קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משפטים] להתחיל עם בחורה XD
    על ידי Silver בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-07-2008, 08:56
  2. [הצעות]להתחיל עם בחורה
    על ידי Shon. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 23:21
  3. [משפטים]איך להתחיל עם בחורה
    על ידי EggMaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-06-2008, 23:46
  4. בהמשך לאשכול איך להתחיל עם בחורה , הסיכום!
    על ידי Moshe בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 23:00
  5. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 18:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[דיווח+ייעוץ] להתחיל עם בחורה בים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיווח+ייעוץ] להתחיל עם בחורה בים

אהלן חבר'ה , מה העניינים?
    רציתי לספר לכם על משהו שקרה לי היום בים , אבל זה עדיין לא יכול להיקרא 'דיווח' מבחינתי , כי בתכלס לא עשיתי הרבה

השאלה שלי - שבגללה פתחתי את הנושא גם היא - איך להתחיל עם בחורה בים? אני מתכוון , פתיחי דעה נראה לי מתעלק מדי כי בחורה באה בראש של פאן , להנות ולא להתחיל לענות לך על שאלות....
    ככה לדעתי לפחות , אם היו באים אליי ביציאה של 'מי לדעתך משקר יותר גברים או נשים' זה היה נראה לי מתעלק ולא קשור למקום ולזמן....
    מה קשור עכשיו מי משקר יותר , אנחנו בים ! S=

יצאתי היום עם כמה חברים לים , באנו בראש טוב תפסנו קצת גלים , היה פנאן

החברים שלי לא יודעים על הפיקאפ ולא מתחילים עם בנות בדרך כלל.
    אחד מאלו שבאו איתי כן בא בראש של להתחיל עם בחורות , אבל אין לו בטחון עצמי והיה לו פחד גישה מטורף..
    השאר בכלל לא רצו להתחיל עם בחורות , או שהם כל כך פחדו ומראש ויתרו על זה. הם אמרו 'עזבו אותכם משטויות , בואו לים באנו להנות לתפוס גלים...'
    הקיצר , נכנסו לים ראינו איזה כוסית ממש יפה , הוא אומר לי 'אני חייב לדבר איתה !'
    אמרתי לו 'אז לך , דבר איתה...מה יש לך להפסיד'
    הוא התחיל להתלבט ולהסס ובינתיים נראה לי שהיא קלטה שאנחנו בוהים בה כבר כמה דקות...
    היא גם הייתה עם מלא אנשים שמה , נראה לי ידידים שלה ולא ידעתי איך לבוא אליה פתאום - מה אני אומר לה , כל הידידים שלה לידה... יקלטו שאני מתחיל איתה יפרקו לי ת'צורה...

נשארנו בים , עוד קצת גלים והכל ואחר כך ראינו עוד מישהי ממש יפה , באה עם המשפחה כנראה , הם היו איזה 10 איש אבל כולם קטנים ממנה - אז הבנתי שאף אחד מהם בטוח לא חבר שלה או משהו...
    היו גלים חזקים , הבגד ים שלה כל שנייה נפל , היא כבר החזיקה אותו שלא ייפול ובסוף החליטה לצאת החוצה מהים.
    חבר שלי הסתכל עליה , ממש רצה ללכת לדבר איתה אבל לא אמר כלום. הוא פשוט לא ידע מה להגיד.
    אמרתי - זאת ההזדמנות שלי , עכשיו היא לבד - אני יוצא החוצה לדבר איתה.
    לא חשבתי לשנייה ופשוט התחלתי ללכת לכיוון החוף.
    חברים שלי הסתכלו עליי , סימנתי להם שאני עוד דקה חוזר ויצאתי מהחוף.

