קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מאמר - האם אנחנו באמת כל כך מתקדמים?
    על ידי Avi Rikan בפורום מדע וטבע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-01-2012, 19:05
  2. [מאמר]האם עבודה מהבית מתאימה לך?
    על ידי eddiez1989 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2009, 16:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 18:55
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2008, 22:08
  5. מאמר | האם על פי ההלכה מותר לעשן?
    על ידי דתh בפורום יהדות
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 16:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[מאמר]האם נולדנו עם זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

ברירת מחדל [מאמר]האם נולדנו עם זה

אז ככה רובנו אומרים שהיו לנו חיים קשים לא היה לנו חברים,ידידות ואנחנו בתולי שפתיים מה גם שחלק חשבו להתאבד ואז הם גילו את התחום ואז נפתחו אל העולם סיפורם של רבים רק בגרסאות שונות ומשונות בכל מקרה אז מה איך יש כאלו שיש להם את זה ויש אותנו שאין להם את זה? מה הם נולדו עם כשרון לזה? ומה אלוהים פסח עלינו?
    התשובה!
    כולנו נולדנו עם זה אנחנו גברים גבר מטבעו הוא היה צייד בין עם זה לצוד חיה ביער לבין ציד של בחורה שאיתה הוא רוצה להקים משפחה
    אז עכשיו אתם חושבים: מה הוא מבלבל לנו בביצים
    אז אני אגיד לכם גם אם יש לך כישרון אתה צריך לפתח אותו ודעת איך להשתמש בו לדוגמה פעם אימנו את הציידים לצוד למרות שהיה לנו כישרון עדין היינו חייבים ללמוד איך לפתח אותו ולהשתמש בו ככה גם בל''צוד'' בחורות
    ליפני כל אני אתן לכם שתי סיטואציות

1 דמיינו לכם בחור שיש לו אח גדול אותו האח שפיץ רציני עם בחורות כל יום בחורה חדשה שאותה הוא מזיין
    2 דמיינו בחור בן יחיד

למי יהיה ניסיון עם בחורות ל בחור הראשון או לשני? ולמה?

אם בחרתם באפשרות הראשונה צדקתם ואני אגיד לכם גם למה המוח שלנו נוהג להעתיק התנהגות מאנשים שמשפיעים עלינו כגון הורים,אחים גדולים וחברים אז במקרה הזה אותו בחור רק מלראות את אח שלו יכול לקבל ידע עצום ובקרה הכי נורא לקבל ממנו עצה לאומתו הבחור השני אין לו ממי לשאוב מידע הוא יכול לשאוב מחבריו אבל בוא נצא מנקודת הנחה שחברים שלו הם AFC גמורים ממי יש לו ללמוד?
    בסופו של דבר הוא לא יודע לעשות שימוש ב''כלי הציד'' עד שהוא מקבל עזרה ''מראש השבט'' מיסטרי ניל שטראוס מרצה של קורס בעיניין וכו'

לדוגמה המקרה שלי
    יש לי שתי אחיות גדולות אני הבן הקטן החברים הישנים שלעגו לי והחדשים הם AFC עלק זיינו אולי תמוח או בובת מין כל אחד חושב שהוא קזנובה בתכלס אין להם כלום אז ממי אני אקח דוגמא?

מקרה של בחור שאני מכיר
    יש לו שני אחים לאחים האלו יש ניסיון עשיר עם בחורות אחד ב LTR ואחד כל יום מישהי חדשה ואותו בחור כזה שאקל שאני מקנא בו

יש גם כאלו שיוצאים מהכלל לכל כלל יש יוצא מין הכלל כמובן אבל זה מאוד נדיר ולפי דעתי שמצב כזה קורה זה בגלל שאותו אדם פשוט לא רוצה

בכל מקרה ה PickUp הוא לא דבר חדש עבורנו הגברים הוא פשוט מלמד אותנו איך לעשות שימוש בכלים שהיו אצלנו כל הזמן רק פשוט ההיינו טמבלים וזרקנו את ההוראות וחשבנו שנסתדר רק מלראות את התמונה שעל הקופסה אז פעם הבאה שאתם חושבים שאין לכם את זה פשוט תזכרו במה שאמרתי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מעניין.
    תודה בחור.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect