קיצר פירמטתי תמחשב נייד של בית ספר שהביאו לי התקנתי תדרייבר של ה האינטרנט ואני צריך לחבר USB בישביל שהאינטרנט יעבוד,אבל אני רוצה בלי USB כי בפעם שעברה ליפני שפירמטתי אז לא היה צריך ועכשיו צריך מה עושים.
קיצר פירמטתי תמחשב נייד של בית ספר שהביאו לי התקנתי תדרייבר של ה האינטרנט ואני צריך לחבר USB בישביל שהאינטרנט יעבוד,אבל אני רוצה בלי USB כי בפעם שעברה ליפני שפירמטתי אז לא היה צריך ועכשיו צריך מה עושים.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הUSB זה כרטיס רשת או שזה נטסטיק?
כאילו מה המטרה של הדבר שהכנסת לUSB?
של הרשת כדאי שייהיה רשת כיאלו זה מביא לי אופציות כאלה לאיזה רשתות להתחבר ברגע שאני מוציא זה מראה שאין אפשרות להתחבר לכלופם
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז איך אתה אומר שיכלת להתחבר לפני הפירמוט?
ניראה שאין לך כרטיס רשת מובנה בנייד או שהוא התקלקל
מה שאומר שאתה חייב לחבר את זה...
אז מה עושים אם היתקלקל?
אם התקנת את הדריבר הנכון(שזה בדרך כלל של הלוח אם שבדריבר מצויין שזה גם לכרטיס רשת) ועדיין הבעיה הזאת חוזרת תנסה לראות אולי בטעות ביטלת את האפשרות הזאת איפה שהוא.
בדרך כלל זה נפתר עם דריבר מתאים.
מה דגם לוח האם שלך\הכרטיס האלחוטי המובנה?
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
לא קיבלתי דרייברים עם המחשב זה כרטיס מסך מובנה ו ואי אפשר להכניס דיסקים.
לא צריך דיסק-מורידים מהאינטרנט.
ואין קשר אם הכרטיס מסך שלך מובנה בלוח אם-גם הכרטיס רשת מובנה בלוח אם.
אם תרצה עזרה באיתור הדריבר אשמח לדעת את דגם לוח האם שלך-ואם אתה יודע אולי גם יופיע לך דגם הכרטיס המובנה(אם הוא לא בלוח אם).
[COLOR=rgb(0, 0, 0)]תומך פרטי בכל עניני המחשב והרשת בבית ובתמיכה מרחוק-
לפרטים ניתן לפנות בהודעה פרטית או במייל או בסקייפ.
אני מבטיח לבדוק כל בעיה או שאלה שתגיע אלי בכל דרך שהיא ולעשות את המירב על מנת שהבעיה ו\או התקלה תתוקן והמשתמש יבין לפעם הבאה כיצד לפעול.
יום טוב ונעים לכולם.
[/COLOR]
מ א ו ש ר
אז איך בדיוק אמרת שהתקנת את הדרייבר של האינטרנט?
מ א ו ש ר
תביא את הדגם של הנייד
אם הוא לא מופיע לך או שאתה לא ידוע אותו תוריד EVEREST (יש לי בחתימה) וצלם את לשונית Summary משמאל
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=537534