קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ניהול תיקי השקעות – עצות מידע וטיפים למענך
    על ידי clior בפורום בורסה ושוק ההון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 17:22
  2. [עצות וטיפים] היערכות הכלבים לחורף
    על ידי LGB בפורום בעלי חיים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 16:49
  3. תיראו ותנו עצות..
    על ידי הגולש על האש בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:29
  4. קבלו כמה עצות קטנות לחיטוב הגוף!!
    על ידי ran_dana בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:26
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

עצות וטיפים מניסיון

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל עצות וטיפים מניסיון

המטרה של הנושא הוא שכל אחד ירשום טיפים מהניסיון שלו בשטח, מה כדאי ולא כדאי לעשות וכדומה.
    לא דברים שכתובים בספר.
    גם רוטינות מעניינות יכולות להיכנס לפה ודברים כאלה.
    אני אתחיל.

הטיפ הראשון שלי הוא לא יותר מידי להתקרב ולתת נגים אפילו קטנים לחברה של זאת שאתה מתחיל איתה.
    בנות שהן ברמה גבוהה ויפות לא יבינו את החוסר רצון שלך בהן, אבל אם הן יראו שאתה מתעניין בחברה שלהן הן יבינו וירדו ממך,
    גם אם הצגת את עצמך וכל זה מעולה, הן פשוט לא "יבגדו" בחברה שלהן ואפילו יעזרו לה איתך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    המטרה של הנושא הוא שכל אחד ירשום טיפים מהניסיון שלו בשטח, מה כדאי ולא כדאי לעשות וכדומה.
    לא דברים שכתובים בספר.
    גם רוטינות מעניינות יכולות להיכנס לפה ודברים כאלה.
    אני אתחיל.

הטיפ הראשון שלי הוא לא יותר מידי להתקרב ולתת נגים אפילו קטנים לחברה של זאת שאתה מתחיל איתה.
    בנות שהן ברמה גבוהה ויפות לא יבינו את החוסר רצון שלך בהן, אבל אם הן יראו שאתה מתעניין בחברה שלהן הן יבינו וירדו ממך,
    גם אם הצגת את עצמך וכל זה מעולה, הן פשוט לא "יבגדו" בחברה שלהן ואפילו יעזרו לה איתך.
    דווקא מהנסיון שלי כל פעם שאני בסט של 2 לצורך העניין כשאני עושה למטרה קרוב רחוק ונותן יותר קרוב לחברה של המטרה זה רק גורם למטרה להימשך יותר אלי...

הטיפ שלי שתמיד משגע בנות זה כשאתה מגיע לרמת משיכה מינימאלית והיא מתחילה להימשך אליך זה בדיוק הזמן שאני מתחיל לדבר איתה על בנות אחרות! עכשיו לא בהגזמה כמובן זה יוציא את כל הטעם. אתם יכולים תמיד לבוא ביציאה של "שיו אתמול ביליתי את כל האחר צהריים שלי עם ידידה ותיקה שלי...." אחת הדרכים היותר אהובות עלי.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני מתכוון יותר להתנהג אליה בטעות כמישהי שאתה מנסה להתחיל איתה ואז עושה קרוב רחוק וכאלה כמו שאמרת, אז קורה מה שאמרתי, זה באסה רצינית חחח

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי טיפ דיי טוב לפי דעתי:
    אם אתה בשטח בסט ופתאום מישהי מצטרפת או מישהו מצטרף,מייד אחרי שהבנדאם שהצטרף אומר\ת שלום למטרה ,תציג את עצמך...
    אתה שולל את האפשרות שהבחורה תישקע בשיחה של כמה דקות עם האדם שהצטרפ\ה במקרה הטוב ובמקרה הרע יקח ממך את המטרה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אוקיי טיפ דיי טוב לפי דעתי:
    אם אתה בשטח בסט ופתאום מישהי מצטרפת או מישהו מצטרף,מייד אחרי שהבנדאם שהצטרף אומר\ת שלום למטרה ,תציג את עצמך...
    אתה שולל את האפשרות שהבחורה תישקע בשיחה של כמה דקות עם האדם שהצטרפ\ה במקרה הטוב ובמקרה הרע יקח ממך את המטרה.
    introduce me to your friend its the polite thing to do

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

טיפ שני:
    הגוף והתת מודע, מודע לתחושות שלו.
    אם אתם רוצים להדגיש משהו במהלך השיחה או להכניס לתודעה שלה, תיגעו בה קצת באותו הרגע שאתם אומרים את המילה שאתם רוצים להדגיש יותר.
    היא תיזכור את זה יותר טוב אחר כך והיא אפילו לא תדע למה.
    זה דבר שאמור לעבוד ברוב המיקרים כשהיא מרוכזת בשיחה ולא ממש במה שאתה עושה וכאלה... (לא יודע איך להסביר אבל אני חושב שזה די ברור).

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תמיד כשאני בסט יחסית גדול ואני שואף להיות האלפא מן אני תמיד פונה לאלפא האחרון שהיה שם. באותו הרגע שהאלפא מקשיב לי כל התשומת לב מופנת אלי! זה בדיוק הזמן לבנות לעצמך DHV ועל הדרך תעקוץ פה ושם את האלפא האחרון ותעשה לו DLV זה בהחלט יעזור (למרות שזה קצת מרושע חח).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

לפעמים לא צריך להריץ גיים, והבחורה כבר בקטע שלך, כל מה שצריך זה לבנות טיפה נוחות ולקדם עניינים.
    גיים נועד ל-בנות עם מחסומים חברתיים (לדעתי רובן), על מנת שתוכל להכיר אותן בדרך יצירתית יותר.
    אם בחורה דוחה אותך, ואתה באת אליה בגישה חברותית ובעלת ביטחון, אז בד"כ זה לא בגללך, אני ראיתי מלא בנות שדחו אותי בפייסבוק וכו', ובסוף הן היו לסביות, או שהיה להן חבר, או שהן פשוט לא אוהבות את איך שאתה נראה! (כן כן, מה ששמעתם).

תחשבו שאיזה בלונדינית פצצה באה אליכם ללא גיים ושואלת מה המספר שלכם? אתם לא תביאו לה תמספר, בגלל שאתם תחשדו שהיא רוצה לייבש אתכם אחרי שתסכימו לה ("פחח מי ירצה ת'מספר שלך?"), או שיש מצלמה נסתרת, או שעובדים עליכם וכו', אותו דבר עם בחורות, הגיים נועד בשביל שהבחורה תבטח בכם ותרגיש בנוח לעשות איתכם דברים, ולהגביר את הרצון שלה להיות איתכם.
    תארו לכם משו אחר, בחורה מכוערת ושמנה, ניגשת אליכם, מריצה עליכם כל מיני כלי משיכה ודברים בסגנון, אתם יכולים לזרום איתה, ואתם כנראה תזרמו, כי היא חברותית והכל, אבל ברגע שהיא תרצה לקדם עניינים אתם תדחו אותה כי היא לא מושכת אתכם מבחינה חיצונית.
    לכן, על מנת להשיג בחורה, תצטרכו שהיא תמשך אליכם ברמה החיצונית, אפילו קצת.
    מסקנה: תלמדו לגרום לבחורות להימשך אליכם ברמה החיצונית (מראה, שפת גוף וכו'), ותלמדו להריץ גיים.
    אין מה לעשות, כמו שאתם לא תגיעו לקטע מיני עם מישהי מכוערת עם גיים, או מישהי כוסית ללא גיים, הבנות לא יעשו את זה עם בנים.
    לכן תטפחו את עצמכם, תעבדו על הגיים שלכם, ותצודו =]

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    לפעמים לא צריך להריץ גיים, והבחורה כבר בקטע שלך, כל מה שצריך זה לבנות טיפה נוחות ולקדם עניינים.
    גיים נועד ל-בנות עם מחסומים חברתיים (לדעתי רובן), על מנת שתוכל להכיר אותן בדרך יצירתית יותר.
    אם בחורה דוחה אותך, ואתה באת אליה בגישה חברותית ובעלת ביטחון, אז בד"כ זה לא בגללך, אני ראיתי מלא בנות שדחו אותי בפייסבוק וכו', ובסוף הן היו לסביות, או שהיה להן חבר, או שהן פשוט לא אוהבות את איך שאתה נראה! (כן כן, מה ששמעתם).

תחשבו שאיזה בלונדינית פצצה באה אליכם ללא גיים ושואלת מה המספר שלכם? אתם לא תביאו לה תמספר, בגלל שאתם תחשדו שהיא רוצה לייבש אתכם אחרי שתסכימו לה ("פחח מי ירצה ת'מספר שלך?"), או שיש מצלמה נסתרת, או שעובדים עליכם וכו', אותו דבר עם בחורות, הגיים נועד בשביל שהבחורה תבטח בכם ותרגיש בנוח לעשות איתכם דברים, ולהגביר את הרצון שלה להיות איתכם.
    תארו לכם משו אחר, בחורה מכוערת ושמנה, ניגשת אליכם, מריצה עליכם כל מיני כלי משיכה ודברים בסגנון, אתם יכולים לזרום איתה, ואתם כנראה תזרמו, כי היא חברותית והכל, אבל ברגע שהיא תרצה לקדם עניינים אתם תדחו אותה כי היא לא מושכת אתכם מבחינה חיצונית.
    מסקנה: תלמדו לגרום לבחורות להימשך אליכם ברמה החיצונית (מראה, שפת גוף וכו'), ותלמדו להריץ גיים.
    אין מה לעשות, כמו שאתם לא תגיעו לקטע מיני עם מישהי מכוערת עם גיים, או מישהי כוסית ללא גיים, הבנות לא יעשו את זה עם בנים.
    אני לא יודע מה איתך,אבל לי יש מספיק הערכה עצמית ואני יודע מה אני שווה,ככה שאם בחורה כוסית באה ומתחילה איתי בצורה ישירה,אני לא מחפש אחרי המצלמה הנסתרת....אני מתחיל להציב לה מחסומים ועושה לעצמי DHV אפילו ויתר גבוהה באותה הסיטואציה.

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

או שממש לא הבנתי אותך נכון או שפשוט ערבבת פה חומר והסתבכת עם עצמך. פיק אפ מבוסס על תקשורת עם נשים ויצירת משיכה תוך כדי, למראה חיצוני יש השפעה של 7% בלבד על נשים כאשר אתה עושה גיים נכון ומוצלח. אני מכיר כמה ילדים ממש מכוערים ושמנים הצליחו עם בחורות מדהימות שזה לא להאמין. אני יכול להבטיח לך שבחורה לא תדחה אותך בגלל מראה חיצוני אלא בגלל שהיה לך גיים גרוע.

תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון למה אתה נראה בחור רציני

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

סנופקין, לא התנסחתי טוב, רוב הבחורים לא היו נותנים את המספר, כמו שרוב הבחורות לא היו נותנות מספר.
    קוגל, אתה יכול להראות לי בחורים שמנים ומכוערים בפייסבוק, שהם נמצאים עם בחורות מדהימות (HB8-9).
    ולבחורות המדהימות האלה יש אופציות נוספות יותר טובות מהבחורים השמנים והמכוערים?
    ודרך אגב, יש בחורות מדהימות, שנמשכות אליך 0.1%, ובעזרת הגיים אתה יכול להעלות את זה ל-100%.
    אבל אם היא נמשכת אליך 0 אחוז לגמרי, אין סיכוי שילך לך איתה (שאחד מכם יתן לי דוגמא שהוא זיין בחורה שבכלל לא בקטע שלו (אני לא מדבר על שיטסט, אלא על בחורה שבאמת לא תרצה אותכם בכלל), בהסכמה כמובן).
    אני מאמין שהבחורה אמורה להימשך אליך ברמה מינימלית (אפילו 0.1%), ורק אז אפשר להשכיב אותה באמצעות גיים טוב.

בוא תראה לי גם בחור שמן ומכוער ניגש בקולד אפרוץ' אל HB9 שיש לה המון מחזרים, ומצליח להגיע איתה לסגירה פיזית.
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 21-08-2010 בשעה 14:30.

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

סנופקין, לא התנסחתי טוב, רוב הבחורים לא היו נותנים את המספר, כמו שרוב הבחורות לא היו נותנות מספר.
    קוגל, אתה יכול להראות לי בחורים שמנים ומכוערים בפייסבוק, שהם נמצאים עם בחורות מדהימות (HB8-9).
    ולבחורות המדהימות האלה יש אופציות נוספות יותר טובות מהבחורים השמנים והמכוערים?
    ודרך אגב, יש בחורות מדהימות, שנמשכות אליך 0.1%, ובעזרת הגיים אתה יכול להעלות את זה ל-100%.
    אבל אם היא נמשכת אליך 0 אחוז לגמרי, אין סיכוי שילך לך איתה (שאחד מכם יתן לי דוגמא שהוא זיין בחורה שבכלל לא בקטע שלו (אני לא מדבר על שיטסט, אלא על בחורה שבאמת לא תרצה אותכם בכלל), בהסכמה כמובן).
    אני מאמין שהבחורה אמורה להימשך אליך ברמה מינימלית (אפילו 0.1%), ורק אז אפשר להשכיב אותה באמצעות גיים טוב.

בוא תראה לי גם בחור שמן ומכוער ניגש בקולד אפרוץ' אל HB9 שיש לה המון מחזרים, ומצליח להגיע איתה לסגירה פיזית.
    אני לא הולך לתת לך שמות ואנשים כי אין לי זכות לנקוב בשמות... אבל כן בהחלט יש זיינים מטורפים שהם כן שמנים ומכוערים שזה לא יאומן גם אני הייתי בהלם בהתחלה. ניקולס מדון ג'ואן בהזדמנות הסביר לי שמה שאנחנו לומדים בפיק אפ זה דבר כזה:
    בהנחה יש 10 בנות בכיתה, 2 מהן לא סובלות אותך מכל סיבה שהיא-סביר להניח שאין לך סיכוי איתה אפילו אם ממש תתאמץ.
    ה8 הנותרות מתחלקות ככה: נגיד ש2 בנות נמשכות אלייך גם ככה- סביר להניח שלא משנה מה תעשה אתה תצליח איתן (בהנחה שאתה לא עושה ממש טעויות חמורות).
    עכשיו יש 6 בנות שנותרו שהן במצב אפסי, כלומר, לא נמשכות אליך וגם אין להן שום דבר נגדך- פה אתה לומד איך כן ליצור את המשיכה הנכונה ולהצליח איתן גם אם אין משיכה בסיסית.
    העובדה שאתה שמן זה לא גורם להן לשנוא אותך, פשוט לא להימשך אליך נקודה! אין פה מינוסים בנקודת אפס שאתה רק מתחיל. זה לא כמו שאתה עושה טעויות בגיים וזה מביא אותך למצב של אי-משיכה כי הרי עוד לא התחלת כלום. אבל אם אתה יודע איך לתקשר איתה אתה תתחיל לבנות את המשיכה לאט לאט. (וכן תמיד יש יוצאות דופן אל תביא לי עכשיו סיפור שיתפוס אותי על קטנות... >.>)

לא התנסחתי בצורה מושלמת אם משהו לא מובן שאל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

מה שניקולס אמר זה בדיוק מה שאני מתכוון אליו
    קצת הגזמתי אם הקטע של המראה החיצוני, אבל מה שאמרת זה מה שאני מתכוון אליו.
    לא מביא לך שום סיפור שיתפוס אותך על קטנות =]

אם להגיד את האמת את הניסיון הזה צברתי מכמה תגובות של ניקולס ועוד כמה מתקדמים באלפא, ולאחר שקיבלתי הרבה דחיות מכל מיני סוגים בזמן שלי בפיקאפ, הבנתי את הנושא הזה בערך.

המסקנה הכללית שלי היא: לא כל דחיה שאתה מקבל מבחורה היא באשמתך, גם לבחורה יש חלק לא קטן בכך, וצריך לדעת מהם המקרים שאתה אשם ומהם המקרים שהבחורה אשמה, הנקודה היא שצריך שניים לטנגו =]

שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה שניקולס אמר זה בדיוק מה שאני מתכוון אליו
    קצת הגזמתי אם הקטע של המראה החיצוני, אבל מה שאמרת זה מה שאני מתכוון אליו.
    לא מביא לך שום סיפור שיתפוס אותך על קטנות =]

אם להגיד את האמת את הניסיון הזה צברתי מכמה תגובות של ניקולס ועוד כמה מתקדמים באלפא, ולאחר שקיבלתי הרבה דחיות מכל מיני סוגים בזמן שלי בפיקאפ, הבנתי את הנושא הזה בערך.

המסקנה הכללית שלי היא: לא כל דחיה שאתה מקבל מבחורה היא באשמתך, גם לבחורה יש חלק לא קטן בכך, וצריך לדעת מהם המקרים שאתה אשם ומהם המקרים שהבחורה אשמה, הנקודה היא שצריך שניים לטנגו =]
    חחח הבנתי אותך. בכל מקרה זה יכול להיות כל מני סיבות למשל: אם באותו יום חבר שלה זרק אותה והיא מבואסת טילים או שיש לה ספציפית משהו נגד אנשים שמתלבשים בצורה מסויימת כתוצאה מטראומה מסויימת... כן כן גם כאלה יש ולא אני לא מושפע מ-how i met your mother למרות שברני מלך חחחח D:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect