נתקע ונאלץ לעשות buffeing
לעיתים זה לא עובד ולא ניתן לראות את הסרט
האם הבעיה במחשב שלי או באיכות הסרט ומה ניתן לעשות למנוע את תקיעת הסרט .
תודה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הכוונה "לאחר שנפתרה בעיית ה72 דקות" אתה צופה ישר במגה וידאו או איזה דרך אתר מסויים שמקשר אותך למגה וידאו?
שלום
דרך אתר אחר אבל הסרט נתקע במגה ודאו
תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תבדוק אם גם בקישור הישיר הוא נתקע כי לפעמים יש עם זה בעיות
מ א ו ש ר
בשביל לפתור את הבעיה של ה72 דקות פשוט תנתק את המודם מהחשמל ותחזיר
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
תודה
אבל מה שקורה באשר אני מנתק את המודם ע"י כפתור כיבוי ומדליק מחדש לוקח זמן עד ששוב מתחבר האנטרנט
מ א ו ש ר
אין אפשרות אחרת חבר מגה וידאו מנטר את האי פי שלך והדרך היחידה להחליף אי פי היא ע"י ניתוק וחיבור החייגן..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אם אין לך ראוטר שהוא כולל מודם פנימי:
ב. לוחצים על "Run" וכותבים cmd או command
עכשיו נפתח לנו חלון שחור מגעיל כזה:
[אם רואים X בתוך ריבוע במקום תמונה: קליק ימני על הX ולבחור Show Picture]
ג. מקישים בחלון השחור ipconfig /release [תעתיקו כדי לא להתבלבל] [אל תשכחו את הרווח!] ולוחצים אנטר
זה מה שאמור לקרות:
[אם רואים X בתוך ריבוע במקום תמונה: קליק ימני על הX ולבחור Show Picture]
ד. עכשיו המחשב שלנו שיחרר את האחיזה שלו בIP.
עכשיו משנים את הIP על ידי הקשת הדבר הבא:
ipconfig /renew [תעתיקו כדי לא להתבלבל] [אל תשכחו את הרווח!] ולוחצים אנטר
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il