הפורום ניהיה כבד קצת.. זה די מציק תאמת.
וגם הקטע עם עריכת ההודעה נדפק, זה נתקע ברגע שאני לוחץ על 'עריכת הודעה' (זה עובר לחלון של העריכה, ופשוט נתקע, ומדי פעם מסתדר, ונתקע שוב).
תנסו לטפל בבעיות האלה.
הפורום ניהיה כבד קצת.. זה די מציק תאמת.
וגם הקטע עם עריכת ההודעה נדפק, זה נתקע ברגע שאני לוחץ על 'עריכת הודעה' (זה עובר לחלון של העריכה, ופשוט נתקע, ומדי פעם מסתדר, ונתקע שוב).
תנסו לטפל בבעיות האלה.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 08-07-2010 בשעה 22:27.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
|
|
באיזה דפדפן אתה משתמש? מערכת הפעלה? באילו דפים אתה חווה את הבעיות?
בעבר אכן היו בעיות עם העריכה אך הם טופלו.
IE7, ווינדוס XP, ואת הבעיה של האיטיות אני חווה בדרך כלל באשכולות, גם אם הם בעלי 'משקל' נמוך להצגה (תמונות וכו').
יש גם על הדרך שגיאות בדף, שים לב בפרופיל שבצד, ברגע ששמים את העכבר מתחת לנקודות (מתחת למספר, ולא על המספר), זה מראה כאילו שאני לוחץ עליו, מקווה שהבנת אותי.
ולגבי עריכת ההודעה (אני מתכוון לעריכת ההודעות המהירה, ולא העורך המלא), תנסו לתקן את זה, אי אפשר לערוך הודעות (למרות שזה נתקע ומסתדר לכמה שניות, ואז שוב פעם נתקע על מצב שאי אפשר לערוך את הטקסט).
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 09-07-2010 בשעה 02:58.
דבר ראשון, אני ממליץ לך לעבור לIE8 או לFF \ CHROME, בהם הגלישה מיטבית באתר.
בנוגע לאשכולות, אנחנו לא אחראיים על העליה של הנושאים, מדובר בחתימות של משתמשים שהדפדפן שלך מציג בכל נושא שאליו אתה נכנס, התמונות יחסית כבדות ואם אין לך חיבור גבוהה לוקח הרבה זמן עד שהכל נטען.
כל הבעיות שאתה מציין קורות בIE7, תנסה לגלוש באתר בדפדפן אחר ותראה שזה מהיר מאוד.
אני לוקח בחשבון את כל מה שאתה אומר, עשינו בדיקות על האתר בIE7 ולא מצאנו בעיות.
אור.
הנה דוגמא לבעיה: פה.
אשמח אם תגיד לי אם הבעיה הזו נמצאת גם אצלך (של התגובות).
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 09-07-2010 בשעה 14:34.
אצלי זה לא קורה, מה רזולוציית המסך שלך?
1280x960
אני רואה שהבעיה טופלה.
תודה אור (: