קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

לא יודע מה לעשות

ברירת מחדל לא יודע מה לעשות

הסיפור הוא כזה... לפני חצי שנה...

אני בחור בן 17 וחצי גר באזור הצפוני של הארץ לא יכול להגיד את השם שליי...

אני ילד חילוני ממשפחה דתיה באחד מין הימים הכרתי בחורה דתיה...
    ממש התאהבתי בה באותו יום כשראיתי אותה...

היא כל העולם שלי אני אוהב אותה כלכך....אתם לא מבינים עד כמה...
    היא החזירה אותי בתשובה חזרתי ללבוש בגדים של דתיים זרקתי את כל
    הג'ינסים והחולצות שהיו לי לפח... התחלתי ללכת לשיעורי תורה ממש התחזקתי.

אמרתי לעצמי היא שווה את זה שאני יחזור בתשובה...

אני ממש שמח עם ההחלטה הזאת אבל יש בעיה אחת...
    היינו יוצאים ונפגשים בסתר בלי שאף אחד יראה כמה חודשים משהו כמו חצי שנה ואז יום אחד פישלנו הלכנו ברחוב וראו אותנו...וסיפרו להורים שלה...

ההורים שלה צעקו עליה מאוד הם ממשפחה חצי הודים וחצי מרוקאים....

אמא שלה התקשרה אליי והתחלה לאיים ולצעוק עליי שאני לא יתקרב לבת שלהם וממש צעקות וריבים לקחו לחברה שלי את הפלאפון ואמרו לה אם את רוצה ליהיות איתו תתחתני איתו לא ככה באוויר!!!!

אז אנחנו מדברים על זה הרבה ואני אומר לעצמי אני רק בן 17 וחצי אלוהים

אני לא מוכן לחתונה בגיל כזה ומצד שני אני אוהב אותה ולא מוכן לוותר עליה...

אנחנו לא מדברים כבר חודש היא אמרה שאני צריך להחליט ואז לבוא לדבר..
    עם ההורים שלה אני לא יודע מה לעשות מקווה שתעזרו ליי אני במצב נואש..

אני כל היום בוכה כמו איזה ילד קטן קשה לי בלעדיה אני לא יודע עם אני מסוגל לחיות בלעדיה......

מת על העצות שלכם מקווה שתעזרו לי קראתי קצת על הסיפורים פה בפורום
    ומאוד אהבתי שאתם עוזרים ומשתפים אחד את השני....תודדה לילה טוב

היא בת 17 למי שרוצה לדעת....

2. קישורים ממומנים

אני יכול להגיד לך שאני הייתי עם חברה שלי לשעבר מכיתה י"א ועד גיל 21 (4 וחצי שנים) וגם כמוך, הייתי מאוהב ואוהב ולא יכול בלעדיה. לפני כמה שבועות החלטנו שיפרדו דרכינו.
    הדילמה שאתה מעלה היא לא פשוטה. אני לא מקנא בך, ואני יודע שאני אבאס אותך עכשיו אבל חצי שנה זה לא תמיד מספיק בשביל לדעת אם האדם שאתה רוצה לחיות איתו את שארית חייך הוא בן / בת הזוג הנוכחי/ת.
    נראה לי שאתה גם צריך לחשוב על העניין של הדת ועד כמה אתה באמת אוהב את השמירה עליה כרגע, כי ממה שאני מבין היא והמשפחה שלה לא "זיגזגו" ואתה כן חיפשת כיוונים אחרים. תעשה עם עצמך חשבון נפש ותכניס למשוואה גם את עניין הדת וגם תחשוב על איך יראו החיים שלכם בעתיד.
    אני יודע על חבר מהצבא שהתחתן אחרי שנה ומשהו (דתי) שהיה עם חברה שלו במקומות ציבוריים כל הזמן אז זה לא נחשב שהם התבודדו. חברים אחרים אבל היו במצב שלך והתחתנו תוך פחות מחצי שנה...
    תחשוב על הצד החיובי שלפחות את החצי שנה הזו הייתה לכם להכיר אחד את השניה, זה משהו שלפעמים אין בחברה הדתית ופשוט עושים "שידוך" ומה שיוצא יוצא.
    לדעתי אתה צריך גם להתייעץ עם אנשים דתיים שהתחתנו בגיל צעיר וחיים ביחד כבר כמה שנים ולדבר איתם על הנושא הזה כי אני לגמרי מבין אותך, אבל אין לי היכרות מספיק קרובה עם הנושא.
    בנוסף צריך לחשוב על הנושא של אמצעי מניעה ומה אתם מרגישים לגבי זה, כי להיות אבא בגיל כל כך צעיר זה דבר מחייב ואי אפשר אח"כ "להתחרט".
    אני יודע שאולי העלתי יותר שאלות מתשובות ושלא בדיוק נתתי כאן תשובה אבל הנושא הזה מורכב ואני מקווה שאולי לפחות הענקתי לך חומר למחשבה... אם תרצה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי

אגב, כל מה שאמרתי לך על לחשוב עם עצמך, תהיה 100 אחוזים כנה עם עצמך, ואל תגיד שיהיה בסדר, ברגע שיש דבר אחד שמפריע בהתחלה, הוא מתנפח וגודל והופך למעמסה שמאוד קשה להיפטר ממנה.
    חשובה הכנות שלך עם עצמך ועם הרגשות שלך.
    בנוסף תנסה לעשות אולי טבלה של בעד ונגד, משהו אישי לך, ותרשום את כל הדברים שתפסיד ואת כל הדברים שתרוויח, אולי זה יעזור לך להגיע להחלטה. ועוד דבר אחרון, ממה שאני מבין יש 2 אופציות: או שאתם מתחתנים או שאתה חותך את הקשר. אחרי שאתה עושה את הטבלה תנסה לקשר בין 2 האופציות ותראה לאן אתה נוטה. שיהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 28-05-2010 בשעה 06:18.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

סיטואציה קשה מאוד!
    מצד אחד, אתה אוהב אותה - מצד שני, אתה לא רוצה להתחתן.
    אני רק אנסה להביא לך חומר למחשבה:
    אתה אמרת בעצמך שחזרת בתשובה בשבילה? כבר הלכת רחוק.
    אתה לא חושב שאתה מאוהב מספיק בשביל להתחתן איתה?
    אפילו מין אירוסים אחי, שהיא תיהיה שלך עד שתיהיה מוכן להתחתן איתה.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני מכיר את הבעיה שלך והיא קשה מאוד!
    אני מדבר מרקע דתי מאוד אם אפשר להגיד חרדי אז תבין שאני מבין את הבעיה מכל הזוויות הקיימות.
    כמו שאתה אמור לדעת אתה לא אמור להיפגש עם בחורה דתיה שלא בשידוך וזאת היתה טעות גדולה מאוד מצידך ללכת איתה בצורה כזאת ובכלל להגיע למצב שאתה נפגש איתה בסתר כי אתה נחשב פורץ גדרים וזה דבר חמור לכשעצמו ומקלקל את המסגרת החשובה מאוד (אתה מבין שלהיות חילוני היום זאת לא אופציה מגרה בכלל והייתי שם תאמין לי אין מה לחפש שם) לחיים הדתיים.
    עכשיו לאחר שכבר עשית את הקילקול והבאת את עצמך למצב שההורים שלה אומרים בצדק של מליון אחוז או שאתה מתחתן איתה או שאתה לא נפגש איתה אני מציע לך לשבת ולשקול את הדברים אישתי לדוגמא נפגשתי איתה במסגרת יותר קלילה אך עדיין כמובן בלי נגיעה או המצאות במקומות לבד (מה שנקרא יחוד) והחלטנו להתחתן כשהיא הייתה רק בת 18 (בגיל 19 וחי היא כבר היתה אמא) אז אתה מבין שזה לא בדיוק סוף העולם ואני לא מאמין שאתה לא תוכל להתמודד עם זה אבל מצד שני חוסר הבשלות שלך יכול להוביל את כל הקשר שלכם לאסון של גירושים וזה בכלל לא דבר מומלץ כי זה די דופק את מהלך החיים לאחר מכן זה ילד זה מזונות זה סיפור מהתחת בקיצר.
    מה שאני ממליץ בסופו של יום זה שתחשוב טוב עם עצמך תתייעץ עם ההורים מה לעשות והאם זה יהיה נכון לעשות את המהלך תמיכת המשפחה בכל מהלך חשובה מאוד בשורה התחתונה הם אומנם לא יכולים לקבוע לך מי תהיה אישתך בעתיד אבל הם יכולים מאוד לתמוך ולעזור בכל הנושא של בניית משפחה ובכלל בחייך אח"כבמידה וכן תחליט להתחתן איתה שלא נדבר על בניית חיי משפחה נורמלים ותקינים ולא להיות ילדים בני ארבע שמחפשים תשומת לב.
    בשורה התחתונה אם תחליט כן אתה תצטרך להתבגר די מהר אם תחליט שלא תצטרך להתגבר על הכאב של הניתוק ופשוט לחכות לגדול קצת ואולי אם היא תישאר פנויה עוד שנה שנתיים תוכל להתחתן איתה באמת אבל בדרך הנכונה עם קצת יותר בגרות.
    אל תיבהל מהגיל שלך הדבר היחיד שמדאיג אותי זה האם אתה מספיק בשל ובוגר להבין מה זאת משפחה ואיך מנהלים דבר כזה (אישתי הייתה בסופו של יום הרבה יותר מבשלה והיום אני חייב להעיד היא האמא הטובה ביותר שאי פעם יכלתי לבקש לילדים שלי)
    בהצלחה ואם תצטרך עוד עזרה בנושא תישאל אני אנסה לעזור עד כמה שאוכל.
    יום טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

תקשיבו הדילמה שלי היא קשה מאוד קשה לי להחליט אבא שלי אומר לי אם אתה אוהב אותה תלך עד סוףף העולם..
    ואמא שלי אומרת לי לא להתחתן בגיל כזה שאני עושה טעות גדולה...
    הדודים הדתיים אומרים לי להתחתן והדודים החילוניים אומרים תחתוך את זה....זה מוקדם מיידי בשבילך

קשה לי להחליט אני יעשה טבלה כמו שאמרת של פלוס ומינוס אני מקווה שזה יעזור לי להחליט תודה....

ואחי אני הייתי חילוני אל תשכח את זה לא גדלתי על הדת אני חדש בזה הייתי עם בנות לפנייה לא ידעתי שאסור לגעת ולהיפגש אבל עכשיו אני מוכן לא לגעת בה ולא להיפגש איתה בסתר (יחוד) אני אוהב אותה ואני יתחתן איתה בעזרת השם אבל עוד שנה בערך שאני יהיה בן 18 וחצי אבל זה גם מוקדם.....(אבל אין בררה)...
    אני לא רוצה לוותר עליה הבטחתי לה שאני יתחתן ויואהב רק אותה יש לי גב כלכלי ברוך השם לא חסר...
    ההורים חסכו לי וגם לי יש סכום מכובד אני מרגיש שאני מוכן ליהיות אבא אני כל כך רוצה את זה...
    אבל מצד שני כולם נגדי אף אחד לא רוצה שאני יתחתן בגיל כזה....

תודה חבר'ה אני מקווה שאני יחליט בסוף...עזרתם לי מאוד מאוד תודה על הכל...

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

בנושא לגמרי אחר, למון גראס בן כמה היית בזמן החתונה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אמרו לנאצים שזה לא בסדר לשחוט אנשים סתם ככה,
    אז הם החשיבו אותם כטיפשים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה טמטום!

אסף, עזוב כרגע את ההבטחות. אהבה זה לא דבר אבסולוטי והוא דבר די גמיש. אתה צריך באמת להרגיש את זה ולא "להתרגל לעובדה שאתה אוהב אותה". אי אפשר להבטיח לבנאדם שתאהב אותו לנצח, כי זה לא בטוח שזה יהיה נכון. תמימות היא דבר טוב אבל כשזה נוגע לעתיד, בנאדם צריך להסתכל על הדברים בצורה כמה שיותר אובייקטיבית ורק אז להגיע להחלטה. בגלל זה אמרתי לך לנסות את הטבלה, שתוציא רגע את הרגשות שלך מהמשוואה ותסתכל על הדברים "מהצד". אגב, זו אהבה ראשונה שלך?

מתן זאת לא אהבה ראשונה שלי בגלל זה...

אני מרגיש משהו שונה בה משהו אחר כשאני איתה גם עם זה לחמש דקות...
    אני מרגיש שאני בעולם אחר במציאות אחרת לגמרי רק אני והיא לבד בכל העולם הזה
    אני יודע שאי אפשר להבטיח דבר כזה אבל אפשר להשתדל תמיד לאהוב ולעשות את המקסימום...
    אני אוהב אותה אבל לא כמו שאהבתי בנות אחרות איתה זה אחרת...

עשתי טבלה כמו שאמרתי לי לעשות ויש בטבלה הזאת הרבה מאוד מינוסים מאשר פלוסים...
    המציאות שונה לחלוטין מהטבלה בלב אני יודע שיהיה לי טוב עם אני יהיה איתה אני יהיה מאושר...
    מתן תודה על העזרה עזרת לי מאוד כל השבת חשבתי על מה שאמרת לי והגעתי למסכנה שאני לא יכול לוותר עליה בגלל הרבה סיבות למרות שהכל נראה שחור...אני מקווה שאני לא עושה טעות בהחלטה שלי...
    אני מאוד בטוח בהחלטה שלי אני יכתוב לכם בפרטי מה קורה איתי תודה על הכל עזרתם לי מאוד...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    (̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے תניע.

אמיר ענה פה תשובה נכונה ,ואני אמשיך ואחזק.
    אני מסכים שאתה הבאת על עצמך את הבעיה,אבל אני באמת לא חושב שאתה מבין לאיזה נעלים אתה נכנס,זה גדול עליך בכמה מידות,אתה באמת חושב שהיא האחת(בגיל הזה זה לא כ"כ נדיר),מצטער להגיד לך,אבל זה נראה כאילו זו אהבת נעורים מהאגדות,אבל בעתיד אתה תחשוב לגמרי אחרת.
    חתונה בגיל הזה תהרוס את מערכת היחסים,אם אתה לא מספיק בשל להיכנס פה זה ניגמר,אין מקום להמשיך.זה לא נכון לא לך ולא לה.
    דבר שני לגבי הדת-אם אתה רוצה להיות דתי או חילוני אין בזה פסול,אבל אתה צריך שיהיו לך עקרונות ועל אף שאוהבים מישהו לא ניתן לשנות את הזהות שאחת מה היא ההגדרה.
    זה משהו שבא עם הזמן.תחשוב מה מתאים לך כי זה מתאים לך ולא מה מתאים בגלל שמישהי משפיעה עליך,עם כל האהבה שלך אליה.
    ולמה היא לא עושה מאמץ אם זאת כזאת אהבה אדירה? למה הכל נופל עלייך? וכן למרות שאתה זה שהכנסת את עצמך לקשר.
    אתה פצצת הורמונים מהלכת בגיל 17 וחצי.אין לך מושג וחצי מושג באהבה בוגרת
    אתה ללא ספק מאוהב בילדה יפה
    זה בטח לא בסיס לחתונה
    הבשלות והמוכנות שלך הם פונקציה כמעט ישירה של גיל.
    אם אתה רוצה להתחתן כי ההורים לוחצים ולא מתוך רצון אמיתי- לך על זה. אבל אתה תשלם מחיר מאוד גדול כשתתבגר.
    ואני אומר,אין כל פסול בחתונה צעירה בין בני-זוג,אבל אני מניח ששתי הצדדים צריכים להשתוקק לזה וזה לא צריך לבוא מתוך לחץ.
    נערך לאחרונה על ידי trrt; 31-05-2010 בשעה 00:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חלאס אחי אל תקשיב פה לאפחד אתה לא יכול לדעת אם זאת האחת או לא ואף אחד אחר א יכול לדעת אם זאת האחת או לא...יש אנשים שפגשו את האחת גם בגיל 13 ויש כאלה שבגיל 30 וזה לא נדיר ולא כלום חבל לזרוק הזדמנות שבאה פעם ב....
    תעשה כמו שאני עשיתי כשהייתי בדיוק במצב שלך...קודם כל תפסיק לבכות אתה גבר וגברים לא בוכים...דבר שני תבוא להורים שלה ותראה להם שאתה גבר שלא מפחד מאחריות ולא מפחד מהתחייבות ובמיוחד לא מפחד מהם (ההורים) תסביר להם שהילדה היא החיים שלך ותגיד להם שאאתה מוכן להתחתן איתה, אבל (ודגש על האבל) אתה רוצה לדעת עם הילדה מתאימה לך...כך את האבא לצד ותסביר לו שיחסי מין הם מחוץ לחשבון ותיהיה רציני לגמרי (בלי בושה ככה תגיד לו) ותסביר לו שהיום לא מתחתנים עם כל מי שרואים ושאתה רק מבלה עם הבת שלו בפגישות ידידותיות ולא יותר מזה ואם אתה תראה שאתם באמת מתאימים אחד לשני ומסתדרים מצויין אז גם תתחתנו, תגיד לו חבל היום 70% מהזוגות שמתחתנים אחר כך מתגרשים וזה אבל לא קטן לאישה וגם לגבר. תאמין לי שהוא יבין ויתן לזה צ'אנס אפילו תגיד לו שאם הוא מתבייש שהבת שלו נפגשת עם גבר שהיא לא נשואה לו אז אתם תעשו את זה בדיסקרטיות, וזהו.

ציטוט נכתב במקור על ידי hyperface צפיה בהודעה
    חלאס אחי אל תקשיב פה לאפחד אתה לא יכול לדעת אם זאת האחת או לא ואף אחד אחר א יכול לדעת אם זאת האחת או לא...יש אנשים שפגשו את האחת גם בגיל 13 ויש כאלה שבגיל 30 וזה לא נדיר ולא כלום חבל לזרוק הזדמנות שבאה פעם ב....
    תעשה כמו שאני עשיתי כשהייתי בדיוק במצב שלך...קודם כל תפסיק לבכות אתה גבר וגברים לא בוכים...דבר שני תבוא להורים שלה ותראה להם שאתה גבר שלא מפחד מאחריות ולא מפחד מהתחייבות ובמיוחד לא מפחד מהם (ההורים) תסביר להם שהילדה היא החיים שלך ותגיד להם שאאתה מוכן להתחתן איתה, אבל (ודגש על האבל) אתה רוצה לדעת עם הילדה מתאימה לך...כך את האבא לצד ותסביר לו שיחסי מין הם מחוץ לחשבון ותיהיה רציני לגמרי (בלי בושה ככה תגיד לו) ותסביר לו שהיום לא מתחתנים עם כל מי שרואים ושאתה רק מבלה עם הבת שלו בפגישות ידידותיות ולא יותר מזה ואם אתה תראה שאתם באמת מתאימים אחד לשני ומסתדרים מצויין אז גם תתחתנו, תגיד לו חבל היום 70% מהזוגות שמתחתנים אחר כך מתגרשים וזה אבל לא קטן לאישה וגם לגבר. תאמין לי שהוא יבין ויתן לזה צ'אנס אפילו תגיד לו שאם הוא מתבייש שהבת שלו נפגשת עם גבר שהיא לא נשואה לו אז אתם תעשו את זה בדיסקרטיות, וזהו.
    אסור להם להיפגש בדיסקרטיות. מותר להם להיות ביחד רק במקומות ציבוריים.
    ואסף לדעתי תקדיש את העוד יום יומיים לצעדים שעתידיים לבוא כי אם יש הרבה מינוסים, זה משהו שלא ישתנה בעתיד והמינוסים האלה ישארו.
    בסופו של דבר זה החיים שלך אבל אני מנסה לגרום לך לקבל את ההחלטה תהיה אשר תהיה, מתוך מקום שהוא גם הגיוני ולא רק מתוך הרגשות...

תודה לכם...

אין הרבה ברירות אולי אני יואכל אותה עוד כמה שנים היא תשתנה וגם אני ישתנה אבל אני יקח סיכון
    בחיים האלה צריך לקחת הרבה סיכונים...
    אני בוכה הרבה חשבתי שאני גבר (הרי גברים לא בוכים) אבל אני בן אדם וכמו לכל אחד ואחד יש רגשות
    קורה לפעמים בחיים שאתה מתחתנן דברים לעתיד אני יעשה ככה ואני יקנה ככה ואני יתחתן עוד הרבה שנים
    מה אני צריך את זה עכשיו....
    אבל יום אחד ביום בהיר את מכיר מישהי שמשנה לך את כל החיים והיא באמת שינתה אני בן אדם אחר לגמרי\
    והרבה שאלו אותי עם אני שלם עם ההחלטה שלי ואני שלם עם זה אני אוהב את הדת לפני כן לא היכרתי אותה ממש שאתה נכנס לזה אתה בן אדם מאושר למרות שעכשיו יש הרבה נסיונות והרבה מריבות...

מה אני יגיד לכם חברים אני כל היום מתייעץ עם אנשים וחברים חלק אומרים לך על זה וחלק אומרים אתה עושה טעות אני מבולבל אני יודע שאני קטן ואני צעיר מידיי בשביל חתונה...

בשבילי חתונה זה לא מסיבה חברים לימוזינה זמר שינעים את הערב חופה ריקודים...זה המסביב..
    מדאיג אותי הקשר האמיתי האחרי החתונה מה יהיה אחרי זה אני לא יודע אני מבולבל כברר..
    החיים יפים וגם קשים בכל דבר יש מינוס ופלוס לפעמים זה טוב להתחתן בגיל מוקדם אני מכיר הרבה שהתחתנו בגיל שלי והם נשואים באושר ויש להם ילדים והם מחזיקים הרבה שנים טובות...ברוך השם

מקווה שיהיה בסדר יש לי כמה חודשים להחליט מה אני עושה עם החיים שלי לילה טוב חברים ותודה על הככללל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,605 | הודעות: 8,174,192 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect