שלום
מייקרוסופט הודיעה ששיש לי עידכוני הבטחה כאשר אני מוריד אותם מופיע הודעה שהוא לא הצליח מה הסיבה ומה יכל לגרום התנגשות יש לי מערכת xp לא חוקית מערכת הגנה של קומודו
תודה![]()
שלום
מייקרוסופט הודיעה ששיש לי עידכוני הבטחה כאשר אני מוריד אותם מופיע הודעה שהוא לא הצליח מה הסיבה ומה יכל לגרום התנגשות יש לי מערכת xp לא חוקית מערכת הגנה של קומודו
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלוי בעידכון...
תביא את ההודעה שהוא מביא לך
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מערכת הגנה של קומדו? הכוונה לפיירוול? תנסה לבטל אותו ותראה אם זה עוזר. תביא גם את השגיאה שאתה מקבל.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
היי
מדןבר בpack 2 עידכון x86 kb976576
היי
סגרתי את הקומודו זה לא עזר מדובר בעידכון x86kB976576
תודה
מ א ו ש ר
כשאנחנו אומרים תביא את ההודעה שאתה מקבל משמע צלם את הודעת השגיאה ותעלה אותה לכאן, תודה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
עדכון Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 עבור Windows Server 2003 ו-Windows XP עבור מערכות מבוססות x86 KB976576
לא ניתן להתקנה
מ א ו ש ר
איזה גירסאת .NET יש לך מותקנת על המחשב?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שלום ראיתי בתוכנות להסרה שיש לי גרסאות 1.1 2.0 3.0 3.5
האם אתה יכל להסביר מה זה ומה חשיבותם אם בכלל?
תודה
מ א ו ש ר
.NET זה חלק בלתי נפרד ממערכת ההפעלה כיום אפשר אפילו להגיד שעל זה מבוססים כל הכלים והפיתוחים של מערכות ההפעלה מבית מייקרוסופט בעידן האינטרנט.
חשיבותם היא קריטית כל כלי שמפותח כיום למערכת ההפעלה מבית מייקרוסופט מבוסס על זה, בלי זה אפילו חלק מישומי אופיס לא יעבדו וכנ"ל שרותי רשת למינהם ועוד כמעט הכל מבוסס על הטכנולוגיה הזאת אפשר להגיד.
עכשיו מה שקורה שאצלך כמו אצל כולם מותקנות כמה גירסאות חלק מהישומים עובדים עם הגירסאות הישנות יותר של הטכנולוגייה וחלק עם הגירסאות החדשות יותר אתה בעצם נכשל בהתקנת SP2 של גירסה 2 זה יוצר חור אבטחה מסוים אם כי זה לא פוגע בשירותים או כלים שתלויים בו לעבוד.
אתה כנראה צריך להסיר את ה .NET גירסה 2 ולהתקין אותו מחדש ואז לנסות להתקין את ה SP2 מחדש בתקווה שזה יפתור את בעייתך.
בברכה.
סתם דרך אגב אפשר גם לעשות חיפוש באינטרנט לגבי שאלות מהסוג הזה (אומנם אני מקור טוב למידע אבל אם אתה לא תשפר את יכולתך בגוגל ובכלל לתאווה למידע וטכנולוגיה עדיף להחליף מקצוע)
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שלום
הסרתי את נט 2 אך עדיין לא מצליח לעדכן אותו אז מה לעשות
תודה
מ א ו ש ר
והתקנת אותו מחדש? וזה נקרא דוט נט ולא נט שים לב שיש נקודה ליד המילה NET
אם זה לא מאפשר לך כנראה שיש בעיה עם קבצים במערכת תנסה לאמת את הקבצים במערכת שלך עם דיסק ההתקנה והרצת הפקודה SFC /SCANNOW לאחר מכן תנסה שוב
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!