קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם אומרים על הסוף של האלופה?
    על ידי -Raz- בפורום האלופה
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-09-2007, 16:24
  2. ===---{הרבה תוכנות שוות כדאי להכנס}---===
    על ידי DoR TnT בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 254
    הודעה אחרונה: 09-05-2007, 23:37
  3. הודעה שראיתי בפורום אחר...כדאי להכנס.
    על ידי FireSide בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 21-03-2007, 17:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[דיון] כדאי להכנס לקרוא עד הסוף!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

ברירת מחדל [דיון] כדאי להכנס לקרוא עד הסוף!

אני כותב את מה שאני הולך לכתוב כאן מהסיבה הפשוטה שאנשים מאבדים כאן את הראש על חארטות!!!

הקדמה:עד לפני כמה זמן (חצי שנה) היה לי ראש סגור עם סטיגמות ככה שיש הרבה מוזיקה שבגלל השם של הלהקה/אומן לא הייתי מוכן לאהוב עד שלאט לאט הבנתי עד כמה אני מטוטם! פעם הלהקה האהובה עליי הייתה איירון מיידן עד שיום אחד החלטתי לשמוע גם ביטלס סתם הסתקרנתי וממש אהבתי אותם ולאט לאט נפתחתי לעוד להקות כיום הלהקות האהובות עליי הם איירון מיידן קולדפליי והביטלס (שזה לכאורה ז'אנרים שונים לגמרי). עד לכאן הקדמה.

אני רואה כאן מלא אנשים "מלכלכים" על להקות אחרות או סגנונות אחרים שה"סתיגמה" אומרת להם ללכלך עליהם...
    כולנו מסכימים שגרין דיי היא להקה ממש מצליחה עכשיו יש כאלה שאומרים לעצמם עכשיו "חרא להקה! היא מצליחה רק בגלל שיש לאנשים חרא של טעם" ויש כאלה שאומרים "בטח! להקה גדולה!" עכשיו הכל כאן עניין של טעם! פאנק רוק זה מעולה אם אתה אוהב את זה ומי אתה שתבוא ותלכלך על להקה שהסיכוי שתגרום לאנשים טוב כמו שהם עושים הוא אפסי! גרין דיי למשל להקה טובה בתחום שלה!
    בדיוק אותו סיפור עם סליפנוט אני אישית לא סובל את המוזיקה שלהם אבל זה לא סותר את זה שהם מעולים כי אם הם לא היו טובים אז הם לא היו מצליחים כמו שהם מצליחים ושוב הם ממש טובים אבל שוב בתחום שלהם.
    כי לאהוב קלאסיקות כמו לד זפלין או פינק פלויד זה ממש לא חוכמה! זה כמו לקנות במקדונלדס והגיד "יואו זה טעים" ברור שזה טעים! אותו דבר לאהוב רק את הקלסיקות ו/או את הלהקות ה"נחשבות" זה קל נורא אבל לבוא ולהגיד למישהו "אתה שומע חרא של מוזיקה תשתנה ומהר!" כאילו...פאק! מי אתה שתגיד לו איזה טעם לאהוב? להקה טובה היא להקה טובה לא משנה אם זה בתחום שלה או שהיא קלאסיקה...

אני מקווה שזה יפתח לאנשים קצת את הראש והם יפסיקו לרדת על כל מי ש"אין לו טעם מדהים במוזיקה" כמו "שלך" ושאנשים יתחילו לכבד כל אחד והחרא שהוא מביא איתו כי אחרי הכל זה פורום רוק ומטאל לא פורום "בואו נרד על מי שיש לו חרא טעם"

סליחה שחפרתי!=]
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    ^^
    דולפין גם מאונן !

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    93
    פוסטים בבלוג
    1

רוב הלהקות והמוזיקאים של העשור האחרון לא טובים, לא משקיעים, דופקים שלושה אקורדים יש לנו שיר.
    זאתי הסיבה העיקרית, בגלל שלא משקיעים במוזיקה הזאת

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שטויות.
    איך אתה מסביר שsoulja boy מצליח בתחום שלו ?
    כולה עשה שיר אחד בשם CRANK THAT וזהו אוהבים אותו והוא עשה מליונים ...והשיר עצמו ממש שטויות,הוא שר על ריקוד שהמציאו לו ,המילים בכלל לא הגיוניות...

אגב רק בשביל הקטע,לאכול במקדונלדס זה חרא בלבן ,לך תאכל המבורגר בהמבורג נראה מה תגיד אחר כך על מקדונלדס...

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

אוקיי בוא אני אגיד לך ככה: אתה הבנת רק חצי מהסיפור, החצי שהבנת גורם למה שכתבת להשמע לכאורה כנכון אבל טעית בחצי שלא הבנת ובגדול:

אני כותב את מה שאני הולך לכתוב כאן מהסיבה הפשוטה שאנשים מאבדים כאן את הראש על חארטות!!!

הקדמה:עד לפני כמה זמן (חצי שנה) היה לי ראש סגור עם סטיגמות ככה שיש הרבה מוזיקה שבגלל השם של הלהקה/אומן לא הייתי מוכן לאהוב עד שלאט לאט הבנתי עד כמה אני מטוטם! פעם הלהקה האהובה עליי הייתה איירון מיידן עד שיום אחד החלטתי לשמוע גם ביטלס סתם הסתקרנתי וממש אהבתי אותם ולאט לאט נפתחתי לעוד להקות כיום הלהקות האהובות עליי הם איירון מיידן קולדפליי והביטלס (שזה לכאורה ז'אנרים שונים לגמרי). עד לכאן הקדמה.

אני רואה כאן מלא אנשים "מלכלכים" על להקות אחרות או סגנונות אחרים שה"סתיגמה" אומרת להם ללכלך עליהם...
    כולנו מסכימים שגרין דיי היא להקה ממש מצליחה עכשיו יש כאלה שאומרים לעצמם עכשיו "חרא להקה! היא מצליחה רק בגלל שיש לאנשים חרא של טעם" ויש כאלה שאומרים "בטח! להקה גדולה!" עכשיו הכל כאן עניין של טעם! פאנק רוק זה מעולה אם אתה אוהב את זה ומי אתה שתבוא ותלכלך על להקה שהסיכוי שתגרום לאנשים טוב כמו שהם עושים הוא אפסי! גרין דיי למשל להקה טובה בתחום שלה!
    בדיוק אותו סיפור עם סליפנוט אני אישית לא סובל את המוזיקה שלהם אבל זה לא סותר את זה שהם מעולים כי אם הם לא היו טובים אז הם לא היו מצליחים כמו שהם מצליחים ושוב הם ממש טובים אבל שוב בתחום שלהם.
    כי לאהוב קלאסיקות כמו לד זפלין או פינק פלויד זה ממש לא חוכמה! זה כמו לקנות במקדונלדס והגיד "יואו זה טעים" ברור שזה טעים! אותו דבר לאהוב רק את הקלסיקות ו/או את הלהקות ה"נחשבות" זה קל נורא אבל לבוא ולהגיד למישהו "אתה שומע חרא של מוזיקה תשתנה ומהר!" כאילו...פאק! מי אתה שתגיד לו איזה טעם לאהוב? להקה טובה היא להקה טובה לא משנה אם זה בתחום שלה או שהיא קלאסיקה...

אני מקווה שזה יפתח לאנשים קצת את הראש והם יפסיקו לרדת על כל מי ש"אין לו טעם מדהים במוזיקה" כמו "שלך" ושאנשים יתחילו לכבד כל אחד והחרא שהוא מביא איתו כי אחרי הכל זה פורום רוק ומטאל לא פורום "בואו נרד על מי שיש לו חרא טעם"

סליחה שחפרתי!=]
    קודם כל אתה אומר שזה לא חוכמה לאהוב להקות שכולם מכירים אתה בעצמך הודת ש3 האהובות עלייך הם ביטלס,איירון וקולדפלי.
    קודם כל אני מסכים אתך ב100% בקשר לזה:
    דבר לאהוב רק את הקלסיקות ו/או את הלהקות ה"נחשבות" זה קל נורא אבל לבוא ולהגיד למישהו "אתה שומע חרא של מוזיקה תשתנה ומהר!" כאילו...פאק! מי אתה שתגיד לו איזה טעם לאהוב? להקה טובה היא להקה טובה לא משנה אם זה בתחום שלה או שהיא קלאסיקה...
    אבל יש את זה בכל הסוגים יש לדוגמא את אלו שאומרים על כל דבר עתיק, יש את אלו שאוהבים רק ט'ראש, אירון ועוד משהו וחושבים שהם אוהבים מטאל "אמיתי" ויש את אלו שאוהבים רק ברוטאלי בטירוף- אז עד כמה שזה מטומטם זכותם המלאה!, מה שנכון זה שאין להם זכות להטיף לאחרים ואם תשים לב להודעתי הקודמות תראה שאני כותב אותו הדבר בכל תגובה ותגובה.

אז זהו שלא!
    אנשים כאן לא סובלים את גרין דיי כי הם לא סובלים את גרין די, פשוט כמשמעו.
    אם אתה מודד הצלחה לפי כסף ופרסום אז כן הם מצליחים, אז אני אגלה לך סוד אנשים ששומעים רוק ומטאל בדרך כלל לא מודדים ככה.(אגב זה לא שמור לנו יש גם הרבה אומנים אחרים וסגנונות אחרים בהם יש מחתרות שמדברות על אותו הדבר כמונו).
    הלהקה לא מצליחה בעקבות זה שיש לאנשים חרא של טעם, נעבור על זה שוב אין לאנשים חרא טעם אלה אם כן אתם מתכוונים לאכול אותם,
    פשוט הלהקות מתמסכרות הם היו בעבר פאנק רוק ובעקבות סגנון מיוחד זכו לאהדה בעקר של ילדות בנות 12(אני לא מפלה זה פשוט כינוי לילדות צעירות שאוהבות להקות כי הזמר חתיך), ואז הם רצו יותר כסף ותהילה (אהםכסףועודכסףאהם), אז הם הפכו את הסגנון שלהם לפאנק- פופ. מה שמוריד אותם מאידיאולוגיה לפחות מבחינה מוזיקלית וגורם להם להתרכז בגידול קהל המעריצים שאף אחד מהם כבר לא מקשר אותם לפאנק חוץ מהקטע שהם "מגניבים".
    עכשיו גרין די היא לא להקה טובה בתחום שלה כי משבאמת שומע פאנק רוק יגיד לך שהם כבר לא, ובפאנק פופ יש 100000 כאלו רק גרין די יותר מפורסמים.

אתה מטיף לנו כשאתה בעצמך קובע שלהקה היא מעולה לפי רמת הפרסום שלה XD

ושוב אני מסכים אתך שיש פה אנשים עם טעם סגור בטירוף ויש אנשים שעוד ישנו את דעתם אבל לכל אחד יש זכות לשנוא להקה אחרת.
    אגב יש לי את הטעם הכי פתוח בעולם!! אני פשוט לא סובל פופ כי הביטים לא הכי טובים וזה ערימת שטויות.

ולבסוף, תודה על החפירה תפרסמו את דעותיכם זה מה שיהפוך את הפורום לפורום שכדאי להכנס אליו ולא עוד פורום שמפרסמים בוא את מטאליקה שוב ושוב ושוב ושוב....

עכשיו SNOPKIN:
    תשאר אתנו בפורום
    לדעתי צודק ב100% לזה קוראים 100% מסחור!
    אגב צודק, גם אני חשבתי מקדונלס זה טעים עד שלקחו אותי לאכול המבורגר נורמאלי,
    וזה מה שאני ממליץ לכולם בקשר לאוכל ולמוזיקה.
    נערך לאחרונה על ידי subwave; 13-07-2010 בשעה 09:19.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,702 | הודעות: 8,199,295 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect