אהלן אנשים
מחפש: Crack-Serial
שם התוכנה:
Photoshop Extended Cs5 Middle east
מערכת הפעלה: Windows 7 64-Bit
הערות
*את הקראק אני מבקש לקבל רק מבן אדם שיש לו את הפריצה ושהוא בעצמו משתמש בפוטושופ הגרסא המדוברת ללא הגבלה
עד כאן תודה רבה לירן!
אהלן אנשים
מחפש: Crack-Serial
שם התוכנה:
Photoshop Extended Cs5 Middle east
מערכת הפעלה: Windows 7 64-Bit
הערות
*את הקראק אני מבקש לקבל רק מבן אדם שיש לו את הפריצה ושהוא בעצמו משתמש בפוטושופ הגרסא המדוברת ללא הגבלה
עד כאן תודה רבה לירן!
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כניראה שלאף אחד לא אכפת מאיתנו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח יו אורי חזק אתה
שלחתי לך פרטית ( פותח השאכול )
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם יש פריצה לגירסא הזאת אני יותר מאשמח לקבל אותה גם כי חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תגידו אם עובד
http://www.multiupload.com/U664CMPIQH
אני אכן אבדוק ואמסור תגובתי תנקיו וורי וורי
לא עובד ולא עובד
אבל עדיין תודה לעוזרים כנראה שבאמת עוד לא פרצו תתוכנה היפיפייה הזאתי
מ א ו ש ר
כן פרצו אותה, רק לא את גרסאת הME שאתם מתעקשים עלייה![]()
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
אנשים, הפריצות הטובות ביותר הן תמיד לא של הגירסאות שלנו מה הבעיה להשתמש בגירסא אנגלית עם תמיכה בעיברית?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כל העניין של התמיכה בעברית זה הקטע שזה גרסת ME
מ א ו ש ר
אני כבר ויתרתי ועברתי לגירסא לאנגלית
מ א ו ש ר
לא מדוייק אחי אני עבדתי על גירסאות שלא ME וכן היתה תמיכה בעברית.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני הולך לבדוק את זה ונראה אם באמת יש תמיכה בעברית כי אם כן יש תמיכה אז אני לא מבין למה לעשות גרסת ME
אני רק על CS2 הישן והטוב.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 17-06-2010 בשעה 10:35.