אני לא יודע למה אני כותב את זה רק עכשיו זה היה לפני יומיים.
זה הפעם הראשונה שאני מדבר עם בנות במטרה להתחיל אחרי שקראתי קצת פה.. עוד לא ניגשתי לאף אחת לבד וכל זה.
אני וחברים הלכנו לטיילת בלילה וישבנו באיזה מסעדה עישנו נרגילה.
קיצר לא זוכר איך (זה לא היה ביוזמתי חח) ישבנו עם כמה תיירות, עשיתי הכרות עם כולן ועשיתי עם איזה HB 7.5 שם את רוטינת המספרים עם קינו של להחזיק תיד וזה עבד חח אבל לא ידעתי איך להמשיך מפההיא נראתה די מדוכאת.
אממ ישבתי ליד איזה אחת HB6 (לא מבחירה כי פשוט איפה שהיה מקום) דיברתי איתה על כל מיני דברים ושהיא ממש התחילה לחפור עשיתי את הזה עם הכפתור PAUSE אבל היא באמת השתתקה אז נלחצתי קצת XD קיצר איתה דיברתי אבל התנהגתי כמו חמודי כזה ולא כמו פיקאפר
מבחינת קינו לא עשיתי הרבה רק נגיעות בכתף פה ושם, השתדלתי לחייך הרבה, אממ מה שהפריע לי זה שהיה שתיקות כאלה שאז גם הפנתי את הגוף לכיוון אחר וצעקתי לחבר משהו וכאלה. עוד דבר,הם היו בנות 19 אז אמרתי לה שזה לא יעבוד בנינו אנד שיט. אה וגם לא היה לי מושג אם היא נמשכת או לא כי היא לפעמים ניסתה להביא נושאים משלה אבל לא יודע אם היא סתם חברותית, קיצר היא לא עניינה אותי ממש.
אממ דיברתי גם עם המלצרית הכוסית כמובן ועשיתי לה גם את המספרים, לא עבד והיא אמרה שאני גרוע כזה בצחוק, היא אמרה לי שקראו לה בכף יד לפני כמה ימים קיצר דיברנו על זה קצת,הייתי סבבה פה נראה לי למרות שלא ידעתי איך לקדם גם פה..
באמצע באו שלוש בנות אחרות ישראליות שאין לי מושג איך הן באו גם (הטיילת זה מקום קסום כנראה) דיברתי איתן סמול טוק לא משהו רציני.
חבר שלי לקח אחת לסיבוב (עשה KC אבל לא משנה), אז דיברתי עם אחת מהן HB7, אבל חבר שלי שהיה מסטול כל הזמן בא וחיבק אותה והרס מאוד (שאל אם היא זורמת איתו וכאלה). ברגעים שדיברנו צחקנו וזה והיה סבבה (בלי רוטינות וכאלה, נתתי קצת נג על זה שהיא דומה לידיה שלי, חבר שלי אמר שלא ממש, אז אמרתי "בעצם צודק -הידידה- נראת טוב" היא צחקה וזה עבד מעולה כי היא הזכירה את זה אחר כך.
קיצר שהן התארגנו ללכת אמרתי לה עם חיוך והכל שימי את המספר שלך פה ונתתי לה תפלאפון. חברים שלי עזרו להן להשיג מונית ואז התקשרתי (לוודא שהמספר אמיתי וזה חח) שאלתי אם הן הסתדרו היא אמרה שכן תודה רבה וכאלה ושצריך לשדך בין החבר שלי עם זאת שהוא סגר איתה KC אז אמרתי "תעשו מה שהראש השרוט שלכן רוצה" היא צחקה ואמרתי שנדבר כבר.
קיצר יש לי מספר אבל היא גם לא ממש הראתה IOI גדולים או שאני לא יודע לקרוא אותם טוב (היא לא ממש נתנה לי צומת לב משאר האנשים אבל זרמה עם השיחה וצחקה וזה) אז מה אין לי מושג מה לעשות עם המספר חח.
לסיכום, נראה לי צברתי בטחון בזכות זה שקראתי דברים בפורום למרות שאני עדיין AFC שיודע איזה שתי רוטינות, אני מרוצה כי הרגשתי שהזזתי משהו בחיים שלי.
לפי דעתי, אני אמור להשתפר בלגלגל שיחה, קינו אבל הכי חשוב ביצור משיכה ולקדם דברים.
מי שהיה לו כח לקרוא תודה רבה (: אשמח לתגובות.

היא נראתה די מדוכאת.
ציטוט ההודעה