הרמקולים שלי לא עובדים מה לעשות?
כבר ניסיתי לחבר אותם מחדש
כבר ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשיב
כבר ניסיתי את שניהם ביחד
מה לעשות?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ניסית אוזניות או רמקולים אחרים? הם גם לא עובדים?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קשה לי לזהות ככה את הבעיה.. אפילו לחבר את הרמקולים לMP3 ולבדוק שהם עובדים יספיק. או לחבר אותם למחשב אחר.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
איזה רמקולים יש לך ואיזה כרטיס קול?
עריכה:אה ושכחתי להגיד תצלם את מנהל ההתקנים שלך שהלשונית של ההתקני קול פתוחה.
נערך לאחרונה על ידי Daimyo; 25-06-2010 בשעה 16:42.
אני לא מבין את כל זה, אין לי מושג מה זה "כרטיס קול" ואין לי מושג איזה רמקולים יש לי כשאני מחבר את הרמקולים נפתח לי חלון של החברה GIGABYTE ועוד חלום שכתוב בו: קו נכנס, מיקופון נכנס, אוזניות, קו יוצא, רמקול אחורי יוצא, רמקול אחורי/ סאב - וופר יוצא, רמקול צדדי יוצא.
מה לסמן?
האתר שלי
מ א ו ש ר
תביא תמונות אי אפשר ככה לזהות מה הבעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא הבנתי כלום! תתחיל בבקשה להתנסח בצורה נכונה!
דבר נוסף אין דבר כזה אי אפשר לעשות צילום מסך יש דבר כזה לא יודע אלא אם כן מערכת ההפעלה שלך כל כך דפוקה שאפילו צילום מסך היא לא מסוגלת לעשות, מה שלא נראה לי.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יש לי תאוריה מה זה יכול להיות אבל עדיין אני צריך תמונה של מנהל ההתקנים שלך כדי לאשר את התאוריה שלי.
מ א ו ש ר
תפתח את ההתחל ותריץ ב 'הפעל' את הפקודה הזאת devmgmt.msc תצלם את החלון שמופיע לך ותעלה את זה לכאן.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!