הלכתי אחריה קצת ואז היא הסתכלה עליי , ות'אמת לא היה לי מה להגיד לה... אז חתכתי.
    חשבתי לעצמי - אם אני בא אליה עכשיו , איך שהיא יצאה זה יראה כאילו אני רודף אחריה...
    אז יצאתי החוצה ,הלכתי כמה דקות , שטפתי פנים וחזרתי לחוף.
    ראיתי אותה יושבת על החוף ממש בהתחלה.. (היא קלטה אותי מסתכל עליה בים , קלטה אותי הולך אחריה... זה DLV רציני , אמרתי לעצמי שאכלתי אותה , הסט אבוד. אין לי סיכוי כבר)
    חזרתי לחברים שלי שהיו איזה 100 מטר ממנה , מסתכלים עליה.
    באתי אליהם , דיברנו קצת ואז הוא שוב אמר לי 'אני מת ללכת אליה , מה אני עושה ?!'
    אמרתי לו "תלך תדבר איתה , תגיד את הדבר הראשון שעולה לראש !"
    הוא אמר לי "קל לדבר , קשה לעשות. צריך בטחון עצמי בשביל זה."
    בלי לחשוב , אמרתי לו "חכה רגע." (איך שהוא אמר שקל לדבר וקשה לעשות , והזכיר את המילה בטחון עצמי , נכנסה בי כזאת מוטיבציה ללכת לדבר איתה ! אמרתי לעצמי - תכלס , אני לומד לומד לומד וקורא המון מאמרים אבל בתכלס - עשיתי משהו? לא ! אז יאללה צריך לעשות משהו !)
    הלכתי אליה ואמרתי לה "היי , מה קורה?" (דיבור דרך הכתף)
    היא הסתכלה עליי , עשתה לי כן עם הראש והורידה את הראש.
    אני : "למה את יושבת בחוץ?"
    היא : "יש גלים."
    אני : "נו זה הכי כייף , בואי לים !"
    היא התעלמה.
    אני : "אז את לא באה לים?"
    היא : "לא."
    אני : "טוב לא משנה.."

הרגשתי AFC אחושרמוטה !
    קראתי המון פה ואני יודע המון על איך צריך להתנהג ומה צריך לעשות אבל כשזה מגיע ללעשות בפועל , אני עדיין מתחיל והכל בורח מהראש.
    הרגשתי חרא עם עצמי בהתחלה , כל כך הרבה טעויות , כל כך הרבה שטויות שעשיתי אבל מה - על דבר אחד אני שמח.
    שלא ויתרתי - והתגברתי על הפחד-גישה הזה.
    רבאק נמאס להסתכל על בחורות ולהגיד 'וואי מה הייתי עושה לה'. צריך להפסיק לדבר ולהתחיל לעשות.
    התנהגתי באמת כמו AFC אבל בדרך להפוך ל-PUA עושים המון טעויות. ומזה לומדים.

כל כך הרבה טעויות עשיתי - וקצת אחרי שעשיתי את זה עלו לי כל כך הרבה רעיונות הרבה יותר טובים לשיחה !
    'תגידי , אני וחבר שלי פה מתווכחים. לגלוש - זה רק לבנים או שגם בנות יכולות לגלוש?'
    היה פה איזה מישהו בפורום שנתן רעיון לשאול אותה אם היא נעקצה פעם ממדוזה ולפתח את זה איכשהו

אבל הבעיה היא שאני לא רואה את עצמי אומר את זה. אני מדבר חלש יחסית וזה מאוד מפריע לי , קשה להתחיל עם בחורות ככה... עם קול ציפציף...

בכל מקרה ,
    הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהוא אמר לי את מה שהוא אמר זה - אם אני אחשוב על 'מה אני אגיד לה' ו'איך להתחיל איתה' , 'איך להרשים אותה' מה שיקרה זה שאני אחשוב הרבה , אבהה בה והיא תקלוט שראיתי אותה. וזה ידפוק לי הכל.
    אז אמרתי לעצמי 'אתה בא , אומר היי,מה קורה ואחר כך כבר תחשוב מה לעשות. תזרום עם זה.'
    שמעו , זה לא עבד. בצורה הזאת אני לא אצליח להתחיל עם בחורות. אבל אני לפחות יודע שניסיתי. ועכשיו אני רק צריך עצות לפעם הבאה - ואני לפחות יודע איך להתגבר על הפחד-גישה לפעם הבאה.

'קל לדבר קשה לעשות' אני אאמץ לי את זה ואשתמש בזה כל פעם לפני יציאה לשטח. זה נותן לי מוטיבציה עצומה.

