1 .שפן גור , שפנה אמא , בואש גור ובואש אמא נפגשים איזה יום אחד .
כעבור שבועיים הם נפגשים שוב כאשר השפן גור בוכה ללא הפסקה , שואל אותו הבואש "מה קרה?"
השפן הגור עונה: "אמי נדרסה כאשר אני לא יודע מה אני ומי אני!" הבואש הגור אומר לו: " יש לך אוזניים ארוכות?, יש לך זנב ארוך ושיניים בולטות? הרי אתה שפן!!" השפן שמח ונהנה לדעת שהוא שפן .
כעבור שבועיים הבואש בא אל השפן כאשר הוא בוכה ללא הפסקה , השפן שואל אותו " מה קרה לך?"
הבואש עונה לו "אמי נדרסה כאשר אני לא יודע מי אני ומה אני!" השפן אומר לו "רגע אתה מסריח? ,
אתה נמוך ושחום?? אז אתה בטח ערבי!
2. ישראלי תאילנדי , סיני טוניסאי , גרמני , אנגלי , ספרדי , קרואטי , הודי , אמריקאי , סרבי , כושי , יפני , ערבי , רוסי , לוקסנבורגי , נורווגי , שוודי , דני , גרוזיני , קוזאקי , בולגרי ופיני נפגשים .
הישראלי אומר : "היי תגידו ,אנחנו לא יותר מדי לבדיחה אחת?"
3. שועל ואריה נפגשים ומדברים , פתאׂם השועל אומר : "בוא נלך להתעלל בארנב" . האריה מסכים , אך עונה " איך נציק לו? " השועל עונה " נשאל אותו אם יש לו כובע , אם הוא יענה שלא , אז נרביץ לו בגלל שאין לו כובע , אם יש לו כובע נרביץ לו כי מה פתאום יש לו כובע" הם באים והם רואים שהארנב בלי כובע וקורעים אותו מכות.
כעבור כמה ימים האריה הפעם מציע רעיון : "בוא נציק לארנב שוב " השועל מסכים אבל אומר: " איך נציק לו ?"
האריה אומר " נשאל אותו אם יש לו אש , אם יביא גפרורים , נרביץ לו בגלל שלא הביא מצית , אם יביא מצית , נרביץ בגלל שאין לו גפרורים" השניים הולכים ושואלים את הארנב " יש לך אש"? אז הוא עונה : "גפרורים או מצית"? האריה נבוך , לא יודע מה לענות , הוא שולף תשובה במהירות : " למה אין לך כובע?!! "
4. שודד בא למכולת ואומר : "תביאו את הכסף או שאני יורה" המוכר אמר : " תוותר לי , יש לי מיתון , בקושי יש לי כסף בבית " . השודד אומר : "אתה מספר לי ? , לי אין כסף אפילו לכדורים!!

ציטוט ההודעה