האם כדאי להתחיל ללמוד שפת תכנות?
זה יעזור לי בחיים?
זה יעניין אותי?
זה לא קשה מאוד להבין??
האם כדאי להתחיל ללמוד שפת תכנות?
זה יעזור לי בחיים?
זה יעניין אותי?
זה לא קשה מאוד להבין??
נערך לאחרונה על ידי lois86; 23-06-2010 בשעה 19:05.
חתימתך נערה. אין לפרסם לינקים לרווח אישי בפורום
|
|
בוא נפרק את זה לשאלות:
האם כדאי להתחיל ללמוד שפת תכנות? זה יכול להיות אחלה מקצוע אבל צריך ראש ועצבים.
זה יעזור לי בחיים? תלוי מה אתה מתכוון לעשות בחיים.
זה יעניין אותי? תלוי בך
זה לא קשה מאוד להבין?? כל דבר הוא יחסי אתה צריך להיות עם ראש על הכתפים ולהבין לוגיקה של מתמטיקה ושל אלגוריתמיקה.
בברכה,
חגי.
JST זה יעזור לו בכל דבר שהוא רוצה לעשות בחיים, אם אתה יודע להשליך דברים, אתה יכול להשליך את האופן חשיבה גם לתחומים אחרים.
דברים כמו:
איך לגשת לבעיה...
איך לפתור בעיה
איך לחשוב
איך לנתח
----------
נערך לאחרונה על ידי Kimik; 02-07-2020 בשעה 17:35.
אם משעמם לך אז תקרא את זה XD
כלללל מה שאמרו...
וגם תלוי.. איזה שפת תכנות
נגיד לתוכנות...
אם תילמד C++ לדוגמה
אתה תשבור את המחשב מרוב שזה לא קל
אבל למשל אם תילמד או C#VB זה אפשר להגיד קל כי יש לך כבר את רוב התכנות רק להוסיף ביניים/פעולות אבל התוצא יפה..
ויש גם את JAVA אפשר להגיד שJAVA היא לא שפה הכי מומלצת היא גם קצת מסובכת
אם תירצה ללמוד לתכנת אתרים
יש לך קודם כל את הHTML שזה יותר קל מי נניח להכנס למדריך עצמו
ואז אם אתה רוצה לשפר את האתר אתה צריך CSS (לעצב את האתר) אתה יכול לתכנת דרך תוכנה ואתה יכול לכתוב גם דרך פנקס רשימות
ואחר כך יש לך את JS (דרך הגב אם אתה לומד JS אתה יכול לתכנת גם תוכנות)
אחר כך יש לך את הPHP ואם אתה לומד לזה אני ממליץ לך ללמוד MYSQL לעשות שם משתמש וסיסמה ולהוציא נתונים מטבלת נתונים (אם MYSQL אפשר גם לעשות משחקי רשת ותוכנות עם משתמשים)
אלה דברים שכדיי ללמוד
אני לדוגמה כבר 3 שנים בערך שאני לומד את הדברים האלה ו..יש עוד כמה פקודות שאני עוד לא יודע
אבל המלצה שלי תילמד פקודות ולא סתם להעתיק אותם מאתר
עכשיו לשאלות שלך:
1.כן.!
2.ברורררררר תיבחר איזה קבוצה של תיכנות שאתה רוצה תוכנות/אתרים אם תילמד את שתיים תוכל להשתוות לMicrosoft זה לא ניראה לך עתיד???
3.תלוי בך עד כמה אתה רוצה להשקיע
4.תלוי איזה שפת תכנות אתה רוצה ללמוד רשמתי לך את הרמות למעלה
עוד משהו על שאלה 2.
אם אתה תלך לבגרות במחשבים.. הם עשו השנה בגרות בתכנות C# וJAVA או VB (לפי מה שאני ראיתי מבגרות שאמא של חבר שלי הראתה לנו) אם תבחר JAVA אתה תלמד בבצפר בסיסי
בוא אני יספר לך עוד קצת
אני למדתי קודם HTML טוב.. בוא נגיד שקודם אני לחצתי צפה במקור הדף והייתי מדביק אותו על פנקס רשימות ואמרתי זה אתר שאני תכנתתי לבד
אבל עכשיו שלא יחשדו אני הייתי צריך לשנות את השם נניח מי IATRAF לשם של האתר שלי.. לא ידעתי בידיוק אך עושים את זה כאילו רשום פה כל כך הרבה מה אני משנה מה אני עושה ואזזז למדתיתי HTML ואז רציתי שיקפוץ איזה הודעה קטנה על המסך אז למדתי JS ואז רציתי לשדרג אותו לשנות לו את העיצוב אז למדתי CSS אבל אז משהו באתר חסם לי את זה אז פתחתי פנקס רשימות חלק והתחלתי לתכנת בעצמי את האתר ואז רציתי לעשות שם הרשמה וכו' אז למדתי PHP / MYSQL ויצא לי אתר יותר יפה מהמקור =]
בשנה האחרונה היה לי נורא מעיין אך עושים תוכנות אז שאלתי פה בפורום אך הם עושים את זה אז הסבירו לי שצריך לילמוד שפת תיכנות VB
למדתי אותה (לא עד הסוף אבל אני עדיין לומד) ויצאו לי תוצרים שעד עכשיו אני כותב אותם ותמיד יש לי שאלות ואז אחרי ששמעתי שצריך לבגרות C# התחלתי ללמוד אותו הוא קצת יותר קשה מי VB ויש לו יותר אופציות אבל מסתדרים ואז חבר שלי אמר לי שהוא קנה ספר ללימוד C++ וזו שפה בין הקשות אז לא כל כך התעניינתי אז הפסקתי ללמוד את זה ועכשיו אני מתכנת שרפ (#)VB - C
HTML -php - mysql -css -קצת JS
אם אתה חושב שרק אלה שחכמים וכל היום הם על המחשב והם תמיד חורשים על הלימודים (חננים) זה לא נכון כך דוגמה אותי אני לפעמים יוצא אם חברים לים-לעיר-לשחק כדורגל-אני מתאגרף ואני עושה עוד דברים חוץ ממחשב ואני לא הבן אדם הכי חכם יש לי 3 יחידות באנגלית ובחשבון ואני עולה לט' ואני רוצה להשקיע רק בשביל לעלות ל5 יחידות שלא תיהיה לי "בגרות של מנקה רחוב"
The End..XD
טוב זהו חחחחחחח סליחה על המגילה שכתבתי
אני מקווה שזה יעזור לך לבחור מה אתה רוצה ואם אתה רוצה =]
בהצלחה...!
כדאי לך לדעתי, זה יעניין אותך אבל תתחיל עם שפה כמו C# ואז תעבור לJAVA C++ וC.