יש לי כל פעם איזה 1~2 כאלה פועלים
מה זה?
קראתי בגוגל רשום שזה טרוייאן... כן?
כי יש לי אנטי וירוס NOD32 שמתעדכן כל יום-יומיים וזה לא מתריע לי את כלום...
יש לי כל פעם איזה 1~2 כאלה פועלים
מה זה?
קראתי בגוגל רשום שזה טרוייאן... כן?
כי יש לי אנטי וירוס NOD32 שמתעדכן כל יום-יומיים וזה לא מתריע לי את כלום...
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בעיקרון זה לא אמור להיות לך אז ליתר ביטחון תעשה סריקה על נוד32 לזיכרון (לא חייב לכוננים)
אתה יודע איך עושים סריקה לזיכרון?
והנה תמונה של הסיס הזה-
http://img23.imageshack.us/img23/1163/sysb.jpg
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
svchost.exe זה בסדר שהוא יהיה פתוח כמה זה שירותים של המערכת אבל תעשה סריקה בכול אנטי וירוס יש לך באפשרויות סריקה של המחשב אפשרות לסרוק את הכוננים המקומיים וכול מיני סוגי סריקה אחרים תבחר בסריקה של הRAM
יש לי אפשרויות לסרוק רק את הכוננים C D E F G
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.![]()
יש לי גרסה יותר ישנה ואצלי אין את זה :\
ד"א עכשיו אני רואה ב"TASK מנג'ר" שכללללללללל הדברים שפועלים שם הם לוקחים מעל 3K בMEM USAGE
זה ממש המון נראה לי בגלל זה המחשב שלי נתקע כל פעם..
איך אני מוריד את זה? (שכל אחד יקח פחות משאבים)
מ א ו ש ר
תלחץ במנהל המשימות על Mem usage צלם את כול מנהל המשימות ותביא לפה
מ א ו ש ר
המחשב ניראה בסדר גמור לא ראיתי את הSYS הזה וגם הוא צורך בדיוק כמה משאבים שהוא צריך בלי שום דבר חריג אבל מה שכן הייתי ממש ממליץ לך לשדרג את הגירסה של נוד32 כי זאת גירסה ממש נמוכה אם לומר את האמת הגירסה הכי נמוכה שראיתי אי פעם של התוכנה, תשדרג לגירסה 4 אם אתה רוצה אני אביא לך קישורים והכול בפרטי
אני זוכר שפעם שרק קניתי את המחשב התקנתי גירסה 3.7 משהו כזה והיא דפקה לגמרי את המחשב
יש לך גרסה עובדת עם סיריאל?
מ א ו ש ר
או בחתימה שלי (NOD32)
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il