שלום אני צריך תעזרה שלכם אני מבין קצת בפיקאפ קראתי איזה חצי מהספר של מיסטרי(והפסקתי מעצלנות אני יחזור לקרוא) ומלא מלא מאמרים ואני קצת רוטניות וזה
קיצר יש לי איזה ידידה(קצת מעל ידידה רגילה אבל יש לי הרבה יותר טובות) עשיו היא נראת סבבה רצח איזה HB7 יש יגידו אפילו HB7.5
קיצר היא שולחת לי מלא ioi וזה והיום זה די בלבל אותי
היינו באיזה מקום מלא אנשים מהיישוב הסתובבת עם החברים שלי וכמה ידידות והיא הייתה עם חברות שלה היינו רק איזה 20% מהשוהות במקום בייחד קיצר אחרי זה חזרנו היה רק ליידה מקום קיצר באתי לשבת ליידה היא אומרת לי לא כי אני רטוב ישבתי התחלנו לדבר וזה כרגיל דיברתי גם עם עוד חבים וידידות היא מידי פעם נוגעת בי אפילו שאני רואה מרביצה לי בצחוק וזה אחרי זה היא התחילה לשיר וזה והיא יודעת שהיא לא שרה יפה התחלתי לשמוע שירים בפלאאפון היא כל שנייה לוקחת לי תיד עם הפלאפון (שאני לא ישמע ) מניחה על השוק שלה ואפילו אחרי כמה פעמים סוגרת אותה עם השוקייםומידי פעם היא נוגעת בי וזה קיצר ירדנו היא רצתה רצח שאני ילווה אותה.אני אומר לה אין לי כח היא מבקשת שוב ושוב ממש רצתה אחרי זה אני אומר לה לכי עם חבר שלי הוא בדרך שלה(למרות שהיא לא מכירה אותו כל-כך) היא רוצה שאני ילווה אותהבסוף לא ליוויתי אותה וכזה הלכנו מי שהלך איתי חברים שלי התקדמו ואני הלכתי קצת אחורה עם ידידה (חבררה שלה טובה) היא אומרת לה כזה שהתפצלנו אותך אני אוהב ולי הוא אומרת אותך אני לא אוהבת בצחוק כזה קיצר די בלבלה אותי ובא לי לדבר איתה וזה נראה מה יקרה נקווה לטוב בע"ה מה אתם אומרים בעניין או לא??

ציטוט ההודעה

=-O