קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-12-2010, 23:59
  2. חייב עזרה דחוף!! מישהו מבין בצמחים?
    על ידי Hermonethic בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 04:13
  3. [עזרה] חייב עזרה דחופה ממישו מבין בשביל צה"ל
    על ידי yoav100 בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-07-2009, 01:33
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-10-2008, 21:05
  5. מישהו מבין ספרדית? אני חייב עזרה חחחח
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-08-2006, 02:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

דיווח+ ייעוץ| לא מבין מה עובר עליי.. חייב עזרה

ברירת מחדל דיווח+ ייעוץ| לא מבין מה עובר עליי.. חייב עזרה

אני לא יודע מה קורה לי אני מרגיש שאני לא מצליח עם בנות עוד פעם, שאני ניהיה AFC.
    אני יסביר:
    אתמול חזרתי מאילת (עם ההורים הפעם) אז הייתי שם לבד בלי חברים.
    בלילה הראשון לא היה לי כוח לצאת לחפש בנות הייתי עייף...

בלילה השני יצאתי הלכתי בטיילת לבד ופשוט ירד לי הביטחון בטירוף למרות שהגעתי באווירה טובה פשוט פחדתי לפתוח לבד כשאין לי ווינגים אז פתחתי רק שתי סטים הראשון עם שתי תיירות:
    אני: (מדבר באנגלית) אתן תיירות?
    הן: כן *ממשיכות ללכת*
    אני: אני גם תייר מספרד חיפשתי מה לעשות פה
    ואז הן ענו משו מפגר כזה שאני לא זוכר וחשבתי שראיתי את אמא שלהן איתן אז פשוט הלכתי.
    והשני עם 2 בנות:
    אני מדבר עם חבר בטלפון הולך מסתובב שניה אחורה ואומר לחבר "אחי אתה לא מבין את מי אני רואה פה"
    פה ניסיתי להזרים את זה קצת כאילו שהחבר מכיר אותה (פתיח לא משו בכלל פשוט זה מה שעלה..)
    אחרי זה שניתקתי ממנו אמרתי לה "לאחת מכם קוראים רוני נכון?"
    היא: כן אבל היא לא פה עכשיו
    אני: ידעתי (סתם ניחוש חח) אמרתי לך שאני מכיר אותך
    דיברנו עוד קצת לא זוכר מה ואז הגענו לחברות שלה
    היא: הנה זאת רוני
    אני: כה אז אותך אני מכיר
    אחת מהן: וואי איזה היקי דפקו לך(היה לי היקי ממישהי אחרת מלפני שבוע)
    מישהי אחרת: איזה היקי זה כתם לידה
    מישהי אחרת: מה זה היקי?
    אני: חח מה היא לא יודעת מה זה היקי? בת כמה היא?
    הן צחקו שם
    ואותה אחת ששאלה אמרה: אני יודעת מה זה היקי צחקתי ומה זה בת כמה היא אני בת 22 מותק
    דיברנו שם עוד קצת לא זוכר על מה ואז חברה של המטרה אמרה לי "יש לה חבר כבר שנה מותק"
    אני: נו אז מה גם לי יש חברה לא ראית *מצביע על ההיקי*
    ראיתי שיהיה לי קשה לבודד אותה אז כבר עזבתי

בלילה השלישי הייתי עם חבר שבמקרה היה באילת אבל ישלו חברה ופתחתי איתו סט אחד:
    אני בא לשתי בנות שם ואומר: אתן אוהבות מסיבות?
    הן: מה?
    אני: רוצות לבוא למסיבה ברויאל ביץ'?
    הן: מתי?
    אני: עכשיו עכשיו מסיבה בסוויטה ברויאל ביץ'
    הן המשיכו ללכת כזה
    שוב פתיחה ממש גרועה שלי..

בלילה הרביעי הלכתי למסיבה לבד אמרתי לעצמי שאני חייב לחזור מאילת אחי לפחות נשיקה אז ככה:
    אני מגיע למסיבה היה ריק בערך 20 אנשים מתוכם 5 בנות שכולם מכוערות אז פשוט נכנסתי למסיבה דיברתי עם אנשים צחוקים וזה רוקד איתם סתם בשביל להיכנס לוויב ואולי גם לעלות ערך..
    אז המסיבה התחילה להתמלות היה שם בערך 50 אנשים חח היתחברתי עם איזה שלוש בשביל שיהיה לי ווינגים
    הגיעו שתי בנות שנראות לא רע ניגשתי אליהם
    אני: מה אתם יושבות בצד? מסיבה
    הן: זה מסיבה? אין פה אנשים בכלל
    אני: כבר שילמתם 50 שקל אז כבר תעשו משו במקום לשבת בצד
    הן: אולי עוד מעט
    אני: מאיפה אתן?
    הן: נתניה
    אני: וככה אתן במסיבות? תמיד תפסתי מנתניה הכי משוגעים.. הורדתם תרמה..
    הן: רק עכשיו כי אין לנו כוח ריק פה
    אני: עזבי אותך שטויות בואי תשתגעי כבר שילמת כסף גם ככה
    הן: אולי עוד מעט...
    עזבתי והמשכתי להיסתובב
    היה לי שם ערך גבוהה בלטתי שם לטובה כולם היסתכלו עליי כזה והרגשתי את זה כמו המלך של המסיבה

אחרי זה באתי עם השלושה האלה שהיתחברתי איתם לשתי בנות שנכנסו רקדנו איתם ראיתי שהן מסתכלות עליי ורוצות והכל ואני לא לגמרי הראיתי עיניין והכל דיברנו קצת וראיתי שאחת מהן מתקרבת אליי ומסתכלת עליי ואפילו מחקה את איך שאני רוקד והכל לא הראיתי עיניין עוד ותוך כדי המשכתי להיסתובב כדי שאני לא ידבק אליהן עד שיימאס להן
    היסתובבתי עוד קצת פתחתי עוד סט של שלוש שם
    אני: ברוכות הבאות למסיבה אני הבעלים פה תהנו
    הן צחקו כזה
    אני בנתיים חוזר לבנות האלה רוקד שם עוד קצת השלושה האלה אמרו לי יאללה תן לנו איזה ריקוד סקסי
    באתי באמצע המעגל כזה ורקדתי סתם משו מפגר כזה שהם צחקו ממנו אבל הבנות קצת פחות (נראלי שזאת הייתה הטעות איתם כי זה באמת היה משו מפגר)
    רוקדים עוד קצת ואז אני חוזר לשלוש בנות האלה ממקודם
    אני: אתן מרעננה נכון?
    הן: לא מבאר שבע
    אני: אין מצב אותך אני בטוח מכיר מרעננה (מדבר למטרה HB7.5)
    היא: לא חחח
    אני: מה רק היא רוקדת פה?
    הן: מה? לא
    אני: אתן כזה ככה *מחקה אותם* והיא פה משתגעת וזה
    צוחקות מדבר איתם עוד קצת ואז מישהו בא ואמר לי "אחי הם פה איתנו" אמרתי לו "אה סבבה אחי אין בעיה" נתתי לו כיף והלכתי חזרתי לשתיים האחרות

בעיקר ריקודים שם צוחק עם השלוש שהיתחברתי איתם שם רוקד עם הבנות האלה קצת ואז היה איזה קטע שהם הלכו רגע אז נשארתי רק אני עם השתי בנות האלה ולא ידעתי מה להגיד סתם רקדתי איתם
    והן אומרות אחת לשניה "איפה הם" וזה
    המשכתי להיסתובב קצת ואז שחזרתי אליהם באתי לזאת שהראתה לי את הIOI מקודם תפסתי לה את היד כזה והיא עזבה ועשתה לי לא עם היד
    ניסיתי כאילו לצחוק על זה אבל לא הלך עדיין וכבר הייתי צריך לחזור למלון אז עזבתי וחזרתי למלון ככה הרגשתי כמו אפס כמו AFC בטירוף

יום אחרי זה בצהריים באתי לטיילת וראיתי שם את ההיא מבאר שבע הhb7.5
    אני בא אליה מאחורה כי היא הלכה מהר: היי
    היא מסתכלת וממשיכה ללכת
    אני: את לא זוכרת אותי?
    היא: לא...
    אני מוריד את המשקפיים: ועכשיו?
    היא: לא...
    אני: מהמסיבה אתמול ההוא המגניב הזה שבא אליכם
    היא: אה כן זה עם החולצת פסים
    אני: כן.. את לבשת שמלה כזאת או משו נכון?
    היא: כן..
    אני: אז מה לאן את הולכת?
    היא: לחברות שלי שם *תוך כדי היא ממשיכה ללכת ולא ממש מסתכלת אליי*
    הייתי כבר צריך לחזור כי ראיתי אותה גם ככה כבר שהייתי בדרך חזרה למלון וראיתי שאני לא ממש יודע איך להמשיך אז עזבתי

זהו זה בערך מה שהיה שם (היה עוד כמה סטים קטנים שגם לא הלכו אבל אני לא זוכר אותם כל כך)
    בקיצור מה שאני אומר זה שאני לא מבין מה עובר עליי אני מרגיש שאני חוזר ליהיות AFC מה לעשות?
    אולי זה בגלל שבזמן האחרון הייתי רק עם בנות שכבר הייתי איתם לפני זה?
    שמתי לב שאני לא מצליח לפתוח טוב בכלל פתאום ולא מצליח להמשיך את השיחה טוב אולי לנסות רק פתיחים ישירים?
    וגם אולי יש לי בעיה לפתוח כשאני לבד מנסה לפתוח קבוצה?
    אני לא יודע מה עובר עליי אבל אני חייב עזרה.

תודה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

2. קישורים ממומנים

נתחיל מזה, שאתה לא חוזר להיות AFC, אלה נכנס למצב שנקרא 'דאון'.
    מצב דאון גורם להצליח פחות עם בחורות, להנות פחות באינטרקציה, ובכלל להנות מהחיים.
    אתה צריך להבין שאתה לא איזה רובוט, או מכונת פיק-אפ, אתה לא יכול להיות כזה, אתה לא יכול להצליח כל הזמן, זה פשוט לא אפשרי.
    התקדמת לך בזמן האחרון בפיקאפ כפי שזה נראה, ולכן אוטומטית אתה תשאף ליותר, ותצפה מעצמך ליותר, ושהכל יבוא בקלות בעצם.
    אל תייחס למצב הזה חשיבות כרגע, תארגן לך זמן פנוי עם חברים, שב איתם מדי פעם, ופשוט תהנה, אל תפתח סטים עם בחורות.
    במידה ואתה רוצה להתחיל עם מישהי, תציב לך מטרה אחרת מלסגור איתה פלא או משהו סגנון, אפשר לזרום עם נגיעה בכתף לדוגמא, ופשוט להרגיש שהצלחת במשימה, וכך הלאה בימים הקרובים.
    בהצלחה.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

הייתי ממליץ לך קודם כל לנסות להירגע, לכל בנאדם יש תקופות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות, החוכמה היא להרים את עצמך מהמצב הזה, הרי פיק אפ למדת.. אתה רוצה להגיד לי שיש סיכוי ששכחת הכל? בטח שלא, שחזרת להיות AFC? בכלל מופרך, אני לא יודע איך זה קרה אולי זה כי הרבה זמן לא פתחת סטים או משהו כזה, אם אתה ממש חייב אתה יכול לנסות לרענן את עצמך קצת ולקרוא חומר שכבר קראת אבל ממש לא נהפכת לAFC, אתה פשוט צריך להירגע וברגע שתשדר את הרוגע הזה אין סיכוי שלא תראה הצלחות בטח אחרי שכבר היו לך כאלה בעבר ואחרי שאתה בטוח מבין בגדול מה זה פיק אפ, לגבי פתיחים ישירים, אז לא הייתי מציע לך לנסות רק ישיר וגם אם כן אז יותר בקטע של DAY GAME כמו במאמר מצויין שסנופקין רשם, במצב כזה פתיחים ישירים עובדים יותר טוב, למרות שאני אישית בכלל לא בעדם, אני מעדיף פתיחים שמתאימים למצב.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ואו כמה טעויות טיפשיות...
    נראה שאתה עוקב אחרי בחורות שהולכות (נראה מטרידן ברמות),שאתה מנסה לייחצן מסיבות ברחוב,שאתה נטפל לבחורות עם ווייב נורא נמוך ואתה בא אליהן עם וויב גבוהה.

בכל אחת מהסיטואציות אפשר נורא בקלות לראות מה הבעיה ולמה קיבלת דחיה,אבל השאלה שלי היא למה אתה עושה את אותן טעויות טיפשיות ? הרי אתה כבר בפיקאפ לא מעט זמן,אתה יודע את החומר יצאת לשטח והבעיה היאל א בעיה של פחד גישה.
    כנראה משהו ב INNER GAME שלך לא בסדר,אתה בא אל הבחורות ישר במטרה לסגור ולא ליהנות,הן רואות את זה עליך ומתחילות להיות יבשות אליך.

אני אומר,תיהיה יותר פלרטטני ופחות "פיק-אפ" ,נראה שאתה מנסה חזק מידי.
    פשוט תיגש לבחורות בהנאה,בכיף,תיהנה מהאינטרקציה.

אני מבין מה אתה מתכוון אבל כבר מההתחלה אני לא מצליח לפתוח טוב ואז זה דופק הכל כבר אני צריך עצות לפתיח יותר טוב אבל אני לא בקטע של יותר מדי רוטינות זה לא בשבילי זה לא טבעי מספיק..

זה באמת נראה כאילו אני מטריד אבל הקטע שאי אפשר שזה לא יראה ככה לדוגמא:
    אני הולך לצד אחד של הטיילת וליידי עוברת בחורה לצד השני אז כבר אני חייב לעשות סיבוב וללכת לכיוון שלה ולנסות לעקוף אותה ואז לדבר איתה או לבוא אליה מאחורה
    הבעיה שבשתי הסיטואציות אתה יוצא קצת מטריד

חיפשתי פה בפורום הסבר על INNER GAME אבל לא מצאתי אתה יכול להביא לי משהו כזה?

ובקשר למה שהשתיים האחרים העירו למעלה אני באמת צריך לעבוד על זה על כל הקטע של להרגע יותר ולא להלחץ מדחיות כאלה

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לי קרה אותו דבר בפעם הראשונה שיצאתי לסארג' לבד..
    הייתי ממש AFC.. בטירוף.. ישר אח"כ כתבתי משוב חיובי, הפקתי לקחים
    ויום למחרת יצאתי לעוד סארג' והכל היה בסדר, רק שלקח לי שעות לפתוח את הסט הראשון כי הביטחון שלי היה ברצפה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

כמה דברים שיעזרו לך, אם אתה רוצה תעשה אותם:
    מהיום אין יותר להביא ביד.
    הפתיחים שלך היו טובים, כנראה שידרת משהו לא נכון בשפת הגוף.
    תירגע, הדבר שלמדתי לאחרונה ששיפר לי את אחוזי ההצלחה בסטים פי 2 ואפילו 3: רוגע ואדישות (זאת אומרת לא להילחץ או לקפוץ כמו ליצן).
    ישנם כמה סיבות למה סט יכול להיהרס:
    לבחורה יש חבר והיא אוהבת אותו.
    הן ביצ'יות או ערסיות.
    אתה לא הטעם שלהן (כן גם לנשים יש טעם).
    כנראה לא יצרת מספיק משיכה.
    ישנם עוד מלא סיבות אבל אתה צריך לזהות מתי הסיבה היא בגללך ומתי הסיבה היא בגלל הבחורה.
    מה שאני מנסה להגיד לך זה שהגיים קיים בשביל לגרום לבחורות שחושבות שאתה 5, להפוך אותך ל-8 או 9 אצלהן (באמצעות התנהגות), אבל אם אתה 1 בשבילהן, אז אתה צריך להיות ממש תותח כדי לסגור אותן (בערך ברמות של מיסטרי, סטייל, גמבלר והשאר).
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 07-08-2010 בשעה 03:28.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הבעיה שלך לדעתי היא שאתה משתמש יותר מדי בשיחה טבעית, איפה הרוטינות?
    ברור שמדי פעם יהיה לך הצלחות(כמו שראיתי) אבל הן לא יהיו קבועות. ואין בזה שום דבר לא טבעי, כל הPUA הכי גדולים משתמשים ברוטינות, או לפחות השתמשו בהתחלה.
    אם אתה אומר שיש לך כישורי שיחה טובים זה כבר טוב, ברגע שהשיחה נתקעת תעבור לרוטינה. בגישה של שיטה טבעית זה די הימור, האם אני אצליח "להזרים" את השיחה.
    אני רק מתחיל,אבל כרגע, אני יודע שכשאני ניגש לסט יש לי כבר סטוק של רוטינות שימלאו לפחות 5 דקות של אינטרקציה.
    אתה כותב ש"אני לא יודע איך להמשיך". תתאמן על הרוטינות ועל הDELIEVERY שלהם כדי שתוכל "לשכפל" את ההצלחה שלך.

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

אחי אולי זה היה שפת גוף ואולי זה החוסר וויב הייתה צריך נגים מדי פעם כי הם חשות לפי מה שאני רואה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    אני מבין מה אתה מתכוון אבל כבר מההתחלה אני לא מצליח לפתוח טוב ואז זה דופק הכל כבר אני צריך עצות לפתיח יותר טוב אבל אני לא בקטע של יותר מדי רוטינות זה לא בשבילי זה לא טבעי מספיק..

זה באמת נראה כאילו אני מטריד אבל הקטע שאי אפשר שזה לא יראה ככה לדוגמא:
    אני הולך לצד אחד של הטיילת וליידי עוברת בחורה לצד השני אז כבר אני חייב לעשות סיבוב וללכת לכיוון שלה ולנסות לעקוף אותה ואז לדבר איתה או לבוא אליה מאחורה
    הבעיה שבשתי הסיטואציות אתה יוצא קצת מטריד

חיפשתי פה בפורום הסבר על INNER GAME אבל לא מצאתי אתה יכול להביא לי משהו כזה?

ובקשר למה שהשתיים האחרים העירו למעלה אני באמת צריך לעבוד על זה על כל הקטע של להרגע יותר ולא להלחץ מדחיות כאלה
    אין שום דבר לא בסדר בפתיח,זה אתה ומה שאתה משדר שבעצם הורס את הפתיח שלך.
    דבר שני,אם לא הולך לך ולא זורם,לא נורא ! אתה לא צריך להיות באווירה שהלך הכול ,תפתח ישר את הסט הכי קרוב שאתה רואה,אל תתן לבאסה להשתלט עליך.

בקשר לבחורות שהולכות לכיוון הנגדי,תעמוד במקום כשהן במרחק 2-3 מטרים ממך ותפתח אותן,כמובן שצריך קול קצת גבוהה שהיא תשמע ותתרכז בך ותדע שאתה מדבר אליה ולא תצטרך לשאול אותך אחר כך מה אמרת.
    שוב,אתה נשאר במקום ולא זז ! גם שומר על קשר עין כל הזמן !
    אם הסט ממשיך ללכת,רק תגביר את הקול עוד יותר,אבל אל תזוז...אם היא ממש מתעלמת וממשיכה ללכת,תוותר כנראה עצבנית או משהו
    אם היא נותנת לך נג (בי'ץ שילד) תתנהג בהתאם,אל תנסה לגרום לה לעשות משהו "בואי לפה ואני אוכיח לך שאת טועה" היא לא באמת תבוא...

אני אתן לך דוגמא,אתה עומד במקום,רואה 2 בחורות הולכות מולך,אתה עוצר,אומר להן שהתערבת עם חבר שלך על משהו ואתה צריך דעה נשית...אחת הבחורות אומרת לך "אתה לא שווה את הדעה שלי" או משהו אכזרי בסגנון אתה פשוט מסכים איתה ונשאר במקום....היא כנראה תצפה ממך לנסות להגן על עצמך עם תשובה כמו "מי את בכלל" או "אני שווה בעהובה שווה ! " ,ולכן פה הסיכויים שהיא תעשה רוורס ותחזור אליך הם הרבה יותר גדולים.

כשהיסתובבתי שם באמת שידרתי אולי חוסר ביטחון וויב נמוך (למרות שאני לא בטוח)
    אבל בכל זאת במסיבה נגיד מה קרה?
    לא היה לי מה להגיד להם שם גם כי זה מסיבה וצריך ליצעוק וגם כי באמת לא היה לי מה להגיד להם אבל בכל זאת קיבלתי IOI ואז כשבאתי קיבלתי דחייה

וגם הHB7.5 מהמסיבה שראיתי אותה שוב בטיילת יכול ליהיות שיצאתי קצת מטריד אבל בכל זאת אין לה קצת עיניין בשביל להאט ולדבר איתי נורמלי?

Kanye west - Stronger

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,203 | הודעות: 8,198,796 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect