בחור אחד שלא מסתדר עם בחורות החליט לבקר בבית בושת לכדי לספק את תאבונו המיני.הוא נכנס לאחד החדרים, רואה בחורה חטובה ושואל אותה, "כמה?""100 שקל", היא עונה לו.הוא נכנס לחדר אחר, רואה פצצה בלונדינית ושואל אותה, "כמה?""100 שקל", היא אומרת.בחדר השלישי הוא רואה כושית יפיפייה ושואל אותה, "כמה?""150 שקל", עונה לו הכושית."אבל השתיים האחרות רצו רק 100 שקל", אומר הבחור בפליאה רבה."אדוני", אומרת הזונה הכושית, "כוס שחור, שוק שחור..."

נוסע עולה למטוס ומופתע לגלות שבכסא הסמוך לשלו יושב תוכי.במהלך הטיסה הנוסע מבקש קפה מהדיילת, והתוכי קופץ ואומר, "ובשבילי כוסית ויסקי, פרה שכמותך!"הדיילת הנבוכה חוזרת עם ויסקי לתוכי ושוכחת את הקפה.הנוסע מזכיר לדיילת את הקפה שהזמין, והתוכי קופץ ואומר, "ובשבילי עוד כוסית ויסקי, פרה שכמותך!"הדיילת ההמומה חוזרת עם ויסקי לתוכי אך ללא קפה.הנוסע המאוכזב מחליט לנסות את השיטה של התוכי ואומר לדיילת, "כבר פעמיים הזמנתי אצלך קפה ולא קיבלתי, חתיכת בהמה!!!"כעבור דקה מגיעים שני אנשי בטחון חסונים וזורקים את הנוסע והתוכי דרך יציאת החירום.בדרכם למטה אומר התוכי לנוסע, "בתור אחד שאינו יודע לעוף, הפגנת אומץ לב יוצא מהכלל..."

איש אחד רצה לשכור דירה, הוא פתח עיתון, חיפש את מה שמתאים לו ביותר וצלצל לאחת המודעות.הם קבעו פגישה ולמחרת האיש הגיע לבדוק את הדירה.כשהם נכנסו לדירה הם הסתובבו קצת ובעל הבית הסביר לו מה נמצא איפה.במטבח שאל האיש את בעל הבית, "מה זה הכתמים האלה על השיש?""זה שום דבר", עונה בעל הבית, "לפני כן גר פה סטודנט לכימיה והוא עשה כאן כמה ניסויים שגרמו לכתמים."הם המשיכו בסיור ובחדר האמבטיה שואל האיש, "ומה הכתמים האלה באמבטיה?""זה שום דבר", עונה בעל הבית, "זה מהניסויים של הסטודנט לכימיה שגר פה."הם המשיכו בסיור ובסוף חזרו לסלון, לפתע האיש שם לב לכתם גדול על התקרה."אלוהים", אמר האיש, "מה זה הכתם הגדול הזה על התקרה?""זה...", השיב בעל הבית, "זה הסטודנט לכימיה..."

איש עסקים מכובד נכנס לבר ומזמין מרטיני.הוא מסיים אותו, מכניס את היד לכיס הפנימי של החליפה שלו, מוציא ארנק, מסתכל בפנים ומזמין עוד מרטיני.מסיים את המשקה, מכניס את היד שוב לכיס הפנימי של החליפה, מוציא את הארנק, מביט בתוכו ומזמין עוד מרטיני אחד.לאחר מספר פעמים כאלה הברמן פונה אליו ואומר, "תשמע, אני מכיר אותך כבר הרבה זמן ולא אכפת לי לתת לך מרטיני חינם עד הלילה, רק תסביר לי מה אדם מכובד ועשיר כמוך בודק כל פעם בארנק???""יש שם תמונה של אשתי", מספר לו איש העסקים, "כשהיא תתחיל להיראות טוב, אני אדע שזה הזמן ללכת הביתה..."

"ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי."משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד.""לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי.""אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן.""משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!""או אלוהי בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי" מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ."אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..."