אני נכנס ליוטיוב, נכנס לאיזה קליפ או משהו ואז מופיע מסך כחול עם שגיאה כזאת והמחשב שלי עושה ריסטרט..
קורה לי כל הזמן ואין לי מושג מה לעשות
עריכה:
נזכרתי, זה עושה לי גם במקומות אחרים שאני גולש בהם בסרטונים .. אבל רק בחלק מהאתרים ..
אני נכנס ליוטיוב, נכנס לאיזה קליפ או משהו ואז מופיע מסך כחול עם שגיאה כזאת והמחשב שלי עושה ריסטרט..
קורה לי כל הזמן ואין לי מושג מה לעשות
עריכה:
נזכרתי, זה עושה לי גם במקומות אחרים שאני גולש בהם בסרטונים .. אבל רק בחלק מהאתרים ..
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=509168
שלום לך,
נווט לנתיב הבא במחשב שלך:
c:\windows\dump
תעלה משם את הקובץ עם התאריך האחרון ביותר.
אני ינתח אותו ויגיד לך מאיפה באה התקלה.
בברכה,
דוד סנדלר.
שאתה שומע שירים במחשב זה גם קורה?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
Minidump.rar - 0.62MB
לא
דרך אגב:
זה קורה לי גם כשאני נכנס לאתרי פורנו לצפייה ישירה![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דרייברים לכול התקני החומרה מותקנים?
החלקים של המחשב שלך תקינים בדרך כלל?
זה לרוב קורה כשאתה נדרש להציג על מסך מלא דברים?
כגון סירטונים, סרטים משחקים וכו'
מ א ו ש ר
הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן?
זה מה שהיה לי שלא היה לי כרטיס מסך מעודכן
או שהדרייור היה פגום (כן גם זה קורא)
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
איזה מערכת הפעלה?
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=537534