אני כותב את מה שאני הולך לכתוב כאן מהסיבה הפשוטה שאנשים מאבדים כאן את הראש על חארטות!!!
הקדמה:עד לפני כמה זמן (חצי שנה) היה לי ראש סגור עם סטיגמות ככה שיש הרבה מוזיקה שבגלל השם של הלהקה/אומן לא הייתי מוכן לאהוב עד שלאט לאט הבנתי עד כמה אני מטוטם! פעם הלהקה האהובה עליי הייתה איירון מיידן עד שיום אחד החלטתי לשמוע גם ביטלס סתם הסתקרנתי וממש אהבתי אותם ולאט לאט נפתחתי לעוד להקות כיום הלהקות האהובות עליי הם איירון מיידן קולדפליי והביטלס (שזה לכאורה ז'אנרים שונים לגמרי). עד לכאן הקדמה.
אני רואה כאן מלא אנשים "מלכלכים" על להקות אחרות או סגנונות אחרים שה"סתיגמה" אומרת להם ללכלך עליהם...
כולנו מסכימים שגרין דיי היא להקה ממש מצליחה עכשיו יש כאלה שאומרים לעצמם עכשיו "חרא להקה! היא מצליחה רק בגלל שיש לאנשים חרא של טעם" ויש כאלה שאומרים "בטח! להקה גדולה!" עכשיו הכל כאן עניין של טעם! פאנק רוק זה מעולה אם אתה אוהב את זה ומי אתה שתבוא ותלכלך על להקה שהסיכוי שתגרום לאנשים טוב כמו שהם עושים הוא אפסי! גרין דיי למשל להקה טובה בתחום שלה!
בדיוק אותו סיפור עם סליפנוט אני אישית לא סובל את המוזיקה שלהם אבל זה לא סותר את זה שהם מעולים כי אם הם לא היו טובים אז הם לא היו מצליחים כמו שהם מצליחים ושוב הם ממש טובים אבל שוב בתחום שלהם.
כי לאהוב קלאסיקות כמו לד זפלין או פינק פלויד זה ממש לא חוכמה! זה כמו לקנות במקדונלדס והגיד "יואו זה טעים" ברור שזה טעים! אותו דבר לאהוב רק את הקלסיקות ו/או את הלהקות ה"נחשבות" זה קל נורא אבל לבוא ולהגיד למישהו "אתה שומע חרא של מוזיקה תשתנה ומהר!" כאילו...פאק! מי אתה שתגיד לו איזה טעם לאהוב? להקה טובה היא להקה טובה לא משנה אם זה בתחום שלה או שהיא קלאסיקה...
אני מקווה שזה יפתח לאנשים קצת את הראש והם יפסיקו לרדת על כל מי ש"אין לו טעם מדהים במוזיקה" כמו "שלך" ושאנשים יתחילו לכבד כל אחד והחרא שהוא מביא איתו כי אחרי הכל זה פורום רוק ומטאל לא פורום "בואו נרד על מי שיש לו חרא טעם"
סליחה שחפרתי!=]

ציטוט ההודעה