קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 16:31
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 00:16
  3. כמה דברים שאולי לא ידעתם קודם :/
    על ידי Ravid בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:08
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 20:03
  5. מישהו יכול להסביר לי כמה דברים באייסי? בלשון
    על ידי TheKingMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

כמה דברים לDB.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כמה דברים לDB.

*חבר שלי ביקש שאני אפרסם במקומות שאני מכיר כדי שהוא יקבל תשובה אז הנה מה שהוא ביקש..*

אני לא יודע אם ידעו לענות פה על זה בגלל שהוא עוד לא יצא אבל אולי..
    אם אני רוצה לפתוח DB טוב (ז"א לא גודלי אבל גם לא אחד מעפן רגיל) כמה כסף אני אצטרך+איזה חפצים? מישהו יכול לרשום לי? (וגם איזה חפצים אני אצטרך לרמות נמוכות..)
    בתור התחלה אני מאמין שאולי אני אוכל להשיג בין 300 ל500M ולמרות שאני לא הכי טוב בנ"ט אני מאמין שאני אוכל לנסות לעשות קצת ולהשיג עוד כסף.
    אני הולך לשחק בברה אם זה משנה למחירים של החפצים כדי שתוכלו להגיד לי כמה כסף אני אצטרך והכל.

נ.ב. אני אחרי פרישה אבל אני חושב שלמה שאני רוצה קוראים LOW DEX... שזה לא הרגיל לגמרי אבל לא מאוד יקר.

וגם כמה שווה WG 8 ATT בברה/PWG (סגולה) 8 ATT עם 1 LUK בברה? וגם יש אנשים שמוכרים NX בשביל מסוס? אם כן מה היחס המרה בברה? (אם מישהו יודע).

*זהו זה מה שהוא רצה*

--שרת ברמה אחרת.--

2. קישורים ממומנים

אתה יכול לפתוח אחד Dexless, מפני שיש גם MapleBlades.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הוא אמר שהוא לא רוצה משהו יקר כי לא יהיה לו תקציב.. וDEXLESS דורש הרבה כסף או משהו כזה.
    בכל מקרה השאלה בנושא היא די אחרת..

--שרת ברמה אחרת.--

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

למישהו יש בכלל תמונה מהמייפל בלייד??? אני רוצה להיות בטוח שיש בשביל שאני לא ידפק בסוף.
    ואחי אם אתה רווצה פתח לואודקס וקנה לו:
    overall 20+ dex (כמה שיור אבל מעל 20 )
    עגילים +10 dex
    pwg+14 att+1luk כמה שיותר לאק בכפפות.
    Z-HELM כמה שיותר דקס (אם אתה ממש טחון אז תסכרל בדקס ככה יצא לך איזה 30 דקס ואז זה ממש פרו)
    Pac 2\3 Atk 6+ Dex
    FS 2 Atk 3+Dex
    Godly K.Fan
    maple blades
    Godly Liu Dagger(lvl 60) or Diamond Dagger(lvl 50 need a 8 str
    dragon tail(lvl 80) or maple dagger for lvl 64 (the knif
    silver dep star
    תשיג ממו לומג דוגו את החגורה הלבנה ותסכרך אותה בדקס רק דקס או אם אתה רוצה תשיג את הצהובה או שתקנה
    ואז סכרל זה לא משנה איזה צבע חגורה ישך העיקר שתסכרל אותו בדקס.

אחרי שהשגת את החפפצים אז תספור כמה דקס ישך ואז תעשה:
    160-כמות הדקס שהשגת מחפצים=הכמות שאתה צריך להעלות דקס רגיל
    אני ממליץ לך לקנות את כל החפצים שלו עוד ברמה 10 ככה כאילו כמה שיותר נמוך ואז ככה אתה יותר תרוויח אם לא השגת איזה חפץ אל תעלה בסטטים שבסוף זה לא ידפוק אותך שהעלת סתם דקס.

בשאר הכסף קנה ליצים ככה שתגיע לרמות גבוהות מהר הסבר איפו להתאמן אם ליצים:
    עד רמה 21 תעלה אם הגוב קווסט אם אין איזה רמה לך לפיג ביץ ולמקומות אימון קלים.
    מרמה 21 אתה הולך לקרנינג פיקיו ואתה משיג אנשים שרוצים להתאמן רק בתינים במשך חצי שעה (שזה בעצם זמן ה-PQ).
    תרשמו R>25+ for KPQ Training camp, אחריי שמצאת שלושה אנשים אתם יכולים להיכנס ל-PQ.
    עכשיו שים לב - לפניי שאתה נכנס ל-PQ, תקנה/תשים 2X BUFF + 2X CARD ותיהיה שם ב-PQ על 4X ככה אתה טטוס את הרמות ואתה תגיע לרמה 30 מהר.
    מרמה 30 עד 65 זה מה שאתה עושה:
    הולכים ל- NLC, נכנסים ל- Hounted House ומחכים ל-HERO 17X לפחות, כדי שיעשה לכם ליץ' קבוע עד 65.
    ברמות כאלה, או שהוא יביא לכם או שתכינו בעצמכם. מי שלא יודע - PG זה Power Guard.שימו לב שאתם צריכים PG MULE
    ברמה 31-50 לא צריך BUFFS או משהו אתם עולים 2 רמות מכל BF, ככה שזה יוצא בערך 15BFS עד 69. כמות לא קטנה של כסף.
    ברמה 50-65 אתם צריכים לשים לפחות 2X בשביל שתעלו 2 רמות, במידה ולא תשימו תעלו בערך רמה ו-50% או פחות.
    מרמה 65 עד 89:
    הולכים ל- Jesters שנמצא ב- NLC, שמים בישופ ליצ'ר שיעשה לכם ליץ' (או שיש לכם בעצמכם) והכי חשוב להשאיר שם Ring Mule.
    אחריי שאתם מוכנים, תגידו לבישופ לתקוף ולעמוד באמצע ושאתה תהרוג בצד, ככה אתה תעלה במהירות EXP.
    שים לב לשים 2X BUFF + 2X CARD + RING והוא ישים HS ככה שזה יוצא 8X ואפילו קצת יותר.
    אתה תעלה כל 8-12 דקות רמה, בזמן שאתה הורג והוא הורג ביחד ה-EXP מטורף.. יוצא 4 שעות ל-89.
    רמה 89-108 -
    הולכים ל- Gallo, שהולכים אליו דרך CBD -> Kamping Vilage, שם תוכלו לעשות אותו דבר כמו ב-Jesters.
    מי שלא הבין: 2X BUFF + 2X CARD + RING + בישופ שיעשה לכם ליץ' וכמובן שיספק לכם MW + HS.
    אתם תעלו תוך 4 שעות מ-89 ל-108, כמובן שתצטרכו להרוג יחד עם הבישופ, וחשוב שהבישופ יהיה באמצע ואתם בצד.
    רמה 108-150
    הולכים ל- Skele, שנמצא ב- Leafre. תדאגו שהבישופ יעשה לכם דור לשם, ולפניי שאתם נכנסים ל- Memory Map שימו 2X CARD.
    שימו כמובן את ה-RING MULE AFK, תפעילו את ה-BUFFS ותתחילו. שים לב: עד רמה 120 אין לך מה להרוג.
    ברמה 120 אתה יכול להתחיל להרוג יחד עם הליצ'ר, ככה ששתיכם עולים רמות, ככה עד 150.
    אפשר להגיד שאם אתה עושים 4 שעות כל יום SKELE אז תוך שבוע וחצי אתם 120-150.
    מפה זה כבר אתה לבד לא שיהיה לך בעיה ברמה 150 לעלות רמות.

קרדיט לפורום אחר אל המדריך עליה ברמות.
    בהצלחה אם הדול בליידור שך.
    איזו חפירה משו מפחידדדדדדדד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,050 | הודעות: 8,202,643 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect