ב
אם תפחדו ותקשיבו לכל אחד שמפחיד אתם בסכנה נפשית גדולה יותר מהמלחמה שלא תיהיה!גוג ומגוג - המלחמה הסתיימהמאוחר יותר הוא פרסם את פירוט להודעה הנ"ל. להלן התרגום:
זו האמת. המלחמה שכולנו פחדנו ממנה, שמתוארת בנבואת יחזקאל (ל"ח-ל"ט) - נגמרה. עכשיו אנו קרובים מתמיד לגאולת האמת, לביאת המשיח, ולבניין בית המקדש. למעשה גיליתי את זה רק לפני מספר שעות, וזה מה שקרה:
מדי פעם אני מעדכן את כ"ק האדמו"ר ממעליץ שליט"א (ראשי תיבות של: שיזכה לימים טובים אמן) לגבי מה שמופיע בבלוג שלי. כמו כן אני שומע את את דעתו של כ"ק האדמו"ר על תשובות פרטיות שאני שולח לקוראים, יחד עם הצעותיו וברכותיו לגבי פתרון בעיות.
במשך מספר שבועות הכנתי מאמר אודות מלחמת גוג ומגוג, וכיצד - בהתאם לרבנים המובילים במשך 300 השנים האחרונות - היא תגלה את עצמה. כאשר הראיתי לאדמו"ר את ממצאיי, המבוססים בעיקר על דברי הגאון מוילנא ורבי נחמן מברסלב, האדמו"ר ממעליץ הרים את ראשו מהגמרא ואמר: "אין צורך להדפיס את המאמר הזה, לייזר, המלחמה כבר הסתיימה!"
נשורת של אחרי המלחמהמסתבר שככל הנראה גם הרבי מלובביץ’ אמר דברים דומים לגבי השואה, שהיא היתה הגוג ומגוג של עם ישראל. יש מי שטענו כי גוג ומגוג הסתיים מבחינת היהודים, אך לא מבחינת אומות העולם. הם נסמכים על דברי החפץ חיים שאמר שמלחמת העולם הראשונה היתה שלב א’ של מלחמת גוג ומגוג, מלחמת העולם השניה היתה השלב השני, ומלחמת העולם השלישי תהיה השלב השלישי.
האדמו"ר ממעליץ, כבוד מורי ורבי ומדריכי הרוחני, הסביר לי אתמול, במילים המדוייקות שהוא שמע מהרב הקדוש הרב אהרן מבעלז זצוק"ל, שרצח ששת מיליוני הקדושים היהודים בשואה הנאצית היה שיאה של מתקפת גוג ומגוג נגד עם ישראל. כתוצאה מכך, שליש מהעם היהודי הושמד.
גוג ומגוג מתו. הקב"ה אינו מסתיר יותר את פניו מאיתנו, כפי שעשה זאת בשואה. בשנת 1948 הוא עזר לקומץ איכרים, פועלים וניצולי שואה להביס את צבאותיהם המשולבים של מצרים, ירדן, לבנון, סוריה ועירק. בשנת 1967 הוא שוב הושיע את ישראל מאויביה. בשנת 1973, כאשר על פי כל הגיון צבאי היתה ישראל אמורה להיות מושמדת, הקב"ה הפך את היוצרות לטובת ישראל. אל תטעו: בקומנדו הסורי והמצרי יש חיילים מצויינים, ובעת ההיא צבאותיהם התגאו בנשק רוסי חדיש. הבסתם היתה נס גדול. פעמיים, פעם בשנת 1991 ופעם נוספת לפני שנה, הקב"ה נלחם את מלחמות ישראל עבורה, כשהעביר את סדאם חוסיין. טילי הסקאד של סדאם היו יכולים להגיע לכל מרכזי האוכלוסיה הישראלים.
הקב"ה, רק לפני 14 שנים, פירק את ברית המועצות בלי אף יריה. מדוע? הוא הבטיח לפני זמן רב, שלפני ביאת המשיח הוא יקבץ את כל נדחי היהודים הביתה לישראל.
מספיק ניסים?
בשנת 1945, התורה והיהדות היו כמעט מתים. הקהילות היהודיות המפורסמות, הליטאית והחסידית, של מזרח אירופה חוסלו. כל מי שמבקר בישראל, ורואה מה מתרחש בירושלים, בני ברק, אשדוד, ביתר, קרית ספר, אלעד, ערד וקרית גת, לא יכול להאמין למראה עיניו. התורה והקהילה היהודית השומרת אותה הם חיים, מלאי מרץ, והולכים וגדלים מיום ליום.
נשורת: לגוג ומגוג, לפוגרומים ולשואה, היתה נשורת נוראה. נשורת גרעינית היא רדיואקטיביות שמאיימת על הגוף. נשורת רוחנית הינה אפיקורסות, הכחשת האמונה, שהורגת נשמות. רבי נחמן מברסלב רק לפני 200 שנה הזהיר שהאפיקורסות תהיה איום גדול יותר נגד העם היהודי יותר מכל אסון גופני. מספר רב של יהודים מסביב לעולם, כולל ישראל, מתים מוות רוחני כשהם נופלים קורבן לאפיקורסות ולהתבוללות מדי יום. הנזק גרוע פי אלף מהנזקים המשולבים של האינתיפאדה והטרור הבינלאומי.
משיח: כעת אנו עומדים בפני המבחן הסופי של האמונה לפני בוא המשיח, וגאולת עם ישראל. העולם כעת הוא כמו שמיכה; הקב"ה מנער אותה ניעור עצום, ורק אלה שיחזיקו חזק, ע"י דביקות ואחיזה באמונתם בקב"ה, הם אלו שיישארו. לפיכך, עכשיו הוא הזמן לחזק את אמונתנו, לשטוף את עינינו מהחומרניות שמעוורת אותנו, ולראות את ניסי השם, הגלויים לכל מי שרוצה לראות.
תנועת בני נח: מי היה מאמין שאלפי גויים מסביב לעולם יקבלו באופן מוחלט את האמת המוחלטת של התורה? אלה הם אנשים פקחים ביותר, שפיתחו חוש טוב של מודעות רוחנית, ורוצים להשתתף בגאולה. אחד מבני נח, קורא קבוע של המדור וחרב קרוב, כתב לי אימייל ואמר: "כל מי שלא מסוגל להריח שהמשיח בדרך צריך לפנות למומחה אף-אוזן-גרון!".
תנועת התשובה: תנועת התשובה בישראל לבד עברה מזמן את המספרים בעלי 6 ספרות. מעולם, בכל ההסטוריה היהודית של 3400 שנה מאז הר סיני, לא היתה תופעה של התחדשות רוחנית שכזו.
אמונה היא אחד המלבושים העיקריים של הנשמה. אמונה פגומה היא בבחינת לבישת בגד פגום. אפילו גרוע יותר, ללא אמונה, הנשמה נעשית ערומה, וחשופה לבושה וללעג עצומים. שומרי הארמון בוודאי לא יכניסו את בעלי הבגדים הפגומים לראות את המלך, על אחת כמה וכמה מי שאינו לבוש כלל. עכשיו הוא הזמן לתקן: אם העולם היה משחק כדורגל, אז עכשיו אנחנו נמצאים בזמן פציעה. זמן קצר נשאר, אבל זכרו את דבריי: המאמינים עומדים להיות המנצחים הגדולים.
על כל פנים, עפ"י דברי כ"ק האדמו"ר ממעליץ שליט"א - כל השלבים כבר מאחורינו, ולפני בוא הגאולה ככל הנראה נשאר לנו, עפ"י דבריו, רק מבחן האמונה שהוזכר במאמר הזה.
ועוד שאלה :
תוכן השאלה
שלום לכבוד הרב,
רציתי לדעת אם יכול להיות שמשיח בן יוסף כבר היה (אולי ביחד עם השואה, שקראתי שגם ישראל תיפול ביחד איתו) ועכשיו רק מחכים למשיח בן דוד?
והאם משיח בן יוסף חייב למות ואי אפשר להצילו?
תוכן התשובה
ב"ה
שלום רב.
על עניין משיח בן יוסף ראה באריכות בספר קול התור של תלמידי הגאון מווילנא.
את שאלתך שאלתי את מו"ר מרן הרב מרדכי אליהו שליט"א (שהשם ירפאהו במהרה, אמן), וענה לי הרב:
עכשיו אנו מחכים רק למשיח בן דוד!!, משיח בן יוסף ומלחמת גוג ומגוג - היו כבר, עם ישראל סבל מספיק בשואה...
(וכן כתב השם משמואל בויקרא עמוד קמ´ - שלא תהיה מלחמת גוג ומגוג.. - כבר סיימנו אותה..).
משיח בן יוסף לא חייב למות -
יש בידינו כח להצילו, לכן בברכת תשכון ירושלים (בתפילה) - אנו מתפללים על משיח בן יוסף שלא יהרג. (כן כתב רבנו האר"י זיע"א בשער הכוונות, וכן פסק מרן הבן איש חי בעוד יוסף חי הלכות בשלח אות יא´ , וכן הוא בסידורי הספרדים.)
יראו עינינו וישמח ליבנו בביאת משיחנו במהרה וברחמים , אמן.
ברכה והצלחה.
אם תפחדו ותקשיבו לכל אחד שמפחיד אתם בסכנה נפשית גדולה יותר מהמלחמה שלא תיהיה!

ציטוט ההודעה