פתחתי מישהי ברחוב והכל טוב ויפה הפתיח עבד נניח זה פתיח ישיר. איך מפה אני מזרים את השיחה הלאה לאן לעבור?
פתחתי מישהי ברחוב והכל טוב ויפה הפתיח עבד נניח זה פתיח ישיר. איך מפה אני מזרים את השיחה הלאה לאן לעבור?
|
|
אם אתה נתקע תשתמש ברוטינה או יותר טוב איזה סיפור מצחיק עליך או על חבר או על כול דבר אתה פשוט נגיד פותח נגיד סתם אתה:מאמי את יכולה לשאול איך קוראים לי את לא חייבת לגעת לי בתחת הם:או שיצחקו או שמגיבות אבל תלמד לזרום אם הם מגיבות במשהו כמו נתקעת בי ואתה ממשיך בואי זה מזכיר לי שעברתי פה היה איזה אחד שנתקע בי ובלה בלה בלה דפק בי חיוך חרמן כזה אז התחלתי להתקדם מהר
תמשיך תראה ערך גבוה וכן הלאה
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 12-08-2010 בשעה 14:44.
אתה צריך להפגין ערך גבוה לשדר סימני חוסר עיניין לסירוגין עם סימני עינייין ולהגביר את המשיכה שלה אלייך לרמה כזאת שאם תגיד לה לבוא לשבת איתך איפשהו היא תסכים (אבל אל תגזים אל תתרחק יותר מדי נגיד "בואי נשב שמה בספסל נמאס לי לעמוד בשבילך[;" וקח אותה לאנשהו אתה צריך לשנות מיקום ולהתקדם האלה ליצירת נוחות
עוד שאלות?
מעבירים נושא מהנושא של הפתיח בדכ אני עושה קולשד רידינג
נגיד אתה סתם נגיד שם לב הלק שלה בצבע וורד אז מהפתיח אתה עובר וואי שמתי לב הלק שלך הוא וורד \ה אומר עליך בלה בלה בלה
ומפה אתה מפתח עוד קווי שיחה ו מקוה שהבנתה
ספר רוטינה, משהו מעניין ומצחיק שקרה לך, אח"כ תמשיך כרגיל.
אני ממליץ על לקרוא את "מה אומרים כשאין מה להגיד? המדריך לכישורים טבעיים" של נאטס.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 12-08-2010 בשעה 19:30.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אל תגיד "נניח" זה לא עובד.
תצא לשטח,תפתח ישיר,תראה איך זה עובד ותמשיך משם.
אם תתקע או לא תצליח 20 פעמים ,אני פה לעזור לך.
דוגמא מפתיח ישיר להזרים שיחה:
"ראיתי אותך מהצד, נראת לי חמודה, וחשבתי לעצמי שאם לא הייתי ניגש, שנינו היינו מתחרטים על זה."
"חח איזה חמוד." מלווה בחיוך.(יכול לבוא גם ביץ' שילד או כל תגובה יבשה, אל תחשוב שכל התגובות יהיו כאלה טובות.)
"את מהאזור פה? כי את לא נראת לי מפה..."
"אני מ...., למה אני לא נראת שייכת לפה?"
"וואלה מת על העיר הזאת, יש שם אחלה מקומות, הייתי שם עם חבר שבוע שעבר. ואת לא נראת שייכת, את לא נראת כזאת בחורה של סקס והעיר הגדולה, רק סקס נראה לי."
"חח ברור, אתה זה שנגשת אלי, נראה לי שכל מה שאתה חושב עליו עכשיו זה......"
"האמת שלא, גברים לא יכולים לעשות כמה דברים ביחד, אבל נשים כן יכולות, אז כנראה שאת חושבת עליי ככה כרגע."
עדיף לא להזכיר את הסקס כל כך מוקדם, זה סתם דוגמא כי די קשה לאלתר כשזה לא באקט עצמו, פשוט לזרום עם השיחה, תדון על השאלות.
סתם להזרים את השיחה... ולדבר בלי הפסקות כאלה בהתחלה, "השתיקה המביכה" לא אמורה לבוא בהתחלה, בהתחלה אתה חייב ליצור עניין ולהזרים נושאי שיחה.
הכי טוב לשאול שאלות ולדון עליהן:
"מאיפה את?"
"מה את עושה בחיים, ומה את חושבת לעשות בעתיד?"
"מה את הכי אוהבת לעשות בזמן החופשי אם יש לך כזה? אני שואל את זה כי..."
ועוד הרבה....
כמו שאתה מדבר עם חבר, אותו דבר, רק עם טאקט כן? אל תגיד דברים מפגרים.