חבר'ה , זה הפך ליותר פריקה מדיווח , כי באמת בתכלס לא עשיתי כלום - אבל זה היה חשוב לי לכתוב את זה , להוציא את מה שאני חושב אחרי היציאה הזאת ואם יש לכם טיפים לפעם הבאה - איך להתנהג בים , איזו גישה עדיפה (ישירה או עקיפה) , טיפים לשפת גוף ורעיונות טובים שאפשר לדבר איתם עם הבחורה תביאו אל תתביישו
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 27-07-2010 בשעה 17:53.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עצם זה שניגשתה לבחורה כוסית זה כבר שיפור
    קודם כל אתה לא צריך לקרוא יותר מידי כי אתה קורא סתם
    דבר ראשון תעבוד על הגישה שלך
    ועל הפתיח
    אתה תראה שאין לך בעיה לגשת לבחורות ולפתוח טוב והן זורמות איתך לשיחה אסז תתחיל לעבוד עלל לקחת טלםפונים וכו'
    ואז משם רק להתקדם
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

מה ז"א לעבוד על הגישה והפתיח?
    הפתיח - אני יודע שהוא לא היה טוב , פשוט אילתרי וזה פחות או יותר פעם ראשונה שלי שאני יוצא לסארג'ים בים.
    הים היה ממש ריק , חוץ ממנה ומעוד איזה 2 לא היו בכלל כוסיות...

האמת היא שעשיתי את זה פחות בשביל להתחיל איתה ויותר בגלל שחבר שלי איתגר אותי.. אם לא הייתי עושה כלום הייתי יוצא ממש מעפן - הייתי יוצא מאלה שרק מדברים ולא עושים כלום...
    הסברתי לו מה הוא צריך לעשות (לא לחשוב ופשוט לעשות !) והוא בא אליי ביציאה יענו 'אתה רק מדבר ולא עושה כלום' - אז הלכתי , דיברתי איתה והוא נשאר עם פה פעור... אחר כך הוא כל הזמן שאל אותי מה אמרתי לה.

ת'אמת רעיון טוב שעלה לי עוד בשטח , כבר כשראיתי אותה הוא להגיד לה דבר כזה:
    "תגידי , את ביישנית? ראיתי שהסתכלת עליי , אני פה כבר כמה דקות ועוד לה אמרת לי איך קוראים לך"
    ראיתי את הפתיח הזה איפשהו פה בפורום , אבל לא היה לי אומץ לאמר אותו..
    זה היה יכול לתפוס טוב כי אני הופך את המצב שבו היא חושבת שאני מתבייש לבוא אליה למצב שבו היא מתביישת לבוא אליי.

עוד עצות בבקשה אחים שלי !!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

כשאין לך מה לומר ואתה מרגיש ריק ,תפתח ישיר ! "היי אני X ואת נראית לי נורא מיוחדת ,אני לא יודע להסביר איך או למה אבל אני רוצה להכיר אותך,איך קוראים לך ? " דיי פשוט הייתי אומר.

בקשר לזה שהיא לא זרמה איתך...אתה ניסית אחרי "היי" לבודד אותה (גם אם היא הייתה לבד,ניסית לשנות את המיקום שלה) והיא לא תרצה לעשות את זה עם מישהי שהיא הרגע פגשה ודיברה איתו במשך 10 שניות.
    תמשיך בשיחה תדבר תזרום.
    ובכל מקרה,גם אם היא אמרה שהיא לא רוצה ללכת לים,אתה יכול להתיישב לידה ולדבר על משהו אחר "תגידי את אוהבת טוסטים ? עשיתי אתמול טוסט אלוהי ואו את פשוט לא מאמינה" או כל חראט אחרת...תפתח שיחה ואל תברח מהסט !

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

צודק במאה אחוז אחי , אני מסכים איתך - באמת,

בקשר למה שאמרת , פתיח ישיר - ניסיתי את זה כבר כמה פעמים , קיבלתי חיוך דבילי והבחורה חתכה את הסט...
    אולי זאת רק הבחורה הזאת , אבל זה ממש ביאס לי ת'צורה ומאז לא ניסיתי שוב פתיחים ישירים האמת..

ניסית את זה פעם? להתחיל עם בחורה בישיר בים?

קראתי המון ואני יודע מה אני אמור לעשות
    אבל בשטח משהו משתנה , אני שוכח את הכל כשאני יוצא לשטח.
    כנראה שרק אחרי שאני אנסה ואטעה - אני אזכור לא לעשות את הטעות הזאת שוב וככה אני אדע מה כן לעשות.
    בכל מקרה , חשבתי גם לשאול אותה אם אפשר לשבת ואז להתחיל לדבר איתה על משהו... אבל נראה לי שזה לא טוב לשאול , כי היא בקלות יכולה לומר 'לא'. אני בעצם מרים לה להנחתה...

