שמעו אני לא יודע למה
אבל יש פעמים ביום שאני ממש מתעצבן , לא ידוע אני בכזה סערת רגשות
זה נמשך חצי שעה ככה ובואו נגיד שכדי להירגע אני מעשן -(פוגע בגוף שלי ..)
תנו עצות לפרוק עצבים ..
בחייאת המצב שלי כבר לא טוב בכלל..
שמעו אני לא יודע למה
אבל יש פעמים ביום שאני ממש מתעצבן , לא ידוע אני בכזה סערת רגשות
זה נמשך חצי שעה ככה ובואו נגיד שכדי להירגע אני מעשן -(פוגע בגוף שלי ..)
תנו עצות לפרוק עצבים ..
בחייאת המצב שלי כבר לא טוב בכלל..
|
|
במקום לעשן לך למכון זה יכול להרגיע אותך(אותי זה מרגיע),לך לים אם זה קרוב לבית שלך,או שסתם תצא החוצה ותרגע..
[CENTER]
שמע זה התפרצויות כאלה ...
אני מנסה להרגיע את עצמי עם קצת כפיכפות בטן וידיים
מידי פעם... וגם עם מוזיקה והכול
אבל לפעמים זה פשוט מתפרץ
מה שאני עושה זה לוקח כרית שם על הקיר (רציני) ונותן לה אגרופים חח בסוף זה כבר כואב אבל בסדר.. זה מרגיע או שאני אוכל! זה ממש מרגיע אותי חח אבל זה רק אני
מוכר פרמיומים ל-MegaUpload
בפרטי =]
תזרוק אבנים על ציפורים, תירק על אנשים מהחלון, תעבוד על אנשים בטלפון... יש המון דברים...
תוציא אנרגיה.. ספורט משקולות חדר כושר ריצה משתרצה פשוט תעייף את עצמך וירדו לך העצבים
אני פעם הייתי פקעת עצבים אבא שלי שזה לא מצא חן בעיניו בכלל נתן לי מתנה קפיץ לידיים ואמר לי כל פעם שאתה מתעצבן אני רוצה מאה לחיצות ואם לא תעשה מאה תצטרך להשלים בשכיבות סמיכה או מתח בקיצר היום יש לי 0 עצבים וידיים מפלדה
אחת השיטות הטובות ביותר
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שאני מתעצבן אני בדרך כלל מחפש דברים שיצחיקו אותי, למשל כתוב ביוטיוב אורי חזקיה.
האמת גם שק אגרוף יכול להועיל כי בדרך כלל שעצבניים תמיד יש חשק לפוצץ, לשבור או להרוס משהוא, השק אגרוף כנראה לא יהרס אז תכסח לו את הצורה.
בשביל לעבוד על אנשים בטלפון צריך מצב רוח טוב.תזרוק אבנים על ציפורים, תירק על אנשים מהחלון, תעבוד על אנשים בטלפון... יש המון דברים...![]()
לעשן חבר אבל כמו שהזכרת זה לא טוב.
אני שם לי מוזיקה של עמיר בניון..הכל עובר
במקרים מיוחדים אני פשוט נותן אגרופים לקיר עד שממש כואב לי
כמו שbabypower אמר תשמע מוזיקה בקולי קולות.
תצא לריצה, תלך לחוף הים, תבודד את עצמך מהחברה לכמה זמן..
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
כן תשמע בקולי קולות מוסיקה ואז ההורים יבואו ויצעקו עלייך שתנמיך ואז בכלל תצא מהכלים.
תתן אגרופים לשק איגרוף בלי כפפות כמו בסרטים ואני מבטיח לך אחרי שבוע אתה עם כאבי פרקים גם בלי לדפוק אגרופים לשק, כנ"ל אגרופים לקיר (משהו שאני עושה מעדיף על קרמיקה אבל זה גם מכאיב בסופו של יום וגם אם אתה ממש אלים נשברת הקרמיקה ויש שניים כאלה לעדות אצלי במקלחת) ריצות יכולות להועיל בצורה טובה כנ"ל מכון כושר אבל לא להיות חמור ולחשוב שלהתאמן עם שני טון בידיים זה מה שיעזור כי חוץ מלדפוק לך את הגוף זה לא עושה יותר מידי.
אתה צריך לחשוב על דרך של פריקה שתועיל לך או שלפחות לא תזיק.
תפרוק בשכיבות סמיכה מתח מקבילים יד אחורית כל מה שתרצה רק אתה צריך להבין כעס זאת מידה בדיוק כמו קמצנות או קנאה וכו' כדי להיפטר מזה צריך לעבוד על עצמך לפתח הגנות מפני דברים מעצבנים, מערכות התרעה להתרחק ממצבים שגורמים לך להתעצבן, בקיצר לעבוד על זה בצורה רצינית ולא לחשוב שוואלה מצאתי דרך פריקה אז הכל בסדר, תבין העצבים האלה גם אם אתה פורק אותם נכון הם עדיין עצבים ועדיין ידפקו לך את החיים עם לחץ דם והתקפי לב ומה לא אז ככל שתקדים לטפל במידה הזאת כך יהיה לך טוב בעתיד ויש לי מספיק אנשים שאני מכיר שהיום לא שולטים בעצמם ואחד מהם כבר סובל מלחץ דם גבוה בגיל שלי!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני מכיר מישהוא בגיל שלי שסובל מלחץ דם גבוה, זה לא כזה נדיר.לב ומה לא אז ככל שתקדים לטפל במידה הזאת כך יהיה לך טוב בעתיד ויש לי מספיק אנשים שאני מכיר שהיום לא שולטים בעצמם ואחד מהם כבר סובל מלחץ דם גבוה בגיל שלי!
בקטע של לבודד את עצמך מהחברה אני מסכים, אבל אין לי מושג איך מוזיקה בקולי קולות יכולה לעזור לו.כמו שbabypower אמר תשמע מוזיקה בקולי קולות.
תצא לריצה, תלך לחוף הים, תבודד את עצמך מהחברה לכמה זמן..
אני יודע שזו לא אחת התשובות שציפית לה ,אבל הרמב"ם כותב בספר מורה נבוכים(או משנה תורה-לא כל כך זוכר) שכדי להפטר ממידה רעה צריך לעשות את ההפך למשך תקופה מסויימת במיוחד ליד אנשים ואז כבר לא תרצה לחזור אל המידה הרעה, לדוגמא: אתה כועס, לכן תנסה להיות שמח או לפחות להראות שמח ליד אנשים-בדרך כלל אדם לא אוהב לשנות או לסתור דברים טובים שאנשים רואים בו גם אם הם לא נכונים, ומסיבה זו אני חושב שזה יוריד לך את החשק לכעוס.תפרוק בשכיבות סמיכה מתח מקבילים יד אחורית כל מה שתרצה רק אתה צריך להבין כעס זאת מידה בדיוק כמו קמצנות או קנאה וכו' כדי להיפטר מזה צריך לעבוד על עצמך לפתח הגנות מפני דברים מעצבנים,