בקשר למה שאמרת , פתיח ישיר - ניסיתי את זה כבר כמה פעמים , קיבלתי חיוך דבילי והבחורה חתכה את הסט...
אולי זאת רק הבחורה הזאת , אבל זה ממש ביאס לי ת'צורה ומאז לא ניסיתי שוב פתיחים ישירים האמת..
ניסית את זה פעם? להתחיל עם בחורה בישיר בים?
קיבלת חיוך דבילי והבחורה עזבה את הסט...אבל יש לך גם סיכוי דיי גדול שהבחורה תזרום תגיד תודה ותתן גם לך מחמאה.
לדעתי זה עדיף על זה שפשוט תעבור לידה ולא תגיד כלום (פאק,עדיף שתגיד לה שאתה חציל מרקד מאשר שלא תגיד לה כלום).
קראתי המון ואני יודע מה אני
אמור לעשות
אבל בשטח משהו משתנה , אני שוכח את הכל כשאני יוצא לשטח.
כנראה שרק אחרי שאני אנסה ואטעה - אני אזכור
לא לעשות את הטעות הזאת שוב וככה אני אדע מה כן לעשות.
בכל מקרה , חשבתי גם לשאול אותה אם אפשר לשבת ואז להתחיל לדבר איתה על משהו... אבל נראה לי שזה לא טוב לשאול , כי היא בקלות יכולה לומר 'לא'. אני בעצם מרים לה להנחתה...
כשאתה בשטח זה משנה,יש עליך הרבה יותר לחץ,כשאתה בבית אין לידך בחורות כוסיות ואין לך לחץ,אתה במקום רגוע ונוח ולכן אתה יכול לומר לעצמך שאתה תעשה ותיגש ברגע שתיהיה בחוץ.
לדעתי אתה פשוט צריך WING MAN שיעזור לך וידרבן אותך...עזוב מבין בפיקאפ לא מבין בפיקאפ...אתה צריך חבר טוב שברגע שאתם רואים בחורה כוסית הוא ישר אומר לך "יאללה לך תתחיל איתה ! אם אתה לא מתחיל איתה אני נותן לך בוקס חזק לדו ראשי ,יאללה סע אחי אתה יכול ! " ואז אין לך שום אפשרות לברוח מהסיטואציה,אתה פשוט ניגש.
ובקשר ללשאול אותה,ניסיתי את זה רק פעם אחת,וזה עבד אחלה ת'אמת...אתה יכול לנסות זה לא כזה רע.
בקשר לזה שניסיתי לבודד אותה - וואלה צודק , עכשיו רק שמתי לב , באמת ניסיתי לבודד אותה כנראה.. בלי לשים לב אפילו S=
היא הייתה לבד והיא נראתה מבואסת חבל על הזמן לא יודע למה
אז הנה הפתיח שלך "את נראית מבואסת נורא,ואת גם לבד פה...משהו קרה ? "
אמרתי חפיף , ניגשתי פעם ראשונה -> אמרתי את הדבר הראשון שעלה לי לראש -> חברים שלי לא הבינו מה קרה , התחילו להגיד לי 'איזה שפיץ , איזה תותח' וכל מיני שטויות כאלה ובסך הכל הבטחון עלה אמרתי בכייף עכשיו אני פותח עוד סט אבל אז ראיתי שאיך שסיימתי לדבר איתה היא קמה מאיפה שהיא הייתה והלכה למקום אחר , 100 מטר משם S= הוריד לי את הבטחון לקרשים...
כנראה הפחדתי אותה או משהו
או שהיא חיפשה מקום יותר שקט להשתזף או שאפילו חברות שלה קראו לה בפלאפון או משהו...למה ישר לקשר את זה אליך ?
יאללה בקטנה , פעם ראשונה , אני לא מבואס או משהו
SNOPKIN תודה רבה אחי -
יש עוד כמה שאלות שאני צריך תשובה עליהם:
1) אתם רואים מישהי ממש יפה אבל היא עם משפחה/ידידים שלה - איך ניגשים לדבר כזה? להתחיל עם בחורה כשהמשפחה שלה ליד יהיה ממש מוזר - כל המשפחה שלה תסתכל עלייך , אם הבחורה מנפנפת אותך (מה שבטח יקרה - כי המשפחה לידה) זה יהיה לך חתיכת FAIL , פדיחה ! 20 איש מסתכלים עלייך ומקשיבים לכל דבר קטן שתגיד.
ואו איזה פחד גישה !
קודם כל להתחיל עם מישהי שהיא עם המשפחה זה יותר מפחיד אבל תאמין או לא,יותר קל,בהרבה !
ברוב המקרים,חברות שלה ידחפו אותך ממנה וינסו רק לנפנף אותך,פה המשפחה דווקא תרצה שאתה תקח אותה (דיי תלוי בקשר שלה עם המשפחה,אבל ברוב המקרים זה נכון ).
אם היא עם המשפחה,אתה פותח בדיוק אותו דבר,פותח את כולם ,שואל איפה יש חנות טובה באיזור או כל בולשיט אחר ועושה קצת DHV ,ואז אתה פשוט מבודד אותה מהמשפחה,ולוקח אותה לסיבוב או לשבת בצד...הבחורה ממש תרצה לבוא איתך,תאמין לי. (אם אין לה חבר).
2) אתם באים עם חברים שלא בראש 'להתחיל עם בנות' אבל אתם רואים בחורה ממש יפה ?
מה הכי נכון לעשות - לעזוב את החברים ולהתחיל עם הבחורה או לומר 'באתי עם החברים להנות , אני לא אעזוב אותם עכשיו'
(מה שאני עשיתי זה - אמרתי לחברים שלי שאני תכף בא ואז הלכתי לדבר איתה. בצורה הזאת הם גם הסתכלו עליי כשעשיתי את זה , מה שנתן לי מוטיבציה לנסות וגם ככה בעצם אני משלב את 2 הדברים)
כאן זה הסתדר לי טוב , אבל אני רק דיברתי - אם הייתי מצליח להתקדם הלאה והיינו עוברים למקום אחר , מה עם החברים? - מה לעשות במצב כזה?
אתה יכול ללכת לאנשהו,על הדרך להכיר לה את החברים,ואז ללכת משם לאן שרצית ...ככה החברים מפרגנים וגם זה יוצר לך SP .
תודה רבה אנשים , אחלה פורום