מידע
Win7codecs היא חבילת codec של אודיו ווידאו עבור Windows 7. המתקין באופן אוטומטי להסיר האחרים משחרר codec פופולריים מהמחשב לפני התקנת תמציתי עדיין חבילה מקיפה. לא תצטרך לבצע התאמות או tweaks ליהנות המדיה התוכן באופן מיידי. Windows Media Player ו-Media Center יהיה לזהות באופן מיידי את כל הקבצים כמו לשחק. הפעלת MKV נתמכת באופן מלא. הוא אינו מכיל נגן מדיה וזה לא לשייך סוגי קבצים. עם החבילה הזו מותקנת, תוכל להשתמש בכל נגן מדיה, מוגבל רק על ידי היכולת של השחקנים, לשחק את כל הסרטים וקטעי וידאו. הזרמת וידאו נתמך בכמה פורמטים בכל הדפדפנים הפופולאריים. משתמשי Win7 קודקים יש את היכולת לבחור מה מותקן ואיפה להתקין אותו באמצעות להפצה ציבורית. לאחר ההתקנה אתה יכול לבחור להסיר חלקים ספציפיים מבלי להסיר את כל החבילה. אתה יכול גם להוסיף מחדש את הפריטים להסיר בכל עת.
המתקין באופן אוטומטי להסיר האחרים משחרר codec פופולריים מהמחשב לפני התקנת תמציתי עדיין חבילה מקיפה. לא תצטרך לבצע התאמות או tweaks ליהנות המדיה התוכן באופן מיידי. Windows Media Player ו-Windows 7 Media Center יהיה לזהות באופן מיידי את כל הקבצים כמו לשחק.
Win7codecs חדש אשר נוצר לא לשנות או להתעסק עם מה ז $ יש קורה עם תמיכה מקומית. זה כולל השמעת H264 יליד ב WMP12 ו-Media Center. DXVA מואצת H264 השמעת מסופק על ידי חבילת ה-Codec עבור ז אחרים שאינם מסוגלים $ לכל השחקנים.
רכיבי Codec להיות בעיה עבור רוב המשתמשים בזמן זה או אחר. הסיבה לכך היא מעולם לא היתה "מחוץ לקופסה" הפתרון עובד שהמשתמש המחשב הממוצע יכול להתקין רק צריך לעבוד כמו שצריך הכל מהתחלה. יש כמה פתרונות הגון חבילת codec שם בחוץ, אבל אף אחד מהם לא עשה מה שרציתי. תמיד הייתי זקוק לצבוט, הסתגלות, או אפילו התקנה מחדש רק כדי לקבל את רכיבי codec אני צריך / רוצה, רוב הזמן, הקובץ עדיין לא לשחק כמו שצריך. אני מעולם לא התיימרתי להיות גורו התקשורת. התקשורת שלי ניסיון לקראת יצירת חבילות אלו היה כדי DoubleClick קובץ הורדתי ואני מקווה שזה שיחק. אז עם העזרה של הקהילה MSFN, החלטתי לארוז את המינימום של רכיבי Codec הנדרש על ידי רוב המשתמשים במחשב ולשתף אותם עם שאר העולם.
שינויים 2.4.9 Win7codecs:
- עדכון gabests מסננים 1845
- עדכון ffdshow 3406
- אלו עדכונים חשובים
הורדה
http://hotfile.com/dl/43147270/91de9...2.4.9.exe.html
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה