|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה לא מספיק מידע על הכרטיס קול.. אנחנו צריכים דגם מדוייק בשביל להביא לך דרייבר מתאים.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
זה האריזה
זה ההתקנה
![]()
נערך לאחרונה על ידי morwin; 23-05-2010 בשעה 22:33.
כשאני פותח :
לחצתי OK ו:
לחצתי אישור ו:
וכשלחצתי כן הוא עושה ריסטרט ולא - הוא יוצא מההתקנה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוריד בבקשה Everest מהחתימה שלי ותביא צילום מסך של הסאמרי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
סתם ככה כשאני מכניס ומוציא את הכרטיס המחשב לא אומר על זה משהו שיש חומר חדשה וכו וכו ענארף..
מ א ו ש ר
יופי דווקא את החלק החשוב לא צילמת אני צריך את כל הדף אם זה לא היה ברור
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אם אתה מחפש את האייקון של הקול אז זה לא מופיע לי שם
מ א ו ש ר
כנס לחוצץ מוטימדיה תגיד לי אם יש לך שם משהו...
ותבדוק שהכרטיס מחובר כמו שצריך כי המחשב לא מזהה שהוא מחובר בכלל אם הוא לא מופיע בתוכנה
מה זה חוצץ מוטימדיה באוורסט זה ? :
והכרטיס מחובר עד הסוף והמחשב לא אומר שיש חומרה חדשה
נערך לאחרונה על ידי morwin; 23-05-2010 בשעה 23:52.
אם זה ריק, זה אומר שהכרטיס לא מותקן פיזית כמו שצריך במחשב.
תנסה לשנות חריץ בלוח או לחזק את הכרטיס
מ א ו ש ר
תסתכל על הקופסא שקיבלת איתה את הכרטיס קול, עלייה כתוב הדגם המדוייק(ואם תתאמץ אולי גם תמצא שמה דיסק עם דרייברים מתאימים).
שלא מותקן הדרייבר ברוב המקרים אוורסט לא מזהה את הכרטיס קול.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 27-05-2010 בשעה 18:51.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il