קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2009, 19:07
  2. הרצאה של הרב אמנון יצחק על מלחמת גוג ומגוג
    על ידי shlomi maman בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-04-2009, 13:22
  3. [שאלה] מלחמת גוג ומגוג (תנ"ך)
    על ידי shlomy17 בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-02-2009, 21:21
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2008, 21:35
  5. שאלה/מתחזקים לקראת מלחמת גוג ומגוג?
    על ידי bob habanay בפורום יהדות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-07-2008, 00:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[פרסום] מלחמת גוג ומגוג היתה כבר !!!

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

ברירת מחדל [פרסום] מלחמת גוג ומגוג היתה כבר !!!

ב
    אם תפחדו ותקשיבו לכל אחד שמפחיד אתם בסכנה נפשית גדולה יותר מהמלחמה שלא תיהיה!
    גוג ומגוג - המלחמה הסתיימה
    זו האמת. המלחמה שכולנו פחדנו ממנה, שמתוארת בנבואת יחזקאל (ל"ח-ל"ט) - נגמרה. עכשיו אנו קרובים מתמיד לגאולת האמת, לביאת המשיח, ולבניין בית המקדש. למעשה גיליתי את זה רק לפני מספר שעות, וזה מה שקרה:
    מדי פעם אני מעדכן את כ"ק האדמו"ר ממעליץ שליט"א (ראשי תיבות של: שיזכה לימים טובים אמן) לגבי מה שמופיע בבלוג שלי. כמו כן אני שומע את את דעתו של כ"ק האדמו"ר על תשובות פרטיות שאני שולח לקוראים, יחד עם הצעותיו וברכותיו לגבי פתרון בעיות.
    במשך מספר שבועות הכנתי מאמר אודות מלחמת גוג ומגוג, וכיצד - בהתאם לרבנים המובילים במשך 300 השנים האחרונות - היא תגלה את עצמה. כאשר הראיתי לאדמו"ר את ממצאיי, המבוססים בעיקר על דברי הגאון מוילנא ורבי נחמן מברסלב, האדמו"ר ממעליץ הרים את ראשו מהגמרא ואמר: "אין צורך להדפיס את המאמר הזה, לייזר, המלחמה כבר הסתיימה!"
    מאוחר יותר הוא פרסם את פירוט להודעה הנ"ל. להלן התרגום:
    נשורת של אחרי המלחמה
    האדמו"ר ממעליץ, כבוד מורי ורבי ומדריכי הרוחני, הסביר לי אתמול, במילים המדוייקות שהוא שמע מהרב הקדוש הרב אהרן מבעלז זצוק"ל, שרצח ששת מיליוני הקדושים היהודים בשואה הנאצית היה שיאה של מתקפת גוג ומגוג נגד עם ישראל. כתוצאה מכך, שליש מהעם היהודי הושמד.
    גוג ומגוג מתו. הקב"ה אינו מסתיר יותר את פניו מאיתנו, כפי שעשה זאת בשואה. בשנת 1948 הוא עזר לקומץ איכרים, פועלים וניצולי שואה להביס את צבאותיהם המשולבים של מצרים, ירדן, לבנון, סוריה ועירק. בשנת 1967 הוא שוב הושיע את ישראל מאויביה. בשנת 1973, כאשר על פי כל הגיון צבאי היתה ישראל אמורה להיות מושמדת, הקב"ה הפך את היוצרות לטובת ישראל. אל תטעו: בקומנדו הסורי והמצרי יש חיילים מצויינים, ובעת ההיא צבאותיהם התגאו בנשק רוסי חדיש. הבסתם היתה נס גדול. פעמיים, פעם בשנת 1991 ופעם נוספת לפני שנה, הקב"ה נלחם את מלחמות ישראל עבורה, כשהעביר את סדאם חוסיין. טילי הסקאד של סדאם היו יכולים להגיע לכל מרכזי האוכלוסיה הישראלים.
    הקב"ה, רק לפני 14 שנים, פירק את ברית המועצות בלי אף יריה. מדוע? הוא הבטיח לפני זמן רב, שלפני ביאת המשיח הוא יקבץ את כל נדחי היהודים הביתה לישראל.
    מספיק ניסים?
    בשנת 1945, התורה והיהדות היו כמעט מתים. הקהילות היהודיות המפורסמות, הליטאית והחסידית, של מזרח אירופה חוסלו. כל מי שמבקר בישראל, ורואה מה מתרחש בירושלים, בני ברק, אשדוד, ביתר, קרית ספר, אלעד, ערד וקרית גת, לא יכול להאמין למראה עיניו. התורה והקהילה היהודית השומרת אותה הם חיים, מלאי מרץ, והולכים וגדלים מיום ליום.
    נשורת: לגוג ומגוג, לפוגרומים ולשואה, היתה נשורת נוראה. נשורת גרעינית היא רדיואקטיביות שמאיימת על הגוף. נשורת רוחנית הינה אפיקורסות, הכחשת האמונה, שהורגת נשמות. רבי נחמן מברסלב רק לפני 200 שנה הזהיר שהאפיקורסות תהיה איום גדול יותר נגד העם היהודי יותר מכל אסון גופני. מספר רב של יהודים מסביב לעולם, כולל ישראל, מתים מוות רוחני כשהם נופלים קורבן לאפיקורסות ולהתבוללות מדי יום. הנזק גרוע פי אלף מהנזקים המשולבים של האינתיפאדה והטרור הבינלאומי.
    משיח: כעת אנו עומדים בפני המבחן הסופי של האמונה לפני בוא המשיח, וגאולת עם ישראל. העולם כעת הוא כמו שמיכה; הקב"ה מנער אותה ניעור עצום, ורק אלה שיחזיקו חזק, ע"י דביקות ואחיזה באמונתם בקב"ה, הם אלו שיישארו. לפיכך, עכשיו הוא הזמן לחזק את אמונתנו, לשטוף את עינינו מהחומרניות שמעוורת אותנו, ולראות את ניסי השם, הגלויים לכל מי שרוצה לראות.
    תנועת בני נח: מי היה מאמין שאלפי גויים מסביב לעולם יקבלו באופן מוחלט את האמת המוחלטת של התורה? אלה הם אנשים פקחים ביותר, שפיתחו חוש טוב של מודעות רוחנית, ורוצים להשתתף בגאולה. אחד מבני נח, קורא קבוע של המדור וחרב קרוב, כתב לי אימייל ואמר: "כל מי שלא מסוגל להריח שהמשיח בדרך צריך לפנות למומחה אף-אוזן-גרון!".
    תנועת התשובה: תנועת התשובה בישראל לבד עברה מזמן את המספרים בעלי 6 ספרות. מעולם, בכל ההסטוריה היהודית של 3400 שנה מאז הר סיני, לא היתה תופעה של התחדשות רוחנית שכזו.
    אמונה היא אחד המלבושים העיקריים של הנשמה. אמונה פגומה היא בבחינת לבישת בגד פגום. אפילו גרוע יותר, ללא אמונה, הנשמה נעשית ערומה, וחשופה לבושה וללעג עצומים. שומרי הארמון בוודאי לא יכניסו את בעלי הבגדים הפגומים לראות את המלך, על אחת כמה וכמה מי שאינו לבוש כלל. עכשיו הוא הזמן לתקן: אם העולם היה משחק כדורגל, אז עכשיו אנחנו נמצאים בזמן פציעה. זמן קצר נשאר, אבל זכרו את דבריי: המאמינים עומדים להיות המנצחים הגדולים.
    מסתבר שככל הנראה גם הרבי מלובביץ’ אמר דברים דומים לגבי השואה, שהיא היתה הגוג ומגוג של עם ישראל. יש מי שטענו כי גוג ומגוג הסתיים מבחינת היהודים, אך לא מבחינת אומות העולם. הם נסמכים על דברי החפץ חיים שאמר שמלחמת העולם הראשונה היתה שלב א’ של מלחמת גוג ומגוג, מלחמת העולם השניה היתה השלב השני, ומלחמת העולם השלישי תהיה השלב השלישי.
    על כל פנים, עפ"י דברי כ"ק האדמו"ר ממעליץ שליט"א - כל השלבים כבר מאחורינו, ולפני בוא הגאולה ככל הנראה נשאר לנו, עפ"י דבריו, רק מבחן האמונה שהוזכר במאמר הזה.

ועוד שאלה :

תוכן השאלה
    שלום לכבוד הרב,

רציתי לדעת אם יכול להיות שמשיח בן יוסף כבר היה (אולי ביחד עם השואה, שקראתי שגם ישראל תיפול ביחד איתו) ועכשיו רק מחכים למשיח בן דוד?

והאם משיח בן יוסף חייב למות ואי אפשר להצילו?
    תוכן התשובה
    ב"ה

שלום רב.

על עניין משיח בן יוסף ראה באריכות בספר קול התור של תלמידי הגאון מווילנא.

את שאלתך שאלתי את מו"ר מרן הרב מרדכי אליהו שליט"א (שהשם ירפאהו במהרה, אמן), וענה לי הרב:

עכשיו אנו מחכים רק למשיח בן דוד!!, משיח בן יוסף ומלחמת גוג ומגוג - היו כבר, עם ישראל סבל מספיק בשואה...
    (וכן כתב השם משמואל בויקרא עמוד קמ´ - שלא תהיה מלחמת גוג ומגוג.. - כבר סיימנו אותה..).

משיח בן יוסף לא חייב למות -

יש בידינו כח להצילו, לכן בברכת תשכון ירושלים (בתפילה) - אנו מתפללים על משיח בן יוסף שלא יהרג. (כן כתב רבנו האר"י זיע"א בשער הכוונות, וכן פסק מרן הבן איש חי בעוד יוסף חי הלכות בשלח אות יא´ , וכן הוא בסידורי הספרדים.)

יראו עינינו וישמח ליבנו בביאת משיחנו במהרה וברחמים , אמן.

ברכה והצלחה.

אם תפחדו ותקשיבו לכל אחד שמפחיד אתם בסכנה נפשית גדולה יותר מהמלחמה שלא תיהיה!
    נערך לאחרונה על ידי 321AC; 06-06-2010 בשעה 20:26.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -40

לאנשים אין כוח לקרוא חפירות אתה יודע..

תקצר את זה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לדעתי גוג ומגוג זאת הייתה מלחמת העולם השנייה ואחרי המלחמה התחלנו התחלה חדשה במדינה חדשה

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

מה אתה גייז?

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    מה אתה גייז?

What the hell?

משתמש כבוד האוואטר של Someone Awesome
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    806
    משפט מחץ
    Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds

מועבר לפורום דת ויהדות.

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    אם היא דלוקה עלייך אז היא גם נמשכת אלייך >.<"

Amd Phenom 2 X2 550 3.1GHZ @ 3.5GHZ
    Gigabyte MA770-UD3
    Powercolor Ati Raedon HD 4870 512Mb
    A-data 4 Gb (2x2) 800MHZ vitesta
    Samsung 500GB
    Antec two hundred
    Seasonic ss500-ET

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    מה אתה גייז?
    העולם כעת הוא כמו שמיכה; הקב"ה מנער אותה ניעור עצום, ורק אלה שיחזיקו חזק, ע"י דביקות ואחיזה באמונתם בקב"ה, הם אלו שיישארו
    אתה הולך לגיהנום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאמין לי שהרב אמנון יצחק, לא אומר שטויות לא כמו מאמרים מזויפים באינטרנט
    לאחר מלחמת גוג ומגוג שתיהיה, המשיח יבוא

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

אני לא יודע בקשר לזה.. יכול להיות הוא אומר את זה רק בשביל לא להלחיץ אנשים מהמלחמה
    גוג ומגוג עדין לא הייתה כי במלחמה הזאת המשיח הוא זה שיבוא ויעזור לנו ולא אמריקה או אף עם אחר אלא משיח בן דוד.
    ותאמין לזה שהשוואה זה כלום לעומת הגוג ומגוג לעם ישראל יש יותר מדי חטאים שהוא צריך לכפר עליהם.. המלחמה קרובה ונקווה שהיא תגיע כמה שיותר מהר ותעבור כמה שיותר מהר ככה תגיע הגאולה

הקב"ה אני אוהב אותך!!!

משתמש ותיק האוואטר של avidorturgi
    לייקים
    0
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    שיק שק שוק

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    אני לא יודע בקשר לזה.. יכול להיות הוא אומר את זה רק בשביל לא להלחיץ אנשים מהמלחמה
    גוג ומגוג עדין לא הייתה כי במלחמה הזאת המשיח הוא זה שיבוא ויעזור לנו ולא אמריקה או אף עם אחר אלא משיח בן דוד.
    ותאמין לזה שהשוואה זה כלום לעומת הגוג ומגוג לעם ישראל יש יותר מדי חטאים שהוא צריך לכפר עליהם.. המלחמה קרובה ונקווה שהיא תגיע כמה שיותר מהר ותעבור כמה שיותר מהר ככה תגיע הגאולה

הקב"ה אני אוהב אותך!!!
    אשריך צדיק
    נקווה לחזור בתשובה בע"ה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

''הקב"ה, רק לפני 14 שנים, פירק את ברית המועצות בלי אף יריה. מדוע? הוא הבטיח לפני זמן רב, שלפני ביאת המשיח הוא יקבץ את כל נדחי היהודים הביתה לישראל. ''

אם אני לא טועה..ברית המועצות התפרקה ב91', לפני 19 שנה..אבל אני לא יודע אם זה משנה לפי מה שאתה כותב...

ולמרות..שלדעתי..תיהיה עוד מלחמה אחת..אחת אחרונה..אבל היא תיהיה הקשה מכולם תסתכל על העובדות, בעופרת יצוקה השנאה לישראל הייתה, היא תמיד הייתה, אבל הלהבות גדלו, אחרי המשט...ראית מה קרה! כול העולם יצא נגדנו...
    עכשיו אירן רוצה להוביל משטים..נראה לך שישראל תכניס את המשטים? נראה לך שאירן תישאר בשקט?
    אבל..בעזרת ה'..אנחנו ניהיה בסדר.

נ.ב. ממש ריתקה אותי במאמר הזה..

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

תבינו! כולם חושבים שהמלחמה זה יהיה הדבר הכי גרוע לישראל אבל זה לא!! ההפך הוא הנכון. כמה שתגיע המלחמה יותר מהר ככה הגאולה תגיע יותר מהר ותחיית המתים
    לא צריך להדחיק את המלחמה אלא רק לנסות לקיים כמה שיותר מצוות ובכך לעזור לעצמך ולכל ישראל

"Songs Of Freedom" האוואטר של KiddyBandit
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    17
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    Great Minds Think Alike

איזה שטויות ....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    תבינו! כולם חושבים שהמלחמה זה יהיה הדבר הכי גרוע לישראל אבל זה לא!! ההפך הוא הנכון. כמה שתגיע המלחמה יותר מהר ככה הגאולה תגיע יותר מהר ותחיית המתים
    לא צריך להדחיק את המלחמה אלא רק לנסות לקיים כמה שיותר מצוות ובכך לעזור לעצמך ולכל ישראל
    אבל כולם חושבים שזה גרוע כי הם פוחדים שהמלחמה תגיע והם לא יספיקו לתקן את כל המעשים שלהם

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

איזה יופי עכשיו יש עוד אפשרות
    אם עד עכשיו בכמה שנים הקרובות היה אמור להיות סוף העולם עכשיו יש אפשרות לביאת המשיח
    זה צריך להיות מעניין...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,795 | הודעות: 8,173,382 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect