אגדה פרק 1
הנה הסיפור שלי:
פרק 1:
היה שבט גלדיאטורים שאהבו מלחמות.
פעם אחת הם נלחמו בלורדים ובלוחמים ונהרגו.
רק גלדיאטור אחד נשאר בחיים וברח.
הוא נדד ממקום למקום והגיע לנוריה, עיר הליליות.
הוא פגש לילית ושאל אותה האם היא יודעת איפה נמצאים הלוחמים והלורדים.
כן, זה נכון, הוא חיפש נקמה!
הלילית אמרה לו שהלורדים שוכנים בלורנסיה וחלק מן הלוחמים בדוויאס וחלק שני מן הלוחמים במגדל האבוד.
היא שאלה אותו למה הוא שואל, והוא סיפר את כל הסיפור. הגלדיאטור רצה ללכת.
פתאום הלילית עצרה אותו ואמרה לו:"חכה! קח את זה איתך, זה יעזור לך במהלך הקרב"
הלילית הביאה לו סט רעם הנץ וחרב חורבן ומגן ברונזה. הגלדיאטור שאל: "למה את עוזרת לי?"
והיא ענתה לו שגלדיאטור אחד היה סבא שלה והוא נהרג בקרב. הגלדיאטור הציע לה להצטרף למסע
והיא הסכימה.הלילית אמרה לו שסבא שלה החביא חרב עתיקה שהיא מאוד חזקה, שהיא יכולה לגבור
על הלורדים והלוחמים ביחד! הגלדיאטור שאל: "יש לך מושג איפה זה?" והלילית ענתה לו שזה נמצא כאן, בנוריה, אבל מפלצת המכונה "הגולם" שומרת עליו. הגלדיאטור יצא לחפש את החרב העתיקה יחד עם הלילית והוא פגש את הגולם. הוא נלחם ונלחם ולא הצליח לנצח את הגולם. הלילית הציע לו להשתמש בטכניקת חיתוך האש. הגלדיאטור לא ידע איך להשתמש בזה, והלילית אמרה לו: "תתרכז, תחשוב לך בראש רק אש, כוח, אש, שנאה, אש, כעס, אש, נקמה!" והגלדיאטור עשה זאת והשתמש בחיתוך האש!
זה היה מאוד אגדי! להבות של אש התפזרו סביב הגולם. הגלדיאטור מצא את החרב העתיקה ומאוד נדהם!
הוא שאל מה שם החרב, והלילית ענתה לו שזה להב השלטון. הגלדיאטור לקח את החרב והמשיך במסע.
הגלדיאטור אמר: "בואי ללורנסיה, הקרב מתחיל!" והלילית ענתה לו: "לא! עצור!".
הגלדיאטור שאל למה והלילית אמרה: "אתה עוד חלש מידי, אני מכירה טוב טוב את הלורדים, איך לך סיכוי!"
הגלדיאטור אמר: "יש לי להב שלטון! והוא גובר על הלורדים!" והלילית ענתה: "כן, זה נכון, אבל אתה עוד לא יודע איך להשתמש בה".
הגלדיאטור שאל: "מה אני צריך כדי לגבור על הלורדים?"
הלילית ענתה:" 3 דברים: אתה צריך לדעת להשתמש במיומנות כדורי האור, אתה צריך להשיג את סט ההוריקן האגדתי, ואתה צריך הרבה מאוד אומץ! אם תצא עכשיו, הגלדיאטורים ייכחדו".
הגלדיאטור הסכים והם המשיכו במסע!
קרדיט לאתר אחר
במידה ותרצו לספר סיפור אתם מוזמנים לפתוח אשכול!

ציטוט ההודעה