בקשר לזה שניסיתי לבודד אותה - וואלה צודק , עכשיו רק שמתי לב , באמת ניסיתי לבודד אותה כנראה.. בלי לשים לב אפילו S=
    היא הייתה לבד והיא נראתה מבואסת חבל על הזמן לא יודע למה

אמרתי חפיף , ניגשתי פעם ראשונה -> אמרתי את הדבר הראשון שעלה לי לראש -> חברים שלי לא הבינו מה קרה , התחילו להגיד לי 'איזה שפיץ , איזה תותח' וכל מיני שטויות כאלה ובסך הכל הבטחון עלה אמרתי בכייף עכשיו אני פותח עוד סט אבל אז ראיתי שאיך שסיימתי לדבר איתה היא קמה מאיפה שהיא הייתה והלכה למקום אחר , 100 מטר משם S= הוריד לי את הבטחון לקרשים...

כנראה הפחדתי אותה או משהו

יאללה בקטנה , פעם ראשונה , אני לא מבואס או משהו
    SNOPKIN תודה רבה אחי -

יש עוד כמה שאלות שאני צריך תשובה עליהם:
    1) אתם רואים מישהי ממש יפה אבל היא עם משפחה/ידידים שלה - איך ניגשים לדבר כזה? להתחיל עם בחורה כשהמשפחה שלה ליד יהיה ממש מוזר - כל המשפחה שלה תסתכל עלייך , אם הבחורה מנפנפת אותך (מה שבטח יקרה - כי המשפחה לידה) זה יהיה לך חתיכת FAIL , פדיחה ! 20 איש מסתכלים עלייך ומקשיבים לכל דבר קטן שתגיד.

2) אתם באים עם חברים שלא בראש 'להתחיל עם בנות' אבל אתם רואים בחורה ממש יפה ?
    מה הכי נכון לעשות - לעזוב את החברים ולהתחיל עם הבחורה או לומר 'באתי עם החברים להנות , אני לא אעזוב אותם עכשיו'
    (מה שאני עשיתי זה - אמרתי לחברים שלי שאני תכף בא ואז הלכתי לדבר איתה. בצורה הזאת הם גם הסתכלו עליי כשעשיתי את זה , מה שנתן לי מוטיבציה לנסות וגם ככה בעצם אני משלב את 2 הדברים)
    כאן זה הסתדר לי טוב , אבל אני רק דיברתי - אם הייתי מצליח להתקדם הלאה והיינו עוברים למקום אחר , מה עם החברים? - מה לעשות במצב כזה?

תודה רבה אנשים , אחלה פורום
    נערך לאחרונה על ידי TOM91; 27-07-2010 בשעה 20:40.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TOM91 צפיה בהודעה
    בקשר למה שאמרת , פתיח ישיר - ניסיתי את זה כבר כמה פעמים , קיבלתי חיוך דבילי והבחורה חתכה את הסט...
    אולי זאת רק הבחורה הזאת , אבל זה ממש ביאס לי ת'צורה ומאז לא ניסיתי שוב פתיחים ישירים האמת..

ניסית את זה פעם? להתחיל עם בחורה בישיר בים?

קיבלת חיוך דבילי והבחורה עזבה את הסט...אבל יש לך גם סיכוי דיי גדול שהבחורה תזרום תגיד תודה ותתן גם לך מחמאה.
    לדעתי זה עדיף על זה שפשוט תעבור לידה ולא תגיד כלום (פאק,עדיף שתגיד לה שאתה חציל מרקד מאשר שלא תגיד לה כלום).

קראתי המון ואני יודע מה אני אמור לעשות
    אבל בשטח משהו משתנה , אני שוכח את הכל כשאני יוצא לשטח.
    כנראה שרק אחרי שאני אנסה ואטעה - אני אזכור לא לעשות את הטעות הזאת שוב וככה אני אדע מה כן לעשות.
    בכל מקרה , חשבתי גם לשאול אותה אם אפשר לשבת ואז להתחיל לדבר איתה על משהו... אבל נראה לי שזה לא טוב לשאול , כי היא בקלות יכולה לומר 'לא'. אני בעצם מרים לה להנחתה...

כשאתה בשטח זה משנה,יש עליך הרבה יותר לחץ,כשאתה בבית אין לידך בחורות כוסיות ואין לך לחץ,אתה במקום רגוע ונוח ולכן אתה יכול לומר לעצמך שאתה תעשה ותיגש ברגע שתיהיה בחוץ.
    לדעתי אתה פשוט צריך WING MAN שיעזור לך וידרבן אותך...עזוב מבין בפיקאפ לא מבין בפיקאפ...אתה צריך חבר טוב שברגע שאתם רואים בחורה כוסית הוא ישר אומר לך "יאללה לך תתחיל איתה ! אם אתה לא מתחיל איתה אני נותן לך בוקס חזק לדו ראשי ,יאללה סע אחי אתה יכול ! " ואז אין לך שום אפשרות לברוח מהסיטואציה,אתה פשוט ניגש.

ובקשר ללשאול אותה,ניסיתי את זה רק פעם אחת,וזה עבד אחלה ת'אמת...אתה יכול לנסות זה לא כזה רע.

בקשר לזה שניסיתי לבודד אותה - וואלה צודק , עכשיו רק שמתי לב , באמת ניסיתי לבודד אותה כנראה.. בלי לשים לב אפילו S=
    היא הייתה לבד והיא נראתה מבואסת חבל על הזמן לא יודע למה

אז הנה הפתיח שלך "את נראית מבואסת נורא,ואת גם לבד פה...משהו קרה ? "

אמרתי חפיף , ניגשתי פעם ראשונה -> אמרתי את הדבר הראשון שעלה לי לראש -> חברים שלי לא הבינו מה קרה , התחילו להגיד לי 'איזה שפיץ , איזה תותח' וכל מיני שטויות כאלה ובסך הכל הבטחון עלה אמרתי בכייף עכשיו אני פותח עוד סט אבל אז ראיתי שאיך שסיימתי לדבר איתה היא קמה מאיפה שהיא הייתה והלכה למקום אחר , 100 מטר משם S= הוריד לי את הבטחון לקרשים...

כנראה הפחדתי אותה או משהו

או שהיא חיפשה מקום יותר שקט להשתזף או שאפילו חברות שלה קראו לה בפלאפון או משהו...למה ישר לקשר את זה אליך ?

יאללה בקטנה , פעם ראשונה , אני לא מבואס או משהו
    SNOPKIN תודה רבה אחי -

יש עוד כמה שאלות שאני צריך תשובה עליהם:
    1) אתם רואים מישהי ממש יפה אבל היא עם משפחה/ידידים שלה - איך ניגשים לדבר כזה? להתחיל עם בחורה כשהמשפחה שלה ליד יהיה ממש מוזר - כל המשפחה שלה תסתכל עלייך , אם הבחורה מנפנפת אותך (מה שבטח יקרה - כי המשפחה לידה) זה יהיה לך חתיכת FAIL , פדיחה ! 20 איש מסתכלים עלייך ומקשיבים לכל דבר קטן שתגיד.

ואו איזה פחד גישה !
    קודם כל להתחיל עם מישהי שהיא עם המשפחה זה יותר מפחיד אבל תאמין או לא,יותר קל,בהרבה !
    ברוב המקרים,חברות שלה ידחפו אותך ממנה וינסו רק לנפנף אותך,פה המשפחה דווקא תרצה שאתה תקח אותה (דיי תלוי בקשר שלה עם המשפחה,אבל ברוב המקרים זה נכון ).
    אם היא עם המשפחה,אתה פותח בדיוק אותו דבר,פותח את כולם ,שואל איפה יש חנות טובה באיזור או כל בולשיט אחר ועושה קצת DHV ,ואז אתה פשוט מבודד אותה מהמשפחה,ולוקח אותה לסיבוב או לשבת בצד...הבחורה ממש תרצה לבוא איתך,תאמין לי. (אם אין לה חבר).

2) אתם באים עם חברים שלא בראש 'להתחיל עם בנות' אבל אתם רואים בחורה ממש יפה ?
    מה הכי נכון לעשות - לעזוב את החברים ולהתחיל עם הבחורה או לומר 'באתי עם החברים להנות , אני לא אעזוב אותם עכשיו'
    (מה שאני עשיתי זה - אמרתי לחברים שלי שאני תכף בא ואז הלכתי לדבר איתה. בצורה הזאת הם גם הסתכלו עליי כשעשיתי את זה , מה שנתן לי מוטיבציה לנסות וגם ככה בעצם אני משלב את 2 הדברים)
    כאן זה הסתדר לי טוב , אבל אני רק דיברתי - אם הייתי מצליח להתקדם הלאה והיינו עוברים למקום אחר , מה עם החברים? - מה לעשות במצב כזה?

אתה יכול ללכת לאנשהו,על הדרך להכיר לה את החברים,ואז ללכת משם לאן שרצית ...ככה החברים מפרגנים וגם זה יוצר לך SP .

תודה רבה אנשים , אחלה פורום
    מקווה שתפנים =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,942 | הודעות: 8,199,535 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect