קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 00:50
  2. ניפרדתי מחברה שליי לפני שבוע ככה ועדיין אוהב
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 23-02-2007, 19:37
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 17:46
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-11-2005, 22:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[דיווח] ממסיבת חוף לפני שבוע

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל [דיווח] ממסיבת חוף לפני שבוע

אז ככה,
    לפני שבוע הייתי במסיבה ורוב הזמן לא היה לי כוח לחפש בנות, אבל בסוף שכבר היה משעמם הלכתי וניגשתי לכמה קבוצות.
    ניגשתי לקבוצה אחת שישבה שהיה בה מישהו אחד שאני מכיר ושניים אחרים שלא - שני בנים ובת.
    איך שבאתי ישר הבת החמיאה לי על השיער, אמרתי לה "מותר לגעת פעם אחת בחינם, אבל אח"כ זה כבר עולה כסף", איך שאמרתי את זה היא העבירה את היד על השיער.
    עשיתי ניסוי איתה, כי כבר נמרח עליה מישהו והיא עליו עוד לפני שבאתי ורציתי לראות אם אני יכול למשוך מישהי שכבר נמשכת למישהו אחר, אח"כ כששאלתי איך אתם מכירים, הוא אמר "אנחנו חברים" והיא אמרה "לא בטוח" - הקיצר היה להם סטוץ באותו לילה והוא רצה להיות איתה בקשר.
    סה"כ שלחתי לה הרבה נגים, קיבלתי הרבה IOIs, אבל קלטתי שהם היו ביחד באותו לילה ושהוא רוצה אותה והכל אז לא היה לי לב לקחת אותה לצד ובאמת לעשות משהו.
    חוץ מזה היו רגעים ששלחתי נגים ולא הייתי צריך, ואחרי שקראתי אתמול את המדריך של סנופקין (תודה סנופקין) הבנתי את זה.

בכללי עוד יש לי AA ואני צריך לעבוד על זה (אני לא ניגש כמעט לבנות בלי שיש שם מישהו אחד לפחות שאני מכיר).. מה אתם אומרים, להתחיל עם demonic confidence או משהו בסגנון, או פשוט להכריח את עצמי לגשת?

2. קישורים ממומנים

לא נשמע לי שהמצב שלך מצריך את הDC פשוט תכריח את עצמך לגשת תחשוב על זה שאין לך מה להפסיד יש אלף כמוה ורק אחד כמוך תחשוב ככה תמיד לי זה מאד עוזר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,872 | הודעות: 8,199,465 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect