קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 15:22
  2. בקשר לקעקוע..צריך עצות
    על ידי Motkot בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:40
  3. עצות..
    על ידי sasy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 21:38
  4. תיראו ותנו עצות..
    על ידי הגולש על האש בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:29
  5. קבלו כמה עצות קטנות לחיטוב הגוף!!
    על ידי ran_dana בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 21:26
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

אובדת עצות

ברירת מחדל אובדת עצות

שלום לכם קודם כל זאת פעם ראשונה שאני גולשת כאן בפורום ולפי מה ששמתי לב ניתן פה להתייעץ ולייעץ אז אני אשמח אם תייעצו לי ותתנו לי חוות דעת רצינית (:
    אז ככה אני בת 17 יש לי חבר בן 22 שאני יוצאת איתו חודש וחצי.
    תחילה הכרנו באתר הכרויות ולאחר מכן נפגשנו לאחר הפגישה הראשונה לא ראיתי את עצמי ממשיכה לפתח את הקשר הזה.\\
    לאחר יומיים הבחור התקשר אליי ואני בתגובה ניסית לסנן והוא בשיא חוצפתו (למרות שאני אוהבת תעוזה וחוצפה אבל לא מהסוג הזה ) הופיע בביתי בלי הודעה מוקדמת (כתוצאה מכך לא הרגשתי כ"כ בנוח ומוכנה לפגישה הזאת ) .
    אמי , מאוד התרשמה ממנו והתחילה להסיק שהתחלתי קשר רציני עם בחור רציני וכך בעצם החלה מערכת יחסים כפייתית ולא נעימה על ההתחלה .
    עם זאת מאותו הערב החלטתי לתת לזה צ'אנס נוסף והתחלנו לצאת ביחד, והפכנו רשמית לחברים אחרי תקופה של פגישות ויציאות ושיחות טלפון במשך כחודש וחצי דעתי לא השתנתה למרות שהוא בחור טוב ,רציני תומך, נותן ומעניק והוא באמת אדם מדהים וטוב לב אבל מה נעשה שאהבה לא נרכשת ע"י מתנות והקשר לא יכול להימשך ע"י רחמים?
    לכן החלטתי להתייעץ עם אחי הגדול ובכך הוא הסביר לי שאו שזה שם או שלא כי אין דבר כזה באמצע ,ושאני לא עושה טובה לעצמי ובטח שלא לו בכך שאני ממשיכה את הקשר ולמרות שהוא אדם זהב אני צריכה ללכת עם הראש והלב ולעשות את הדבר שהנכון שמתאים לי ולא להתפשר כי בסופו של דבר פחד משתק אנשים ומונע שינויים .
    אמי בהפך מוחלט לדעה שלו טוענת שאני צריכה להעריך את מה שיש לי ולהישאר היא חושבת שאהבה תבוא בהמשך אבל אני אפילו לא מרגישה משיכה ולא רואה אותנו ביחד ,היא אומרת שיש הרבה גברים לא רצינים שמשחקים משחקים יותר מדי ומחפשים רק "לקרוע את הבגדים " והיא חושבת שאני צריכה לשמור על מה שיש לי ולהעריך כי אין הרבה כאלו .
    לאור המצב הנ"ל אני נוטה להסכים עם הדעה של אחי הגדול למרות הניסיון חיים של אמי אני חושבת שאני עדין צעירה ועוד כל החיים לפני וכל הדלתות פתוחות.
    לכן אתמול ערכנו שיחה רצינית ושאלתי אותו איפה אני עומדת אצלו ובתור מה הוא לוקח אותי והוא ענה בתגובה שאני חשובה לו והוא לא מסתכל על אף אחת אחרת ושהוא אוהב אותי ,
    לאחר השיחה בסוף הערב אזרתי אומץ ואמרתי את המעט שהיה על ליבי בשיא הכנות ואמרתי לו שאני רוצה לקחת הפסקה לראות איפה אנחנו עומדים שהקשר הזה גדול עליי מדי ויש לי כרגע המון לחץ עם הלימודים והכל אמרתי לו שאנחנו סה"כ חודש וחצי ביחד שנחשב לא משמעותי במיוחד באופן יחסי לזוגות שונים הוא בתגובה אמר שהפסקה זאת מילה עדינה לפרידה למרות שיש בזה משהו,עם זאת הוא התבאס ואני הרגשתי לא בנוח וכפוית טובה למרות שאני לא מרגישה אליו מה שצריך להרגיש ותחושת המתנות ופינוק ואחרי היציאה ואני "גאונה" כמו תמיד מצאתי את "העיתוי המושלם " להפיל עליו את הפצצה בדיוק שבאותו יום בבוקר סבתא שלו נפטרה ז"ל . כל הנסיעה בחזרה לא הוצאנו הגה והדרך נראתה כמו נצח מבייש שהשתוקקתי שיגמר כבר.

כרגע נמצאת ברגשות מעורבים מבולבלת ולא כ"כ שלמה עם ההחלטה ומקווה לקבל חיזוק או לנסות לתקן.

2. קישורים ממומנים

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

עם כל הכבוד, את לא חייבת שום דבר, לא לאמא שלך ולא לבחור.
    את צריכה לעשות מה שטוב לך !!!
    אל תקשיבי לאף אחד, עם מי שטוב לך ואת רואה לנכון, תהיי.
    כנראה אמא שלך כבר רוצה להעיף אותך מהבית אז היא אומרת לך תהיי איתו (בצחוק, כמובן).
    ניסית, ולא טוב לך איתו, תעיפי אותו.
    אני יודע שזה קשה שסבתא שלו נפטרה ולא נעים לך, אבל לא נעים מת מזמן.
    את לא חייבת לו כלום ואם תהיי איתו מתוך רחמים, מתישהו זה יתפרק ויהיה גרוע יותר.
    לפי דעתי, ראית שהמצב לא יכול להשאר כמו שהוא עכשיו, למה את מחכה ?
    שהמצב יהיה גרוע יותר ואז יהיה קשה יותר להפרד ?
    החיים קשים תמיד, כל פעם מגיע משהו חדש, אז כל פעם תדחי את זה ?
    לסיכום, אם לא טוב, תפתחי לו את הדלת.
    אחרי הכל, את ורק את תקבעי עם מי להיות, ולא אמא שלך ולא אח שלך.
    כל מה שתצטרכי, את מוזמנת לעצות ממני.
    אני כאן תמיד.

בהצלחה וכל טוב
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שום רגשות מעורבים את שבוייה שלו חד וחלק..
    שמעי לפי דעתי תחתכי ומהר לפני שבאמת יהיה מאחר מידי

שמעי,
    את לא חייבת לו כלום.
    הקשר הזה לא התחיל ברצונך, ואת לא חייבת להמשיך אותו, כמו שאמרת גם, שזה חודש וחצי, וזה באמת כלום לעומת הזוגות והקשרים שיש היום.
    אז נכון, זה נפל לו בתזמון רע כל הקטע של הפרידה, אבל זה לא אשמתך!
    ולדעתי? זה תירוץ בשביל לא להיפרד מימנו, אלה רק בשביל לעורר עלוי רמים ותשתארו ביחד, זה הכול.
    תחתכי את זה, אם את לא באמת אוהבת אותו-אין טעם להמשיך את הקשר הזה.
    שיהיה בהצלחה.
    בברבה, דימה.
    חדש פה יחסית, מקווה להשתלב

בקיצור - חיפשת חיזוק - ומצאת. אין טעם להישאר עם מישהו שאת לא רואה את עצמך איתו בעתיד. אמא שלך דואגת לך ולא רואה שיש צעירים איכותיים בימינו, אז היא לא רוצה שתוותרי על "האחד" שנשאר, פן מישהי אחרת תתפוס אותו. מהנסיון הלא כל כך רב שיש לי (21), רוב הזוגות חותכים בשלב כזה או אחר (גם אחרי הנישואין), וזה תופס גם על זוגות שהיה להם טוב בהתחלה... אז על אחת כמה וכמה אם לא טוב. ברור שאפשר ללמוד לחיות עם בנאדם אבל זה לא אותו דבר כמו לאהוב אותו. זה רק הוגן גם כלפייך אבל גם כלפיו, שאם אין משיכה בין 2 הצדדים שהם לא יהיו ביחד. בסופו של דבר הוא ירגיש את חוסר המשיכה וזה סתם יגרום לקשר הזה להיות מכוער ובסופו - או שתשארו ושניכם תהיו אומללים, או שזה יגמר בצורה מכוערת. עדיף לסיים את זה כשעוד אין את המחויבות הרגשית...
    בקיצור - עשית בשכל ושוב, מהנסיון הלא רב שיש לי בחיים - הגוף תמיד יודע מה אנחנו רוצים, צריך רק לדעת לפרש... (בהקבלה לתינוק שבוכה נניח...).

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

1. אחיך צודק.
    2. ויפה שעה אחת קודם.
    3. קשר אמיתי מתבסס על רצון מלא של שני בני הזוג ולא על בן זוג אחד ולכן בפעם הבאה כשאת יוצאת עם מישהו או שאת מרגישה עם זה טוב ורצון להמצא שם ועם חשק לפתח את הקשר וכו' או שאת חותכת אין באמצע.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

נכון תמיד אומרים תקשיבי לאמא זה הכי טוב? במקרה הזה זה לא נכון לפי דעתי אם את לא מרגישה משהו כלפיו עדיף שתחתכי אחרת את תסבלי וגם הוא יסבול כמה שזה יותר מוקדם ככה זה עדיף,זה לא הוגן כלפיו סתם להטעות אותו במשהו שאת יודעת שאפילו עוד חצי שנה ההרגשה שלך כלפיו לא תשתנה...

ואני חושב שאמיר^^ סיכם זאת בצורה הכי טובה
    [CENTER]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

אין לי הרבה מה להוסיף,אני חושב שכמעט הכל נאמר פה כבר,אבל מעניין אותי כל הקטע הזה של הימים של אחרי,כאילו מה התגובה של האמא,ירדה מהעניין? או שהיא ממשיכה לנסות לדרבן?
    אשמח אם תעדכני
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

תודה לכולם על החיזוקים והעצות לקחתי זאת לתשומת ליבי מכאן אני כבר יודעת מה לעשות =]

@OBALAT

לתגובתך הייתי חייבת להתייחס באופן אישי .כרגע קבענו להיפגש באחד מן הימים הקרובים כדי להגיד לו את תשובה חד משמעית ולסגור את העניין ולהפסיק להשיר על אש נמוכה. עם זאת לשאלותך חח אמי כמובן לא ירדה מהעניין וממשיכה לדרבן ולנסות לשכנע מה שמקשה על הניסיון להמשיך הלאה,אבל אני עם כל הכבוד שלי אליה החלטתי מה לעשות בנידון אם זה יתקבל מצידה או לא היא תצטרך להשלים עם זה בכל מקרה תודה לך ולכולם על תמיכה שיהיה לנו שבוע טוב (:

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני לא חושב שיש טעם להרחיב, אבל אם את עדיין צריכה חיזוק.

אין ספק שעשית מעשה נבון, עשית בשכל ואל תשברי ותתני לו לשאוב אותך בחזרה, זה קשר שאת צריכה להתנתק ממנו לחלוטין.

שיהיה לך שבוע טוב ובהצלחה.

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

אני שמח מאוד שהצלחנו לעזור לך.
    אפשר לנעול או שאת עדיין צריכה כמה עצות ?
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

שיחקת אותה,נקווה שההערות של אמא לא יציקו כל כך
    מגניב שעדכנת
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

שמעי חברה,את רק בת 17..יש לך עוד לפחות 7-10 שנים עד שתמצאי מישהו להתמסד איתו ואני בטוח שתרצי בחור זהב.
    ככה שאם את לא מרגישה שזה זה עם הבחור הנוכחי פשוט תמשיכי הלאה.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

נעול
    [CENTER]

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect