היפה והחיה: כוכבי "דם אמיתי" התחתנו זה עם זו
אנה פקווין וסטיבן מוייר, אותם אתם מכירים כסוקי הנאה וביל הערפד מהסדרה "דם אמיתי", הפכו אתמול רשמית לבעל ואישה בטקס פרטי במליבו קליפורניה. בין האורחים: בן ליינוס מ"אבודים"
מערכת היחסים של סוקי וביל בסדרה "דם אמיתי" אמנם רצופה עליות ומורדות, בעיקר בגלל שהוא ערפד והיא אנושית, אבל מתברר שבחיים האמיתיים היא רק מתקדמת: סטיבן מוייר (40) ואנה פקווין (28), שני הכוכבים הראשיים של הסדרה, נישאו אמש בטקס סודי ופרטי שנערך בביתם הפרטי שבחוף מליבו בקליפורניה.
בני הזוג החליפו נדרים בנוכחות לא מעט שחקנים ופרצופים מוכרים, ביניהם אלייז'ה ווד ושאר כוכבי הסדרה, כולל קארי פרסטון (ארלין), שגררה גם את בעלה מייקל אמרסון לאירוע - אותו אתם בכלל מכירים כבנג'מין ליינוס מ"אבודים".
פקווין ומוייר נפגשו על סט הסדרה בשנת 2008 והחלו לצאת מאז לארוחות בוקר משותפות בהוליווד. פקווין, כידוע, מגלמת בסדרה את סוקי סיינט ג'יימס, מלצרית בעלת יכולת לקרוא מחשבות, שמתאהבת בערפד ביל קומפטון (מוייר) ולמעשה, הנשיקה הראשונה של השניים התרחשה על המסך.
אבל רק בפברואר 2009 הוציאו השניים את הזוגיות שלהם מהארון: "זה היה מכוון", אומר מוייר, "היה חשוב לי שהצוות שאנחנו עובדים איתו לא ירגיש מוזר. לא רצינו לפגוע בסדרה".
מוייר הציע נישואין לפקווין בהוואי, באמצעות טבעת שעזר לעצב בעצמו. הסיבה שזה התרחש דווקא בהוואי, אגב - שיר שהופיע בעונה הראשונה של הסדרה והצחיק את בני הזוג.
מוייר, שלו בן ובת מנישואים קודמים, מחלק את זמנו בימים אלה בין הבית המשותף שלו עם פקווין במליבו ובין עיר מולדתו לונדון. "אני סומך על אנה באופן טהור, על המסך ומחוצה לו", אמר לאחרונה בראיון, "מעולם לא סמכתי על אף אחד כפי שאני סומך עליה". "אני מרגישה ברת מזל", אמרה פקווין, "החיים נפלאים". מזל טוב.
'עכבר העיר'

ציטוט ההודעה