|
|
אאאאימלה זה אפילו נראה לי יותר טוב ממה שאנחנו עצמנו רואים ם.O
וואי זה נשמע שרואים שם מצוין!
פשוט שטויות, בזבוז של חומר גלם ><
גם 5 מ"פ מספיק..
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
מההה חחח
נראה לי זה תמונה כל כך טובה שהיא אפילו יותר טובה ממה שהעין האנושית יכולה לראות חחח
פאק איזה דבר, סוסס
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מגניבבבב חח
אם אתם מצלמים אם זה תמונה של השמיים ומעבירים למחשב ועושים זום אתם יכולים לראות אסטרונאוטים עושים על האש ביירח![]()
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מגה פיקסל מעיד על גודל התמונה לא על האיכות שלה חחח יכולים להמציא גם 200 מגה פיקסל, השאלה היא מה תהיה האיכות ....
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אפשר לצלם עם זה טוחן!
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
כמובן שלא מדובר על איכות אלא על הגודל תמונה
אבל אני מאמין שאם השקיעו מאמץ על פיתוח של כזה שבב, גם הגודל שלו יהיה בהתאם.
מה הקשר?!
אין קשר לאיכות... עלק רואים יותר טוב מהעין האנושית.. ממש אין קשר... היא תצלם תמונות ענקיות אבל לא אמרו שום דבר שאומר שהאיכות טובה יותר מהעין האנושית...
חוץ מזה שאין דבר כזה, למה יש מצלמה שרואה יותר טוב מהעין האנושית אז אנשים לא יכולים לראות את התמונה באיכות טובה יותר במציאות... היא תראה רגילה למה העין לא תצליח לקלוט איכות יותר טובה...
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 25-08-2010 בשעה 23:20.