מידע על התוכנה
codec פופולריים מהמחשב, לפני התקנת תמציתי עדיין חבילה מקיפה. לא תצטרך לעשות התאמות או tweaks ליהנות תוכן התקשורת שלך מיד. Windows Media Player ו-Windows 7 Media Center לזהות מייד את כל הקבצים כמו לשחק.
Win7codecs החדשה אשר נוצרה לא לשנות או להתעסק עם מה ז $ יש קורה עם תמיכה מובנית. זה כולל את השמעת H264 יליד ב WMP12 ו-Media Center. DXVA מואצת H264 השמעה מסופק על ידי חבילת ה-Codec עבור ז אחרים שאינם מסוגלים $ לכל השחקנים.
קודקים כבר בעיה עבור רוב המשתמשים בזמן זה או אחר. הסיבה לכך היא מעולם לא היתה "מחוץ לקופסה" הפתרון עובד שהמשתמש המחשב הממוצע יכול להתקין רק צריך לעבוד כמו שצריך הכל מהתחלה. ישנם כמה פתרונות הגון חבילת codec שם בחוץ, אבל אף אחד מהם לא עשה מה שרציתי. אני תמיד הייתי צריך לצבוט של הסתגלות, או אפילו התקנה מחדש רק כדי לקבל את רכיבי codec אני צריך / רוצה, רוב הזמן, הקובץ עדיין לא לשחק כמו שצריך. אני מעולם לא טען להיות גורו התקשורת. התקשורת שלי ניסיון לקראת יצירת חבילות אלו היה כדי DoubleClick קובץ הורדתי ואני מקווה שזה שיחק. אז עם העזרה של הקהילה MSFN, החלטתי לארוז את המינימום של רכיבי Codec הנדרש על ידי רוב המשתמשים במחשב ולשתף אותם עם שאר העולם.

ציטוט ההודעה